Vakcinacija u Beogradu - Odobravamo popust na rezervacije apartmana

Blog / Apartmani Dogadjaji u Beogradu

  • Sadržaj
  • Epidemija korona virusa je u nama razvila mnoge odbrambene mehanizme i podstakla empatiju i zajedništvo kakvo do sada nije viđeno. U trenutku kada smo se svi našli u istoj situaciji i svi bili jednako izložni riziku, počeli smo da ulažemo u načine da prevaziđemo poteškoće. Vakcinacija je definitivno najvažniji, najbrži i najsigurniji način da se vratimo normalnom životu i konačno završimo period zvani korona virus. Portal apartmani u Beogradu je prepoznao važnost ovog koraka i tu je da u svom domenu doprinese povećanju broja vakcinisanih od korona virusa. Tu smo da vam obezbedimo kvalitetan smeštaj i olakšamo boravak u Beogradu nakon vakcinacije, ali ne samo to. Svi koji u Beograd dolaze zbog vakcinacije i zbog toga rezervišu apartman ostvaruju 10% popusta na rezervacije. Potrebno je samo da nam dostavite potvrdu vakcinacije i mi ćemo vam uračunati navedeni popust. Ogroman izbor apartmana različite strukture, opremljenosti i cena, smeštenih u svim delovima grada, omogućiće vam da uživate u savršenom odmoru nakon vakcinacije.

    Punktovi za vakcinaciju bez zakazivanja i lokacije apartmana

    Grad Beograd je u potpunosti olakšao i pilagodio proces vakcinacije, te omogućio da do vakcine dođete bez čekanja i gubljenja vremena na papirologiju. Širom prestonice je moguće primiti vakcinu bez zakazivanja, a lokacije su domovi zdravlja i ambulante u beogradskim opštinama. Sekretarijat za socijalni zaštitu je saopštio da je vakcinacija bez zakazivanja omogućena sinofram i fajzer vakcinama. Mesta i termini u kojima možete izvršiti vakcinaciju su sledeći: 

    • Dom zdravlja Čukarica - adresa: Stevana Đurđevića 3. Vakcinacija je moguća radnim danima od 9 do 19 časova i subotom od 8 do 18. Pored toga, ukoliko ste izabrali Čukaricu, vakcinaciju možete izvršiti i u Kulturnom centru (Turgenjeva 5), i to u istim terminima kao i u domu zdravlja. Ako je lokacija vaše vakcinacije Čukarica, na stranici Stan na dan Čukarica možete pronaći veliki broj apartmana koji se nalaze nedaleko od punktova.
    • Dom zdravlja Novi Beograd - na adresi Nehruova 53 vas očekuje punkt za vakcinaciju, koji je dostupan od 09 do 19 časova radnim danom, a subotom i nedeljom od 8 do 18. Novi Beograd je i inače vrlo popularan deo grada, te se u njemu nalazi veliki broj vrlo kvalitetnih smeštajnih jedinica. Izbor je dostupan na stranici Apartmani Novi Beograd.
    • Dom zdravlja Stari grad - prostor za vakcinisanje u Starom gradu smešten je u ulici Simina 27. Ovaj punkt je na raspolaganju od 8 do 20 radnim danima, subotom od 8 do 18, a nedeljom od 8 do 16. Širom opštine Stari grad nalaze se vrlo kvalitetne smeštajne jedinice, koje su vam, ukoliko dolazite zbog vakcinacije, dostupne za 10% jeftinije od standardne cene. Pronađite odgovarajuću na stranici: Stan na dan Stari grad.

    • Dom zdravlja Palilula - veliki broj domova zdravlja na Paliluli organizuje vakcinisanje bez zakazivanja. Na svim punktovima se vrši proces vakcinacije od 08 do 20 radnim danom, kao i subotom od 08 do 18. Precizne adrese na kojima se možete vakcinisati u okviru opštine Palilula su: Ulica kneza Danila 16, Zdravstvena stanica Padinska skela, Ulica Dejana Smiljkovića bb; Zdravstvena stanica Borča 1, Ulica Ivana Milutinovića 10; Zdravstvena stanica Krnjača, Ulica Grge Andrijanovića 8; Zdravstvena stanica Karaburma, Pana Đukića 7. Ukoliko izaberete da se vakcinišete u ovom delu glavnog grada, preporučujemo da izaberete neki od komfornih apartmana, koji su smešteni nadomak navedenih punktova. Na linku: Stan na dan Palilula možete pronaći smeštajnu jedinicu savršenu za odmor nakon vakcinacije.
    • Dom zdravlja Rakovica - opština Rakovica organizuje proces vakcinacije na adresama: Oplenačka 40 i Ulica Edvarda Griga 18, i to radnim danima i subotom od 08 do 18 časova. Idealan smeštaj u Rakovici pronaći ćete na našem sajtu: Apartmani Rakovica
    • Dom zdravlja Voždovac - vakcine fajzer i sinofarm su dostupne u ambulanti Stepa Stepanović, Ulica Šumadijske divizije 10-14, kao i Ustanička 16, i to radnim danima od 08 do 20 časova i vikendom od 08 do 18. Ukoliko želite da se vakcinišete na Voždovcu, na našoj stranici vam je dostupan veliki broj apartmana Voždovac
    • Dom zdravlja Vračar - u ulici Bojanska 16 vas očekuje punkt, koji je tu za vas svakog dana od 09 do 16 časova. Centralni deo Beograda je bogat vrlo kvalitetnim smeštajnim jedinicama, koje će vam pružiti savršen trenutke opuštanja. Na stranici Stan na dan Vračar možete rezervisati idealan prostor za odmor.
    • Dom zdravlja Zvezdara - pored onog na adresi: Olge Jovanovic 11, otvoren je i novi punkt u okviru Beo šoping centra. Prvi je tu za vas od 08 do 20 časova radnim danom i od 08 do 18 subotom i nedeljom, a drugi od 12 do 20 časova. Zvezdara, kao jedna od većih opština u Beogradu, poseduje i širok izbor raznovrsnih apartmana, raspoloživih za duže ili kraće boravke. Možete ih pronaći na adresi: Stan na dan Zvezdara.

    Bočice vakcine protiv korone

    • Dom zdravlja Savski venac - adresa Pasterova 1 rezervisana je za vakcinaciju i tu je za vas od 08 do 20 časova od ponedeljka do petka, subotom od 08 do 18, te nedeljom od 09 do 19 sati. Ukoliko želite da ovo bude vaše mesto vakcinacije, najbolje je da posetite link apartmani Savski venac i na njemu izaberete smeštajnu jedinicu koju ćete rezervisati nakon uspešno obavljene vakcinacije. 
    • Dom zdravlja Zemun - za sve one kojima je Zemun idealna lokacija stvorena su dva punkta: prvi u ulici Milenka Pavlovića 3a, Batajnica, te drugi: Ulica Rade Končara 46. Dostupni su svakog radnog dana od 13 do 19, te vikendom od 13 do 18 sati. Zemun je jedan od delova grada koji je idealan za miran odmor i uživanje u šetnji, te svoju posetu ovom delu Beograda možete dopuniti i ovakvom vrstom sadržaja. Najbolje smeštajne jedince u ovoj beogradskoj opštini vas očekuju na adresi: Stan na dan Zemun
    • Stan na dan Surčin - ukoliko dolazite iz inostranstva, Surčin je zbog blizine aerodroma idealno mesto za vakcinaciju. Punkt u ovoj opštini je dostupan na adresi: Braće Puhalović 12 radnim danima od 09 do 19, te vikendom od 13 do 18 sati. Nakon puta i obavljene vakcinacije možete se odmoriti u predivnim apartmanima koji se nalaze u ovom delu grada, a koji su predstavljeni na stranici: Stan na dan Surčin

    Kako rezervisati smeštaj

    Apartmani u Beogradu

    Verujemo da je ovaj iscrpan pregled punktova i apartmana pomogao da se lakše odlučite za vakcinaciju i organizujete svoje putovanje u Beograd. Ukoliko ste se odlučili za lokaciju na kojoj ćete primiti vakcinu, potrebno je samo da posetite neku od gore navedenih stranica apartmana ili link: Apartmani u Beogradu - pretraga, na kojoj vas očekuju brojni filteri, stvoreni da vam pomognu da se lakše odlučite za određen smeštaj. Nakon klika na željenu smeštajnu jedinicu, potrebno je da označite datume boravka i zatim kliknete na dugme: rezerviši. Naš tim će vam poslati potvrdu rezervacije ili, ukoliko je apartman zauzet, predložiti sličnu smeštajnu jedinicu.

    Kontakt

    Osim navedenog koraka, smeštaj možete rezervisati i pozivom na broj telefona: +381.65.369.62.96 ili putem mejla: bgdapartmani@gmail.com . Tu smo za vas svakog dana od 08 do 23 časa, spremni da olakšamo vaš put do zdravog i opuštenog funkcionisanja.  

    Budite odgovorni. Brinite o sebi i drugima. Učinite sve što je u vašoj moći kako bismo svi što pre nastavili sa normalnim tokom života i izbegli nove negativne posledice epidemije. Izdvojite par sati svog vremena kako biste uložili u svoje i zdravlje svoje okoline. Mi smo tu da vam ponudimo savršen prostor za odmor nakon obavljenog velikog koraka. Zajedništvo i odgovornost mogu da sruše sve prepreke koje nam stanu na put. Pošast koja nas je zadesila je najbolji pokazatelj toga.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.