Koncert HLADNOG PIVA u Beogradu

Blog / Noćni život

Februar je mesec za koji svi jedva čekaju da prođe, jer kako kažu to je jedan od najdosadnijih i najdepresivnijih meseci u godini. Ne znamo da li je to zbog manjih dana u mesecu, premda ovaj februar sadrži dvadeset devet dana, ali svakako svi jedva čekaju da prođe. U svakom slučaju, mesec ne mora da bude depresivan ako ga dobro isplanirate, a Beograd je grad koji nikada ne spava i u kom se uvek nešto dešava. U prilog tome govore i brojke - odnosno koliko turista u Beogradu ima tokom cele godine. Takođe, naša agencija radi svaki dan u godini, a broj luksuznih apartmana u Beogradu samo raste. Kako Vam nijedan mesec ovde ne bi bio dosadan, u Beogradu uvek možete otići u neku kafanu, klub, splav, izložbu, galeriju, muzej, bioskop, na koncert i tako dalje... Mogućnosti su neograničene ako imate želje. Pošto Beograd ispunjava želje svojih građana, a mnogi su želeli da čuju ovu grupu u svom gradu, to će se i ostvariti svim ljubiteljima grupe Hladno Pivo.

Ovo je jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova u regionu. Nakon četiri godine, ponovo nastupaju pred beogradskom publikom. Nastup je u okviru njihove regionalne turneje koja nosi naziv "Dani zatvorenih vrata", a povod za turneju je promovisanje njihovog novog albuma. Ovi momci iz benda su poznati po tome što  prave odličnu atmosferu, a svi njihovi nastupi obiluju ogromnom energijom koja se prenosi i na publiku. Već 28 godina su na sceni i nastupali su na najvećim rok događajima i svim poznatim scenama u regionu. Od njihovih osam objavljenih albuma, svaki je zauzeo određeno mesto među poštovaocima rok muzike. Ovaj bend je dva puta bio nominovan za MTV nagradu EMA Best Adria Act. Ovaj bend se na početku karijere bavio i pank muzikom, dok je danas to isključivo rok muzika.

Ovaj koncert će se održati u Hali sportova, a suvišno je reći da mu se publika podjednako raduje kao i članovi benda. Obećavaju svirku koja će trajati više od dva sata, pa poručuju publici da se spremi na zagarantovanu zabavu i uživanje. Vaše je da ponesete pozitivnu energiju, a njihovo da svojim nastupom pojačaju dozu iste. Oduševljeni beogradskom publikom, članovi benda jedva čekaju taj 26. februar kako bi napravili jednu odličnu žurku u Hali sportova, gde su i pre četiri godine nastupali. Dođite da uživate u zvucima ovog vrhunskog benda, a ako vam treba apartman za noć u Beogradu, mi smo tu da vam pomognemo.

Imate još dovoljno vremena da sebi obezbedite karte i da se pripremite za jednu od boljih i kvalitetnijih žurki u Beogradu.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.