Duplex Argentina

Blog / Apartmani

Neviđeno visoke temperature ovih dana prave pravu pometnju među građanima. Na ulicama se tokom dana mogu zateći samo oni koji su zbog posla ili nekih neodložnih obaveza morali da izađu iz svojih domova. Kako bi ste u Beogradu uživali, nemojte biti lenji, ustanite što ranije i iskoristite jutarnju prijatnost, a period velikih vrućina provedite u nekim od naših apartmana do predvečerja kada se na ulicama ponovo može normalno hodati. Za one hrabrije koji izađu iz klimatizovanih prostorija i odluče se da odu do Ade ili nekog od gradskih bazena preporučujemo da se pridržavaju svih saveta lekara i vode računa tokom preteranog izlaganja Suncu. Veliki broj stranih turista se primećuje čak i u manje razvijenijim oblastima zemlje, dok je Beograd još uvek jedan od vodećih destinacija. Vi, koji ne znate kome više da se obratite za smeštaj, posetili ste pravi sajt za izdavanje apartmana.   Na usluzi smo Vam kada Vam je smeštaj najpotrebniji, a svi naši apartmani poseduju klima uređaje. Kada je u pitanju nedostatak smeštaja i sklanjanje od vrućine, potražite spas kod nas.   Predstavljamo Vam naša dva apartmana koja će sigurno zadovoljiti Vaše potrebe.

APARTMAN DUPLEX:

Apartman se nalazi u centru Beograda, sa lokacijom na Zvezdari i adresom Đuke Dinića. Apartman je na petom spratu zgrade koja poseduje lift i kada se radi o enterijeru stana, Vaša očekivanja će biti opravdana, a možda čak i nadmašena.   Apartman se sastoji iz dva kompletno sređena nivoa. Na prvom nivou imate prostrani dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom. Neophodni elementi koji se nalaze u kuhinji su frižider, šporet sa rernom i mikrotalasna pećnica. Na drugom nivou apartmana Duplex možete koristiti dve spavaće sobe a u svakoj se nalazi prostrani krevet za spavanje. Takođe su Vam na raspolaganju dva kupatila i prostrana terasa na kojoj je veoma prijatno u letnjim noćima odmarati od svakodnevnih obaveza, ukoliko se odlučite da ne idete do grada. U sklopu Duplex apartmana takođe imate i televizor sa obezbeđenom kablovskom, internet, klimu, čistu posteljinu i peškire. Ono što je za ovaj apartman karakteristično je to što u njemu mogu boraviti i Vaši kućni ljubimci, a za one koji ne žele da se prilikom putovanja odvoje od svojih najdražih ljubimaca, ovo je pravo olakšanje. Takođe je u ovom apartmanu bez problema dozvoljeno pušenje cigareta, te se ne morate ustručavati ili izlaziti na terasu kako bi uživali u svojoj kafi i cigareti. Za sve goste je obezbeđen besplatan parking, a što se tiče udaljenosti apartmana od ostalih delova grada, sve Vam je na nekoliko minuta vožnje ili pešačenja od Vas. U blizini je Vukov spomenik, a nedaleko je i Bulevar kralja Aleksandra. Trg Republike i Knez Mihailova su takođe veoma blizu, a na Vama je da se odlučite za šetnju ili vožnju do tamo. Još jedno iznenađenje u vezi ovog apartmana je to da je na akciji, što znači da za pet iznajmljenih dana, šesti dobijate gratis. Ostalo je još da Vam kažemo osnovne informacije u vezi strukture, kvadrature i cene apartmana. Apartman je trosoban, 75 kvadratnih metara, za maksimalno pet osoba koje mogu boraviti. Cena apartmana je 60 evra na dan. Ukoliko dođete sa društvom i podelite trošak, praktično ćete iznajmiti apartman u Beogradu za 20 evra! Zar to nije idealno?

APARTMAN ARGENTINA:

Možda Vas ime apartmana asocira na čuvene fudbalere ove države, ali nama je sinonim za udoban i prijatan smeštaj. Apartman Argentina se nalazi u centru grada, odnosno na teritoriji Opštine Stari grad u ulici Čika Ljubina 6. Apartman je na četvrtom spratu zgrade koja poseduje lift. Apartman u svom sastavu ima dnevnu spavaću sobu, opremljenu dvosedom, foteljom i trosedom na razvlačenje i odvojenom spavaćom sobom u kojoj se nalaze dva udobna bračna ležaja. Kuhinjski i trpezarijski deo su odvojeni od soba i sadrže sve potrebne elemente za korišćenje. Kupatilo je sa tuš kabinom i veš mašinom, a obezbeđeni su čisti peškiri i posteljina. U stanu takođe možete koristitiklima uređaj, WiFi internet, a kablovsku televiziju možete gledati na našem LCD televizoru. Stan koji će Vam obezbediti komfor i potpunu udobnost čak i ako u njemu boravi više osoba. Apartman poseduje i terasu. Odavde Vam je sve na dohvat ruke, kompletan istorijski i kulturološki život grada. Muzeji, pozorišta, kafići, bioskopi, sva bitna mesta i dešavanja u gradu. Apartman Argentina je dvosoban, sa 60 metara kvadratnih, za maksimalno šest osoba. Možete ga iznajmiti po ceni od 55 evra na dan. Mi izdajemo stanove u Beogradu po najboljim cenama, i imamo čime to da dokažemo.

Iskoristite ove tople dane najbolje što možete i iskoristite naše najbolje ponude što više možete. 

Pružamo Vam samo ugodnost i kvalitetan smeštaj, uvek na raspolaganju Apartmani Beograd.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.