Enrique Iglesias u Kombank Areni

Blog / Koncerti

Ove godine je bilo mnogo koncerata, svaki od njih je bio propraćen našim budnim okom i zadovoljstvo nam je što smo ukazali našim gostima na najekskluzivnije izvođače koji su nastupali u Kombank Areni.

Pored izvođača domaće muzike, koji za jako kratko vreme rasprodaju karte i napune svaki prostor u kom održavaju svoje koncerte, tu su i strani izvođači za koje vlada, možda čak i veća zainteresovanost. Uglavnom je najčešći uzrok to što su nastupi određenih svetskih zvezda u Beogradu ređi, odnosno, kada se radi o nekim izvođačima, prođe duži vremenski period nakon što ponovo gostuju u našoj zemlji. Nije redak slučaj da se organizuju prevozi iz Srbije do susednih zemalja, ako će u njima gostovati Madona, Lady gaga ili Rihanna, a Beograd se u tom trenutku ne nalazi na njihovoj mapi za turneju. Ovo pravilo takođe važi i kada u Beograd dolazi neko od eminentnih imena iz sveta muzike.

Kada je reč o pretalentovanom i veoma popularnom pevaču, tekstopiscu, producentu, plesaču i glumcu kao što je Enrique Iglesias, pomama za njegovim nastupom u Srbiji je neverovatna. Nakon sedam dugih godina, koliko je prošlo od njegovog poslednjeg nastupa u Beogradu, kojim je u to vreme i završio svoju turneju, Enrique Iglesias se vraća sa mnogo više hitova i energije.

 

 

Enrique Iglesias je rođen osmog maja 1975. godine u Madridu, Španija. Muzičku karijeru počinje devedesetih, izvodeći pesme na američkom i španskom jeziku. Na početku je vrlo kratko nastupao pod imenom Enrique Martinez jer nije želeo da svoju slavu stekne uz pomoć poznatog prezimena, s obzirom da mu je otac čuveni Hulio Iglesias. Kasnije, kao Enrique Iglesias postaje jedna od najvećih zvezda Latinske Amerike. Prodao je preko 100 miliona albuma širom sveta, što nijedan drugi izvođač iz Španije nikada nije uradio. Njegovih osamnaest numera se našlo na prvom mestu Bilbord liste latinskih singlova u SAD, a četrnaest njegovih singlova je bilo na prvom mestu top listi širom sveta. Njegova pesma "Can you hear me" je bila zvanična pesma Evropskog prvenstva u Fudbalu 2008. godine, a sa pesmom "Bailando"  je na mreži YouTube postigao preko milijardu pregleda.

U okviru svetske turneje "Sex and Love", Enrique Iglesias će gostovati u Kombank Areni 10. maja, s početkom od 20:30 časova. Ulaznice za njegov koncert u Beogradu su najniže u odnosu na sve ostale gradove koje će tokom turneje posetiti. Imaćete priliku da uživate u mnogobrojnim hitovima ove muzičke zvezde čija karijera traje već neverovatnih 25 godina. Neke od pesama koje ćete čuti, biće svakako "Bailando", "Not in love", "Hero", "Bailamos", "Tonight", "Do you know", "Tired of being sorry", "El perdedor" i mnoge druge hitove koje Enrique Iglesias svakako ima. Očekuje se veliki muzički spektakl, koncert koji će ubedljivo biti jedan od najboljih i dugo iščekivanih ove godine. Karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 2.990 dinara do 8.990 koliko iznosi cena VIP lože.

Obavite rezervaciju za stan na dan svi vi koji ne živite u Beogradu a obožavate ga tolike godine, i dođite na koncert o kom će se dugo pričati, ne dozvolite da čekate još sedam godina ili više do ponovnog nastupa ovog multitalentovanog umetnika.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.