Forever Balkan apartmani

Blog / Apartmani

Volimo da Vam u samom naslovu privučemo pažnju, pa verujemo da nam to i uspeva. Sada kad već imamo Vašu pažnju, ne samo na osnovu ovog teksta, već činjenice da nas pratite na svim društvenim mrežama i često čitate, možemo da Vam predstavimo još dva nova apartmana koja čuvamo za Vas. Pre svega, zahvalni smo Vam na tome što nas redovno čitate, listate galerije fotografija naših apartmana i onda nam se javljate sa pohvalama, pitanjima i sugestijama. To je pravi dokaz koliko smo poštovani od strane svih korisnika naših usluga izdavanja stanova u Beogradu. Učestvujete u našem razvoju, jer zajedno sa Vama možemo da napredujemo i postižemo najbolje rezultate. Svakodnevno radimo na novim idejama kako da poboljšamo usluge, proširimo asortiman apartmana, stvorimo nešto što drugi nisu i obezbedimo Vam što kvalitetniji boravak. Za sada poslujemo samo na teritoriji Beograda, ali nikad se ne zna da li ćemo osvojiti i ceo Balkan, kako je ime jednog od apartmana o kom ćemo Vam sada pisati. Nadamo se da ćemo zauvek trajati, kako glasi ime drugog apartmana. Ali otom potom, hajde da se vratimo na ova dva apartmana i njihove karakteristike.

APARTMAN FOREVER:

-Nalazi se na adresi Cara Dušana, Beograd, u samom centru grada. Kraj Dorćol, poznat po raskošnim klubovima i kafićima, mestima koja posećuje veliki broj poznatih ličnosti. Apartman je na drugom spratu, potpuno nove zgrade, koja poseduje lift. Apartman poseduje dve sobe, dnevnu u kojoj se nalazi krevet na razvlačenje i spavaću u kojoj je komforan bračni krevet. Kuhinja je opremljena svim neophodnim elementima, a sadrži i šank, mašinu za pranje posuđa i mikrotalasnu pećnicu. U kupatilu se nalazi prava oaza za odmor, sauna koja će sigurno prijati mnogim gostima ovog apartmana. Da, tako je, pored đakuzi apartmana u Beogradu imate i apartmane sa saunama. Pored saune, u kupatilu Vam je na raspolaganju i tuš kabina, kao i mašina za pranje veša. Apartman je potpuno klimatizovan, dok je grejanje centralno, tako da ove zime kod nas zime nema. Apartman takođe sadrži i dva LCD televizora, besplatan WiFi internet i kablovsku televiziju. Obezbeđena je i čista posteljina, kao i peškiri, a na raspolaganju Vam je i pribor za peglanje, kao i fen za kosu. Parking se nalazi u zgradi i besplatan je, ukoliko dolazite svojim vozilom, pod uslovom da to nije džip, zbog malog prostora.Apartman takođe ima i terasu gde ćete uživati u pogledu na grad. Odavde Vam je sve na dohvat ruke, pa verujemo da ako jednom iznajmite apartman Forever, zauvek ćete mu se vraćati. Dvosoban je, 50 kvadratnih metara i odličan za boravak  najviše četiri osobe. Možete ga iznajmiti po ceni od 50 evra na dan.

APARTMAN BALKAN:

-Ovaj apartman se nalazi u ulici Admirala Geprata, takođe lociran u centru grada. Na drugom spratu zgrade sa liftom, na raspolaganju Vam je ceo Balkan. Apartman se sastoji od dnevne sobe koja pruža sav komfor, u njoj se nalazi udobna ugaona garnitura na rasklapanje. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet i tri singl ležaja. Kuhinja je, naravno i u ovom apartmanu, kompletno opremljena, ima i trpezarijski deo, šporet sa rernom, frižider i mikrotalasnu pećnicu. Kupatilo je veoma prostrano i sadrži kadu, kao i mašinu za pranje veša. Grejanje je centralno, a na raspolaganju Vam je i klima uređaj. Od tehnike, tu je LCD televizor, kao i hi-fi uređaj. Kablovska i internet su takođe uključeni u aranžman. Na raspolaganju su Vam i dve terase, na Vama je da odaberete na kojoj ćete uživati. Što se tiče bezbednosti, apartman je obezbeđen sigurnosnim vratima, pa nema razloga ni za kakvu brigu. Za sve goste apartmna Balkan je na raspolaganju i besplatno parking mesto. Apartman je odmah do Vlade Srbije u blizini autobuske i železničke stanice. Veličine 72 kvadratna metra, dvosoban, može bez problema ugostiti najviše sedam osoba. Možete ga iznajmiti po ceni od 45 evra na dan.

Ako Vam je potreban apartman, bez sumnje iznajmite Forever ili Balkan.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.