Letujte u Srbiji (Large i Penthouse)

Blog / Apartmani

S obzirom na izjavu našeg premijera kako svi treba da letuju u Srbiji, mi smo odlučili da upravo za tu priliku otvorimo vrata naših najvećih apartmana. Možda to niste znali, ali Srbija zaista ima sve ono što je čini idealnom turističkom destinacijom. Beogradska Ada Ciganlija sigurno svakome olakša vrele letnje dane, iako nije more. Takođe imamo prelep seoski turizam, a sve što je etno se sada vraća u modu, a mi prirodnih lepota imamo i za izvoz. Kada smo već kod prirodnih lepota, imamo prelepe devojke, ne dajte da Vas naša televizija i novine zavaraju, jer one šetaju gradom, a ne po rijaliti programima. Prelepi parkovi, šetališta, čiste reke, izvore, planine... Nabrajanju nikad kraja.  

A realno, zašto bi išli na more, kada Vam je ovde sve na dohvat ruke, uz to, od kako se Srbija našla na svetskoj mapi turističkih atrakcija, naša zemlja će vrveti od stranaca i uopšte nećete imati utisak da letujete ovde. A i zašto bi išli u Grčku kada se srpski ovde koristi podjednako kao i u Paraliji, Zakintosu, Atini i ostalim delovima te države... Da se ide u Dubai, daleko je, plus je mnogo skupo i imaju zaista rigorozna pravila ponašanja. Ovde, pravila nema i žurka traje 24 časa. Kodeks oblačenja na ulici ne postoji, karneval je svaki dan i nikada Vam ne može biti dosadno. Tajland je precenjen, ko još tamo ide? Ako ste u potrazi za dobrom masažom - ne mora baš da bude tajlandska. U Beogradu imate mnoge spa i wellness centre koje možete posetiti, a apartmani sa đakuzijem u Beogradu su kod nas dostupni povoljno za svačiji užitak i opuštanje tokom leta. Zato mi Vama toplo preporučujemo da ovog leta letujete u Srbiji, probajte nešto novo i neponovljivo, iskustvo će biti nezaboravno, a mnogi će Vam zavideti što ste upravo Vi otvorili sezonu nove, slobodno rečeno, svetske turističke destinacije.  

Ovakva ponuda zahteva samo najbolje apartmane i vrhunsku uslugu. Ova dva apartmana smo čuvali za specijalne prilike i sada je pravi trenutak da Vas uvedemo u njihove odaje.

APARTMAN LARGE:

Nalazi se na adresi Koče Kapetana, sa lokacijom Vračar. Apartman je na četvrtom spratu nove zgrade sa liftom. Luksuzan i komforan, po svim standardima visokog kvaliteta ugostiteljstva. Poseduje prostrani dnevni boravak i čak tri spavaće sobe. Kuhinja kompletno opremljena, sa trpezarijom. Kupatilo je takođe potpuno opremljeno i poseduje sve što Vam je potrebno za normalno funkcionisanje. Apartman ima i terasu, što ga čini još lepšim, jer je terasa pravo mesto za odmor na svežem vazduhu i opuštanje uz topli/hladni napitak. Ceo apartman je pokriven brzim WiFi internetom, kablovska Vam je takođe na raspolaganju, kao i LCD televizori. A za ove vrele letnje dane imate na raspolaganju i četiri klima uređaja, ako se nalazite u apartmanu i želite da se rashladite. Posteljina i peškiri su čisti i ima ih u svim našim apartmanima, ali to svakako uvek napomenemo. Obezbeđena su Vam i dva besplatna parking mesta u garaži zgrade. U blizini ovog apartmana se nalaze mnoge turističke znamenitosti i zanimljivosti Beograda. Blizu je Hram Svetog Save, Vukov spomenik, čuvena zgrada Beograđanka, kao i Trg Slavija koji se nedaleko nalazi. Ovaj apartman je idealan za veliki broj ljudi, recimo, ako sa porodicom dođete na letovanje u Srbiju, maksimalan broj osoba koje u apartmanu Large mogu boraviti je sedam. Apartman je četvorosoban, veličine čak 110 kvadratnih metara. Apartman Large možete iznajmiti po ceni od 100 evra, što za ovako ekskluzivnu destinaciju zaista nije mnogo, posebno ukoliko dolazite sa prijateljima i delite trošak. Učinite sebi uslugu i iznajmite kvalitetan, prijatan i komforan stan, jer je to preduslov za dobar odmor.

APARTMAN PENTHOUSE:

Apartman se nalazi na adresi Vase Čarapića, u samom centru Beograda. Apartman je smešten na petom spratu zgrade koja poseduje lift. Apartman u svom sastavu ima dnevni boravak, tri spavaće sobe, kuhinju, trpezariju i dva kupatila. U dnevnom boravku se nalazi udobna garnitura na razvlačenje, kao i komforan bračni krevet. Oba kupatila, kao i kuhinja su kompletno opremljeni za Vaš ugodan boravak. Grejanje je centralno, a tu su i klima uređaji, kablovska televizija, WiFi internet, dva televizora, pribor za peglanje, kao i posteljina i peškiri. Terasa stana je velika i sa nje se pruža prelep pogled na grad. Pošto se nalazite u srcu dešavanja, letovanje ovde Vam neće biti problem. Lako ćete doći do ostalih ekskluzivnih mesta ovog grada koji je na dobrom putu da postane jedan od vodećih kada se radi o turizmu. A ako ne budete mogli da se snađete, Srbija je zemlja multinacionalnih kultura, pa verujemo da kojim god jezikom govorili, ovde će Vas svi razumeti i pokazati Vam pravi put. Apartman Penthouse pruža potpuni užitak za maksimalno deset osoba. Veličina ovog četvorosobnog stana je 150 kvadratnih metara i možete ga iznajmiti po ceni od 150 evra na dan. Bacite oglase za stanove u Beogradu i posetite naš sajt, sigurno nećete biti razočarani!

Nadamo se da će Vam odmor proći u najboljem redu i da je ova destinacija na mapi letovališta nešto novo za Vas i da će iskustva sa letovanja u Srbiji biti samo pozitivna. Ukoliko ovde vidite mnogo neobičnih stvari, ne brinite, mi volimo da se razlikujemo i svakako smo jedinstveni u svemu što radimo. Koliko je ovo novo za Vas, toliko je novo i za nas.

Sa radošću očekujemo ogroman broj turista koji ushićeno žele pre svih da letuju u Srbiji i time se hvale. Za kraj nam ostaje samo da Vam poželimo dobrodošlicu uz reči koje će svako razumeti: WELCOME TO SERBIA! 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.