Idealan smeštaj za doček Nove godine!

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Odlučili ste da Novu godinu dočekate u Beogradu i sada ste u potrazi za apartmanom u kom želite da započnete narednu godinu? Imamo savršenu ponudu za vas! Stan na dan u Beogradu je najbolja opcija, kada gledamo odnos cene i kvaliteta! S obzirom na to da u Beograd svake godine dolazi sve veći broj turista, naša preporuka je da svoj smeštaj rezervišete na vreme. 

    Svi apartmani u Beogradu, koji se izdaju na dan, kompletno su opremljeni kako za kraće, tako i za duže boravke. Raspolažemo velikom ponudom stanova- od studio apartmana za dvoje, do prostranih stanova koji su namenjeni za boravak porodica sa decom ili grupe prijatelja koji najludju noć žele da provedu u Beogradu! Posebno izdvajamo LUX apartmane sa djakuzijem koje možete iznajmiti po veoma povoljnim cenama. Dakle, na vama je samo da odaberete apartman koji je na lokaciji koja vam odgovara i da pošaljete upit za rezervaciju! Jednostavno, zar ne?

    Odabrali smo nekoliko apartmana koji se nalaze u blizini popularnih klubova, restorana u Beogradu, ali i Trga Republike- gde god da ste odlučili da dočekate Novu godinu! Beograd važi za prestonicu dobrog provoda, ali iako ste ljubitelj nešto mirnije varijante kada je noćni život u pitanju, restorani u Beogradu pripremili su fenomenalnu ponudu za vas. Pa da počnemo.

     

    Apartman Talija

    Talija je luksuzno uređen apartman koji se nalazi u samom srcu Beograda- u Čika Ljubinoj ulici! Dakle, ukoliko se odlučite za boravak u ovom savršeno uređenom apartmanu, bićete na svega par koraka od epicentra svih dešavanja u Beogradu. Tu je Trg Republike, boemska četvrt Skadarlija, kao i  Knez Mihailova ulica u kojoj se nalazi veliki broj popularnih beogradskih restorana i klubova. Najbolje od svega je što u apartmanu Talija može boraviti do 6 osoba, jer je veoma komforan i funkcionalan! Lokacijski je idealno povezan sa svim delovima grada, tako da, ako je vaš izbor za Novogodišnju noć neki od lokala na Novom Beogradu, možete stići gradskim prevozom sa Zelenog venca ili taxi prevozom koji prevozi tokom cele noći. 

     
     

    Zvezda

    Ukoliko ste ipak za neku mirniju varijantu i intimnu proslavu udvoje, naša preporuka je apartman Zvezda. Savršen studio apartman, potpuno opremljen za dvoje, nalazi se u mirnom delu grada, u blizini TC Zira. Bračni krevet, kuhinja i kupatilo- dovoljno za savršenu  intimnu proslavu. Laganom šetnjom možete stići do centra grada, ali i do velikog broja kafića koji se nalaze u neposrednoj blizini. Na par koraka od apartmana Zvezda nalazi se stanica gradskog prevoza, tako da ne morate da razmišljate o tome kako ćete do ostalih delova grada.

     

    Spa

    Stan na dan Spa je apartman lux kategorije! Ako ste za Novogodišnju noć odlučili da se opustite i predahnete od svakodnevnih obaveza- vaš izbor treba da bude upravo ovaj savršeno uredjeni apartman sa djakuzijem! Kapacitet za smeštaj do 5 osoba, jedna od boljih lokacija u gradu (nalazi se u srcu Vračara), kao i to što je uređen po svetskim standardima- sve to čini apartman Spa idealnim izborom smeštaja za Novu godinu. Poseban ugođaj kod boravka u ovom apartmanu na dan, čini sauna, gde ćete moći maksimalno da se opustite i relaksirate! Ukoliko dolazite sopstvenim autom, na raspolaganju je i parking mesto u zgradi! U blizini se nalazi veliki broj restorana i kafića, ali smatramo da je boravak u apartmanu Spa sve što vam treba za Novu godinu!

     

    Diplomatik

    Četvorosoban apartman Diplomatik nalazi se na svega nekoliko minuta od strogog centra Beograda, u ulici Cara Dušana. Zbog komfora koji pruža, kao i smeštajnog kapacitete (u apartmanu može boraviti do čak 12 osoba) apartman Diplomatik je veoma tražen smeštaj u periodu Nove godine. Idealan za veće grupe prijatelja ili porodična okupljanja, a lokacijski na idealnom mestu, tako da vreme svog boravka možete da iskoristite da obiđete sve važnije lokacije koje se nalaze na par koraka od stana, a to su- Skadarlija, Kalemegdan (i Zoo vrt), Knez Mihailova i mnoge druge. Ukoliko tražite prostran i funkcionalan apartman, a istovremeno vam je važna i lokacija na kojoj se nalazi, ne tražite dalje- Diplomatik je vaš pravi izbor!

     
     

    Royal Silver

    Ono po čemu se apartman Royal Silver izdvaja od ostalih u našoj ponudi, jeste bazen ispod kreveta, namenjen za dvoje! Ovaj fantastičan studio apartmana, namenjen je pravim hedonistima koji žele da se opuste i uživaju u novogodišnjoj noći. Ako zimsku idilu zamišljate tako što uživate u toplom bazenu dok napolju veje sneg, onda birajte apartman Royal Silver, jedinstveni stan na dan iz naše velike ponude.

     

    Važna napomena je da su cene apartmana u periodu Novogodišnjih praznika više nego standardne cene na sajtu, kao i da je minimum zakupa od 3-7 dana. To vreme možete iskoristite da obiđete sve što Beograd nudi- muzeje, pozorišta, Kalemegdan, Knez Mihailovu, ali i neki od mnogobrojnih tržnih centara ukoliko ste ljubitelj kupovine. Beograd je grad koji živi 24/7, dođite i osetite kako diše za vreme praznika. Verujemo da ćete poželeti da dođete ponovo.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.