Hotel, hostel ili apartmani u Beogradu?

Blog / Apartmani

Kad želimo da otputujemo negde, bilo poslovno ili turistički, pre svega moramo naći smeštaj u kome ćemo boraviti. Uglavnom gledamo da je hotel, hostel ili privatni smeštaj na dobroj lokaciji, da izgleda bar pristojno i da je čisto, da poseduje internet, i naravno ono najvažnije - da cena cena bude što povoljnija. U tom slučaju, kada se sve uzme u obzir, može se reći da su stanovi za izdavanje Beograd najbolje rešenje a u nastavku možete otkriti i zašto.

Hoteli

Da biste iznajmili sobu u hotelu, morate izdvojiti priličnu sumu novca naročito ako planirate da se zadržite više dana. U prosečnom hotelu, cena sobe izašla bi Vas oko pedeset evra po danu, pa sami možete izračunati koliko bi to ispalo za više dana. Takođe, što je hotel bliži centru grada to je i skuplji, tako da ako želite da boravite u centru, slobodno otpišite prethodno pomenutu cenu i računajte da će biti barem dvadeset odsto viša.

Hosteli

Ovu opciju najčešće biraju bekpekeri jer je priuštiva, može se naći i za sedam, osam evra po danu. Međutim, higijena u njima uglavnim nije baš na zavidnom nivou, a tu je i činjenica uglavnom poseduju zajednička kupatila, koja nikako nisu preporučljiva, čak i ako se vodi računa o čistoći. Takođe spavate u sobi koju može deliti i deset stranaca, što verovatno nijednoj osobi na planeti nije u potpunosti prijatno. Istina je da nigde drugde nećete naći toliko jeftin smeštaj, ali samo ako dolazite sami. Ukoliko boravite sa prijateljima ili porodicom, to jest više od dvoje ljudi, vrlo lako možete iznajmiti i apartman.

Apartmani

Jedini problem koji možete imati sa apartmanima je taj da niste na vreme rezervisali i u vreme vašeg planiranog boravka nije slobodan apartman koji vam se dopao u našoj ponudi. Da, to je najveća neprijatnost koju možete doživeti. Mi smo se pobrinuli da vam cene budu pristupačne, čak i kada je reč o ponudi Djakuzi Apartmani Beograd, pa ih možete iznajmiti za najmanje 35 evra, i to u centru. Zvuči nemoguće, ali tako je. Pritom su svi opremljeni u potpunosti, mnogi dozvoljavaju boravak sa psom, dosta njih je prilagođeno porodici sa malom decom, zatim ima i onih koji su adaptirani za ljude koji koriste invalidska kolica... Ima ih još dosta, što i sami možete pogledati na sajtu.

To bi bile prednosti i mane navedenih tipova smeštaja, a odluka je samo na Vama. Neko voli da ide u hotel baš zato da bi pobegao od te atmosfere doma, drugom su apartmani bolji upravo iz tog razloga. Svaki ima svoje dobre i loše strane, svakome je neki omiljen iz nekog određenog razloga, ali činjenica je da je apartmanski smeštaj kvalitetniji od hostelskog, a cene apartmana su znatno jeftinije od hotelskog. Zato ga probajte i shvatićete da bolju odluku niste mogli da donesete.

 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.