Garden vikendi u Savamali

Blog / Noćni život

Mikser House je mesto o kom smo više puta govorili i ovo je zapravo jedino mesto urbane kulture i savremene umetnosti koje Beograd stavlja na odličnu poziciju. Poznato je da su se do sada ovde održale mnoge manifestacije raznih sadržaja i karaktera. Počevši od mnogih radionica, sajmova, izložbi, seminara, koncerata i svega što obuhvata njihov širok spektar mogućnosti. Savamala kao lokacija je idealno mesto gde se okupljaju svi oni koji žele da se opuste i uživaju. Mesto prelepe arhitekture, hipsterskog izgleda i gradske urbanosti.

Svako ko je jednom prošetao Savamalom sigurno nije ostao ravnodušan na ono što se u njoj nalazi. Kako je leto period kada se najviše izlazi noću, nakon vrelog i napornog dana, svako bira mesto gde će ugoditi sebi i gde će moći u potpunosti da se isključi od gradske vreve. Savamala kao lokacija i Garden Mikser House-a su idealan spoj za svačiji duh i telo. Iako se vikendom u Savamali održavaju svirke u Gardenu, Mikser House radi svakog dana i nudi mnogo toga zanimljivog i novog.

MIKSER CAFE

Mikser cafe nije još jedan klasičan iliti prosečan kafić u Beogradu, ovo je mesto gde možete od jutra do večeri uživati u mnogim specijalitetima, najlepšim koktelima i idealnim kafama raznih ukusa. Sadrži neizostavan besplatan WiFi internet, a za sve one koji poslove obavljaju preko računara, Mikser cafe je obezbedio poseban deo sa najboljom atmosferom za obavljanje svih online poslova. Takođe je savršeno mesto za sklapanje svih dogovora, poslovne sastanke sa saradnicima i klijentima. Ovde možete dovesti i svoje kućne ljubimce, s obzirom da je Mikser cafe pet friendly, tako da nećete morati o tome da brinete, svi su dobrodošli. Ukoliko dolazite sa decom, postoji i dečiji kutak, gde će ona moći da uživaju dok Vi na miru ispijate svoju kafu. Možete uživati i u nekim egzotičnim jelima, kao i vegeterijanskim obrocima za sve one koji ne jedu meso.

Mikser cafe radi svakog dana u terminu od 12-20 časova.

GARDEN VIKENDI U SAVAMALI

Savamala je srce Beograda, a Garden se nalazi u srcu Savamale, spoj ova dva mesta je učinio Savamalu još posećenijom nego što je inače bila. Na ovom mestu, tačnije u Mikser House bašti, takozvanom Gardenu se svakog vikenda od 22 časa vrte najbolji ritmovi najkvalitetnije muzike 80-ih godina. Podesćanje na doba hipi komune, mira, ljubavi i tolerancije je ono za šta se Mikser House inače i zalaže. Ovde ćete uživati u pozitivnim vibracijama i poznatim licima iz sveta naše kulture koja vole da se opuste u prijatnoj atmosferi koju Garden pruža. Garden se za jako manje od godinu dana odlično pozicinirao kao najbolje i omiljeno mesto za okupljanje vikendom. Za jako kratko vreme se spoznao kvalitet samog Mikser House-a, a potom i Gardena.

Garden večeri u Savamali se održavaju svakog petka i subote od 22 časa, a rezervacije nisu potrebne, samo dobro raspoloženje.

VEČERI KLASIČNE MUZIKE U GARDENU

Garden je zadužen za odličnu zabavu i kada je reč o klasičnoj muzici. Najbolji muzički program uživo u izvođenju najvrsnijih umetnika klasične muzike. Nedeljne večeri su rezervisane za neke od najpoznatijih imena ove vrste muzike. Pravi virtuozi koji u Gardenu priređuju odlične mini koncerte. Klasična muzika možda nije toliko zastupljena na televiziji, zapravo, gotovo da je i nema, ali to ne znači da se ona uopšte ne sluša. Popunjena mesta u Garden bašti govore suprotno i svaki put bude veoma veliko interesovanje.

Raznovrsnost koju Mikser House i Garden pružaju je dovoljna da ovo mesto u Savamali postane i Vaše omiljeno mesto. Nalazi se u Karađorđevoj ulici, pa ako ste za još bolji doživjaj ovog tako popularnog dela Beograda, pogledajte naše stan na dan ponude u Savamali.

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.