Koncerti u decembru u Beogradu

Blog / Koncerti

Decembar je mesec kada se u svakoga od nas postepeno "uvuče" praznično raspoloženje, kada nam ni hladnoća više ne predstavlja problem i kada željno iščekujemo doček Nove godine i priliku da uživamo u odabranom društvu. Takođe, decembar je mesec kada se u Beogradu održava veliki broj dugo očekivanih koncerata koji predstavljaju idealan uvod u novogodišnje praznike. Izbor je veliki, bez obzira da li ste ljubitelj jazz muzike, starog, dobrog roka ili volite da se veselite uz taktove narodne muzike. Sa sobom ponesite samo dobro raspoloženje i obavezno na vreme obezbedite svoje prenoćište u Beogradu, u blizini lokacije na kojoj se održava koncert.

Već 1. decembra u beogradskoj Štark Areni čekaju vas Bajaga i instruktori. Uz veliki broj starih, ali i novih hitova, jedan od najpopularnijih domaćih bendova obećava pravi spektakl svojoj publici, koja nije malobrojna. Ako nas pitate, idealan način da se započne mesec je upravo Bajagin koncert!

U nedelju, 2. decembra u velikoj dvorani Sava Centra nastupiće Nišville Big Band sa dirigentom Dr. Dragoslavom B. Petrovićem, zatim Eyot, najbolji srpski jazz sastav na međunarodnoj sceni  i kao vrhunac večeri legendarna grupa GIPSY KINGS sa osnivačem Pakom Balardom, ovogodišnjim dobitnikom Nišville Grand Prix festivala „Šaban Bajramović“ za fuziju džeza sa drugim muzičkim pravcima, dok će u foajeu Sava Centra nastupati : Nišville Youth Orchestra, koji je nastao kao deo evropskog RYCO projekta Sarajevo/Niš /Tirana i Jayus Jazz, sekstet koji će otvoriti naredno, jubilarno 25. izdanje Nišville jazz festivala. 

Istoga dana, 2. decembra, u Hali Sportova nastupiće jedna od najboljih pevačica današnjice- Beth Hart. Ova svetski poznata blues/rock diva u Beograd dolazi  u okviru proslave svoje 25 godina duge karijere za čije vreme je sarađivala sa značajnim brojem poznatih muzičara! Nakon prošlogodišnjeg koncerta u Hali sportova, koji je ocenjen kao spektakularan, publika željno iščekuje nastup ove svetske zvezde u Beogradu!

Za sve ljubitelje nešto laganijih i romantičnih nota, pravi izbor je definitivno koncert Vlade Georgieva, u Sava Centru- 13. i 14. decembra! Između ostalog, imaćete priliku da čujete i pesme sa novog albuma, ali i sve dobro poznate hitove uz koje smo svi makar jednom tugovali, popili ili se zaljubili!

Pravi spektakl u Beogradu, prirediće Goran Bregović, 15. decembra! Kao jedini dobitnik Grammy nagrade sa naših prostora, Goran Begović poznat je kao neko ko sa svojim bendom na svakom koncertu uvek napravi atmosferu za pamćenje, a ne sumnjamo da će tako biti i te decembarske noći u beogradskoj Štark areni!

Na repertoaru u decembru su i 3 koncerta Željka Joksimovića u Sava Centru i to 3, 6. i 18. decembra! Pod sloganom "Dva sveta", ponovo će biti priređen spektakl za koji se uvek traži karta više, tako da, ukoliko ste ljubitelj jednog od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, nabavit svoju kartu na vreme i uživajte u vrhunskom muzičkom ugođaju!

Sam kraj meseca rezervisan je za poklonike elektronske muzike! Naime, 22. decembra u Hangar Luke Beograd dolazi Marco Carola! Carola se smatra nekrunisanim "kraljem Ibice" koga se beogradska publika i te kako uželela, s obzirom na to da je u Beogradu nastupao još davne 2009. godine! Na nastupu će imati pratnju u vidu Marka Nastića i Stefana Rončevića- Runy-ja, tako da je spektakl zagarantovan!

Ukoliko još uvek imate dilemu kuda za Novu godinu, možda će Vam saznanje da 31. decembra u Štark areni nastupaju Aca Lukas, Jala Brat i Buba Koreli, konačno rešiti taj problem! Luda žurka u "najluđoj noći" je zagarantovana, zato proverite kako izgleda najbolji provod ne samo u Beogradu, nego i na Balkanu!

Apartmani u Beogradu imaju najbolju ponudu za Vas ukoliko tražite idealan smeštaj kako biste mogli da uživate u nastupima omiljenih muzičara! Bez obzira da li dolazite u paru, u većem društvu ili porodično, potražite stan na dan u Beogradu. Izbor je veliki, apartmani se nalaze na svim lokacijama u prestonici, a na vama je samo da odaberete onaj stan na dan koji ispunjava sve vaše zahteve. Dobrodošli!

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.