Koncert Tonija Cetinskog u Beogradu

Blog / Noćni život

Ovaj mart sa sobom donosi i veliki broj koncerata raznih izvođača. Prvi u nizu istih započeće Hrvatski pop pevač Toni Cetinski. Pre nego saopštimo detalje koncerta, ukratko ćemo Vam reći zanimljivosti iz života ovog eminentnog muzičara.

Toni je rođen 31. maja 1969. godine. Malo ko zna da je ovaj pevač svoju muzičku karijeru otpočeo još sa petnaest godina. Tada je nastupao sa mnogobrojnim lokalnim grupama i učestvovao na raznim gitarijadama. Njegovo puno ime glasi Antoni, što takođe malo ko zna. Tonijev omiljeni instrument je klavir, ali pored tog instrumenta, bavi se i sviranjem bubnjeva, kao i bas gitare. Svoju samostalnu profesionalnu karijeru počinje 1991. godine, preselivši se u Zagreb iz rodnog Rovinja. Bio je predstavnik Hrvatske na takmičenju za pesmu Evrovizije, davne 1994. godine, kada je izveo pesmu "Nek ti ljubav bude sva". U zadnje četiri godine je jedan od najboljih izvođača u Republici Hrvatskoj. Njegove vokalne sposobnosti su poznate i širom sveta, ne samo u Hrvatskoj i regionalnim zemljama. Nastupao je kao gost Michaela Boltona na koncertima u londonskom Rozal Albert Hallu. Englesku publiku je tada oduševio svojim izvođenjem pesama Caruso i O sole mio. Ušao je u istoriju Hrvatske muzike kao prvi izvođač koji je dva dana zaredom napunio Arenu u Zagrebu. Tom prilikom je čak četrdeset hiljada ljudi imalo priliku da uživa u do tada nesvakidašnjem, nastupu jednog hrvatskog muzičara. Koncert je bio održan sa mnogobrojnim efektima i plesnim tačkama na koje je publika navikla samo od strane svetskih izvođača. Toni je rastao u muzičkoj porodici, gde se njegov otac bavi pevanjem, a rođeni brat je takođe imao muzičku karijeru. Pobeđivao je na mnogim festivalima i poneo je mnoge nagrade i priznanja na najpriznatijim muzičkim takmičenjima. 

 

On je jedan od retkih izvođača koji će čak četvrti put nastupiti u Kombank Areni. Ovaj koncert će se održati 5. marta u dvadeset časova i očekuje se veliki broj prisutnih. Poznato je da ga ovdašnja publika voli i rado sluša njegovu muziku, što pokazuje i koncert koji će se održati u Kragujevcu, takođe ovoga meseca. Moglo bi se reći i da je mesec mart Toni rezervisao za nastupe u Srbiji.  Najavio je da će beogradska publika imati prilike da čuje i neke stare pesme, koje dugo nije slušala, ali i neke od pesama sa novog albuma koji će se uskoro pojaviti u prodaji. Toni će na pozornici Kombank Arene ovoga puta istupiti sa proširenim muzičkim sastavom. Najavljuje i da će pevati svoje, dobro poznate, hitove kao što su pesme "23 prosinac", "Blago onom ko te ima", "Ako to se zove ljubav", "Umirem sto puta dnevno", "Kad žena zavoli" i mnoge druge. Veliki broj publike spekuliše, ali se i nada da će Toniju na koncertu biti gost i naš poznati pevač Željko Joksimović, obzirom da njih dvojica imaju snimljenu duetsku pesmu i da su više puta sarađivali. Toni Cetinski je poznat po svojoj energiji i odličnim nastupima, pa Vam preporučujemo da ovaj događaj nikako ne propustite.

Mart sa sobom zaista donosi mnoge događaje, a tek smo na početku meseca. Naravno, Apartmani u Beogradu su uvek tu da Vas na vreme obaveste i podsete na one najvažnije, najzabavnije i najbolje. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.