Koncert Lexington benda na Tašmajdanu

Blog / Koncerti

Ovo leto donosi nove avanture, festivale, žurke i koncerte i mnogi jedva čekaju da zagušljive prostore kafana i klubova zamene izlascima pod vedrim nebom. Kako kažu - najbolje su žurke upravo one na otvorenom i da su toliko dobre da ih čak ni nepredviđena kiša ne može pokvariti. Na stadionu Tašmajdan koncertna sezona je uveliko počela, pa su ovde već održani mnogi koncerti domaćih i regionalnih izvođača, a jedan od dugo očekivanih nastupa je svakako koncert Lexington benda.

Sedamnaestog juna 2017. godine na stadionu Tašmajdan Lexington bend održaće koncert koji će početi u 21h. Kako se očekuje veliki broj posetilaca iz cele Srbije, ali i regiona, naša topla preporuka je da što pre kupite karte. Regularna cena karte je 1.000,00 dinara, a cena karte za tribine iznosi 1.200,00 dinara. Takođe ne bi bilo na odmet da se pobrinete i za smeštaj, naročito ukoliko vas zanimaju kvalitetni, a najjeftiniji apartmani u Beogradu, i to u blizini samog parka ili užem centru grada. Imate i opciju da iznajmite stan za dan u Beogradu u slučaju da ne planirate da ostajete i provodite se u Beogradu više dana.

Učestvovali su na Radijskom festivalu u Vrnjačkoj Banji 2010. godine sa pesmom "Bol je Uvijek ista" koja je nakon toga postala veliki hit. Do sada su izdali četiri albuma i svaka pesma sa tih albuma je postala vrlo popularna. Objavili su u svojoj karijeri neke od najlepših balada koje su ih i proslavile, ali i su imali i dosta hitova brzog i veselog ritma koji su se redovno vrteli po žurkama. Poznati su po tome da prave odličnu atmosferu, a svoje mesto na našoj estradi su i te kako zaslužili dugim i temeljnim radom. 

Na scenu su istupili svojim prvim i velikim hitom, pesmom pod nazivom "Kako je tako je". Od tada njihova muzička karijera doživljava samo uspone i nastavljaju da ređaju odlične pesme koje se stalno vrte. Iako su osnovani 2004. godine, svoj prvi album su izdali šest godina kasnije. Od tada, interesovanje za njihove nastupe konstantno raste, jer ih publika obožava. U saradnji sa Banetom Opačićem snimili su neke od najlepših pesama koje se uvek rado slušaju. Njihova slušaoci su svih uzrasta, pa se na nastupima često mogu videti i oni najmlađi ali i najstariji gosti. Frontmen benda je Bojan Vasković koji je svojim glasom ali i izgledom osvojio mnoga ženska srca. 

Ako i Vi volite hitove kao što su "Kako je tako je", "Bol je uvijek ista", "Da me malo hoće", "Donesi", "Prišla", "Ljetne kiše", "Sprava", "Ja te srećom častim", i mnoge druge jer je spisak hitova zaista dugačak, onda ne smete propustiti da dođete na njihov koncert. Odlična atmosfera je zagarantovana, a Vi iznenadite Vašu dragu osobu i što pre nabavite svoje ulaznice. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.