BEOGRAD ZA NAJMLAĐE (KIDS FEST)

Blog / Upoznajte Beograd Apartmani

Stan na dan Beograd Vam predstavlja festival za najmlađu publiku, ali i sve one koji žele da se podsete detinjstva. Beograd nudi veliki izbor festivala, manifestacija i događaja za stariju populaciju, ali KIDS FEST je posebno namenjen našoj najiskrenijoj publici – deci. Ne sumnjamo da će u ovom festivalu podjednako uživati i mame, tate, bake, deke, tetke, stričevi, zapravo svi oni koji budu pravili društvo našim najmlađima. Ovo je ujedno i izgovor svima onima koji nekada vole da uživaju u crtanim filmovima, ali misle da im to godine ne dozvoljavaju (najveća zabluda). KIDS FEST je idealna prilika da se potpuno prepustite čarima koje samo detinjstvo nosi i da probudite to dete u sebi koje nekada nije moglo da skloni pogled sa crtanih filmova.

Apartmani Beograd

 

Ove godine se održava 13. po redu KIDS FEST i trajaće u periodu od 1. do 7. novembra. Svi ljubitelji animiranih, igranih i dokumentarnih filmova moći će da pogledaju filmske premijere u bioskopima širom zemlje. Biće tu najzanimljivijih projekcija za najmlađe, a veći deo ovih ostvarenja je prikazan na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu. Kao i uvek, za potrebe programa ovog festivala, svi filmovi će biti sinhronizovani na srpski jezik. Mnogobrojne avanture omiljenih dečijih superheroja će biti prikazane na velikom platnu. Za decu samo najbolje, pa tako i ponuda stan na dan nudi najbolji smeštaj ukoliko želite da sa svojim klincima dođete u Beograd i obradujete ih nekim od pripremljenih sadržaja tokom trajanja KIDS FEST-a.

 

Ovde Vas očekuje pravo filmsko putovanje, najmlađi će imati prilike da upoznaju svet od severa Finske pa sve do Meksika. Družićete se sa najjačim medom na svetu Bamzijem u filmu „Bamzi i veštičina ćerka“. Dok nam iz Meksika doleće film „Čudesna sudbina kamenog dečaka“, sa veoma poučnom pričom o dečaku koji je bio ljut na život i zbog toga je postao skamenjen. Provozajte se i kroz avanture malog traktora po imenu Fergi, u nastavku filma „Mali traktor Fergi 2“. Ne sumnjamo da ćete i Vi uživati u ovakvom izboru animiranog filma, a povrh svega ćete se i dobro nasmejati. Filmovi ovog tipa su tu i da nas nauče nečemu, posebno najmlađe koji svet animiranog filma doživljavaju kao zabavu i nesvesno saznaju neka nova pravila iz života odraslih. Istovremeno, mi, veliki ljudi, ćemo se podsetiti šta smo sve to izgubili odrastanjem i barem se na trenutak vratiti u najbezbrižnije doba.

 

Najbolji apartmani u Beogradu bave se samo najboljom uslugom i najboljom ponudom grada, kako im samo ime kaže, pa tako i KIDS FEST-om koji je ubedljivo najbolji za Vaše najdraže klince. Ovogodišnji program festivala će oduševiti sve prisutne, a posebno kada je reč o 3D tehnologiji koja je neizostavan deo ovakvih projekcija. 3D tehnika će znatno doprineti kompletnoj filmskoj čaroliji, pa se ove godine na KIDS FEST-u mogu pogledati filmovi poput „Mali šef“ ili „Družina iz džungle“, rađeni u ovoj tehnici. Tu je i film po imenu „Vau Vau Zveda“ koji će nas naučiti koliko je zaista bitno da u životu radimo ono što volimo i da uvek pratimo svoje snove. Organizatori festivala ni ove godine nisu zaboravili na tinejdžere, pa će tako u okviru KIDS FEST-a i tinejdžeri uživati u najaktuelnijim filmovima namenjenim njihovom uzrastu. Biće tu filmovi: „Kingsman“, „Zlatni krug“, „Dnevnik Šonjavka: Dugo putovanje“, „Laste i Amazonci“, „Saga o šumi i Priča o jezeru“ i film „Izgubljeno nađeno“. Crtani filmovi će uvek biti filmovi za sve uzraste, tako da nemojte puno da razmišljate već zakoračite u avanturu koja će Vas nasmejati, oduševiti i vratiti u neka srećna vremena kada je jedina briga bila da ne propustite svoj omiljeni „crtać“.

 

Pokrovitelji KIDS FEST-a su Grad Beograd, Ministarstvo kulture i informisanja, i kompanija Kraš. Cene karata su veoma pristupačne i kreću se u rasponu od 150 do 355 dinara. Ulaznice možete nabaviti na blagajnama bioskopa.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.