Letnje destinacije i mali saveti

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Tokom godišnjih odmora, najviše nerava potrošimo na odabir najboljeg apartmana, hotela ili agencije koja će sve to obaviti umesto nas. Pored toga, tu je i odabir destinacije, koji u poslednje vreme treba pažljivo planirati s obzirom na sve češće nemire u svetu. Trenutno su jedne od najpoželjnijih i najbezbednijih destinacija svakako regionalne zemlje poput Crne Gore, Bugarske, Hrvatske, naravno tu je i Grčka kao jedna od najpopularnijih destinacija za letovanje. Ukoliko planirate da posetite neke udaljenije destinacije, svakako treba voditi računa o mnogo toga što Vas čeka, počevši od smeštaja.

    KAKO REZERVISATI NAJBOLJI APARTMAN

    Ova tema je aktuelna svake godine i uvek se trudimo da Vam damo prave savete i sugerišemo na ono najvažnije prilikom odabira smeštaja. Neki od starih saveta sigurno nisu na odmet. Prilikom odabira agencije, ukoliko se odlučite za taj vid putovanja, vodite računa o kredibilitetu koji ona poseduje. Da li je agencija licencirana, koliko dugo je u poslu, da li su cene pristupačne i da li je u ponuđenim aranžmanima uključeno i Vaše zdravstveno osiguranje. U slučaju da odaberete samostalno traženje apartmana, opreznost mora biti mnogo veća. Postoje mnoge agencije ili samostalni iznajmljivači koji mogu iskoristiti Vašu neinformisanost i naplatiti Vam smeštaj više nego što treba, ali i iznajmiti Vam apartman koji ne sadrži ono što ste želeli. Da biste rezervisali najbolji apartman sa najproverenijom uslugom, bilo bi odlično da proverite recenzije prethodnih korisnika. Tako ćete se najbolje informisati da li vlasnici zaista nude ono što je prikazano na sajtu ili obećano preko telefonskog razgovora. Sistem preporuke proverenih ljudi je još uvek nešto što će Vas nepogrešivo uputiti na najbolje apartmane. Ako verujete svojim prijateljima ili poznanicima koji su pre Vas odseli u određenom apartmanu, onda na put možete bez brige, to je svakako najbolji način za rezervisanje najboljih apartmana. Uvek budite obazrivi i vodite računa o svojim dokumentima, kao i ličnim stvarima od velike vrednosti.

    EKSKLUZIVNE LETNJE DESTINACIJE

    Do skoro je Egipat svakako važio za jednu od najekskluzivnijih destinacija, kao i Turska, ali u poslednje vreme zbog čestih sukoba, ove destinacije bolje zamenite za neko bezbednije mesto. Španija je svakako jedna od atraktivnih, ali i bezbednih destinacija. Za one koji vole provod, čuvena Ibica i lude žurke na plažama će svakako biti nešto što će svakom turisti ostati u sećanju. Pored Španije, mnogi biraju Tajland, koji je takođe veoma privlačan svim ljubiteljima prirode i neverovatnih predela. Ova atraktivna destinacija, izbor je i mnogih naših estradnih zvezda, tako da se sigurno nećete pokajati ako svoj odmor provedete na Tajlandu. Bali, ako možete sebi priuštiti odlazak na ovo mesto, onda ćete uživati u pravim rajskim plažama, pejzažima, prirodi, ali i noćnom životu. Možda Bali nije uobičajena destinacija za naše državljane, ali je veliki broj onih koji žele da upoznaju druge krajeve planete. Tu je i Dominikanska Republika, još jedno od prelepih mesta, a malo posećenih od strane srpskih turista. Mnogi su oduševljeni prirodnim lepotama Dominikanske Republike, njenim šećerno belim plažama i kulturom ovog mesta. Ne možemo zaobići ni Mauricijus, Sejšele, Kubu i Maldive, sva ova mesta nude potpuno neverovatno iskustvo, pa ukoliko Vam se ukaže prilika, odaberite jednu od ovih destinacija, učinićete sebi ogromnu uslugu.

    Za koju god destinaciju da se odlučite, nikako nemojte ići na put bez zdravstvenog osiguranja i svoje lične, male apoteke. Neophodno je da imate lekove za glavobolju, mučnine ili temperaturu. Promena klime na svakoga može uticati drugačije, zato je jako bitno da kod sebe imate prvu pomoć. Spakujte samo osnovne stvari i ne nosite previše prtljaga koji može samo da Vam oteža putovanje. Ako loše podnosite duga putovanja autobusom, pokušajte da ranije rezervišete avionsku kartu, što ranije rezervišete, postoji velika verovatnoća da će cena biti povoljnija. Aviokompanije nude mogućnost povraćaja određene sume novca ukoliko iznenada otkažete let, pa se i oko toga dodatno informišite. Ako se odlučujete na putovanje svojim automobilom, pravite česte pauze, jer je umor tokom vožnje najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda. Naravno, automobil mora proći sve neophodne analize i tek pošto ste sigurni da ne postoji mogućnost kvara, pođite na put. Šlep službe i popravke u drugim zemljama Vas nekada mogu koštati i više nego samo letovanje, zbog toga sve na vreme proverite. Takođe proučite pravila saobraćaja u drugim državama, ako ne želite da imate neprijatnosti sa policijom ili drugim vozačima. 

    Za koju god destinaciju da se odlučite, verujemo da ćete uživati u svom odmoru. Ukoliko je to Beograd, znate da ne morate da razmišljate kada je u pitanju smeštaj, jer smo za vas obezbedili stan na dan vioskog kvaliteta po povoljnim cenama.

    Leto uveliko traje, a na ovim destinacijama je i septembar idealan za kupanje i sunčanje. Želimo Vam srećan put i kvalitetan odmor.

     

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.