London i Pariz u centru Beograda

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Beograd je grad u kojem se svaki turista oseća kao kod svoje kuće, a opet, svaki put doživi nešto potpuno novo. Na pravi način ugosti svakog, pokaže mu sve odlike srpskog ugostiteljstva i velikodušnosti, a kada je u pitanju noćni i društveni život, pruži toliku energiju i pokaže da može da stoji rame uz rame sa ostalim evropskim metropolama. Naši beogradski apartmani takođe poseduju te odlike - karakteristično srpsko gostoprimstvo i svetskr manire. 

    Nudimo smeštaj na svim popularnim lokacijama u Beogradu, a Centar grada je bez sumnje najtraženija lokacija kada je u pitanju iznajmljivanje apartmana. Stoga, ako želite da budete u Londonu ili Parizu, a da ne odete iz Beograda, apartmani koje ćemo vam predstaviti u ovom tekstu su pravi izbor za vas. 

    Apartman London

    Nalazi se na Obilićevom Vencu u centru Beograda. Ovaj apartman nudi dostupnost svim atraktivnim mestima u Beogradu, kao i dobru povezanost sa ostalim lokacijama. Stan je kompletno opremljen i moderno dizajniran. Ima dnevnu sobu, uvučeno se nalazi manji deo u kom je bračni krevet, dok je kuhinja takođe odvojena. Kupatilo je opremljeno veš mašinom, a poseduje tuš kabinu i čiste peškire. Apartman se nalazi u ulici koja se vezuje na ulicu Kneza Mihaila, koja je već nadaleko poznata kao najlepša i najatraktivnija ulica u Beogradu. Ovaj stan je jednosoban i u njemu mogu boraviti najviše 4 osobe. Rezervišite London samo za sebe, u strogom centru Beograda, za 70 eura po danu.

     Apartman Pariz

    Selimo se do Pariza koji se, za divno čudo, nalazi na samom Trgu Republike, u Kolarčevoj ulici. Sadrži sve potrebne stvari za ugodan boravak. Poseduje jednu odvojenu spavaću sobu, sa bračnim ležajem, kao i dnevnu sobu sa trosedom na razvlačenje. Kuhinja jeadekvatno opremljena, a kupatilo poseduje tuš kabinu sa vertikanom saunom. Takođe su vam na usluzi kablovska televizija, LCD TV, DVD, stereo sistem i internet. Apartman se nalazi na prvom spratu zgrade sa liftom. Stan je na odličnoj lokaciji, te su vam u blizini mnogi restorani, klubovi, kao i muzeji, pozorište. Naravno Kalemegdan i Zoološki vrt su takođe u neposrednoj blizini. Kao što vidite, sve će vam biti na dohvat ruke za samo 70 evra po danu. Apartman je dvosoban veličine 40 kvadrata i broj osoba koje mogu odsesti u apartmanu je 4. 

    Ako već ne možete otići do Francuske ili Engleske, Beograd je sasvim dovoljan i uvek vas može iznenaditi. Uživajte u kvalitetu i ponudi koja je više nego povoljna kada je strogi centar Beograda u pitanju. Naši apartmani su najjeftiniji apartmani u Beogradu

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.