James Arthur u Kombank areni

Blog / Noćni život

Ova sezona ima sve tendencije da obori rekord u najboljim i najposećenijim dešavanjima u Beogradu. Nadamo se da ste napravili izbor žurki i koncerata koje ćete posetiti, jer izbor zaista veliki i zasigurno nije lako da se odlučite. Posle spektakularnog koncerta grupe One Republic, nastavlja se niz koncerata svetskih i domaćih zvezda. Samo onaj ko je bio na koncertu ove grupe, zna koliko je atmosfera bila odlična, kao i organizacija, koja je bila na veome visokom nivou. Oduševljeni fanovi su postavljali svoje fotografije na svim društvenim mrežama i tako zadali muke svima koji nisu prisustvovali ovom neponovljivom koncertu. Članovi benda su obećali novo gostovanje u Beogradu, pa nam ostaje da čekamo njihovu sledeću turneju. Sledeći na redu je koncert Robija Vilijamsa, o kom smo pisali i koji će se desiti za šest dana na beogradskom Ušću. 

Već četiri dana nakon koncerta Robija Vilijamsa, ponovo velika žurka u Štark Areni. Da bude jasnije, Džejms Artur u Beograd dolazi kao gost finalne emisije X Faktor Adria, koja će se održati 21. juna sa početkom od 21 čas.

Ovaj mladi umetnik se proslavio pobedom u devetoj sezoni ovog takmičenja i tada je stekao brojne obožavaoce širom sveta. Njegov debitantski singl "Impossible" je postao planetarno popularan. Do danas je prodat u preko tri i po miliona primeraka širom sveta. Njegove poznate numere su još i "You're Nobody 'Till Somebody Loves You", "Recovery", "Smoke Clouds", "Roses" i mnoge druge. Ulaznice su u prodaji po ceni od 1000 i 1500 dinara, a za sve one koji su već nabavili ulaznice za koncert Robija Vilijamsa ili EXIT festival, sledi specijalni popust od 1000 dinara za tribine. 

Ako se spremate da dođete u Beograd upravo zbog ovih događaja, jedna stvar o kojoj nećete morati da brintete je smeštaj. Stan na dan Novi Beograd, u blizini Arene i Ušća je idealna opcija za vas! 

Pored Džejmsa, na sceni će nastupati finalisti X Faktora, kada će i biti proglašen pobednik. Ovi kandidati su već stekli svoje obožavaoce i imaju određenu publiku, zato će veče u Štark areni biti veoma napeto, ali i uzbudljivo. Pravi kvalitetni šou koji se od produkcije X Faktora i očekuje. Ono što je takođe važno je to da finale X Faktora Adria okuplja publiku iz svih zemalja regiona, pa se očekuje veliki broj posetilaca, što takođe znači da će mnogima biti potreban smeštaj. Stan na dan Beograd, jeftino i provereno je sve što vam je potrebno da biste mogli potpuno da uživate u koncertima vaših omiljenih izvođača.

Nadamo se da ste spremni za sve što je pred nama i da jedva čekate da ove žurke počnu. Mi vam svakako želimo dobar provod, koji je bez sumnje zagarantovan. U narednom periodu će biti mnogo uzbudljivih dešavanja u Beogradu, a mi ćemo vas prvi obavestiti o svemu. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.