Diplomatik i Metropol

Blog / Apartmani

Danas su na redu novi apartmani iz naše ponude. Kako vremenske prognoze obećavaju, dani koji su pred nama biće sve topliji i topliji, što najavljuje pravi dolazak leta. Zbog toga se i očekuje povećan broj turista koji će posetiti Beograd. Svi oni će zahtevati kvalitetan smeštaj, zato im preporučite Apartmane u Beogradu. I kod stranih kao i kod domaćih turista nailazimo samo na zadovoljne klijente. Kada je u pitanju saradnja sa gostima iz regionalnih zemalja, oni su ti koji takođe imaju samo reči hvale. Naš rad je dostigao nivo perfekcionizma do svakog detalja, ali ni tu nije kraj napredovanju. Zbog svega toga i danas Vam predstavljamo neke od najboljih apartmana koje imamo u svojoj ponudi.

Prvi apartman o kom ćemo Vam pisati je Apartman Diplomatik. Diplomatski zvuči, a tako i izgleda.

Ovaj apartman se nalazi na adresi Cara Dušana, Beograd. Možda Vam približimo sliku o tome koliko je apartman na dobroj lokaciji, ako Vam kažemo da se nalazi u blizini, već više puta spominjane ulice Strahinjića Bana. O ovoj ulici smo Vam toliko govorili da ćemo to ovoga puta preskočiti. Napomenućemo samo da je u njoj dobar i nezaboravan provod zagarantovan. Što se samog apartmana Diplomatik tiče, ono što će Vam se svideti pored dobre lokacije, je i to što je apartman potpuno renoviran, a opremljen je i veoma dobrim, funkcionalnim nameštajem. Apartman se nalazi na trećem spratu zgrade koja ne poseduje lift. Ovaj apartman poseduje tri odvojene spavaće sobe. Veoma je komforan za boravak više ljudi jer za svakoga ima dovoljno mesta kako bi u potpunosti mogao da uživa u čarima ovog smeštaja. Apartman poseduje dnevni boravak sa LCD televizorem i kablovskom televizijom. U dve spavaće sobe su Vam na raspolaganju po dva bračna kreveta, dok se u trećoj nalazi jedan, veoma komforan bračni krevet. Malo li je? Grejanje u apartmanu je centralno, a za ove vruće dane koji nadolaze biće Vam potreban samo klima uređaj koji takođe možete koristiti u ovom stanu. WiFi internet možete koristiti u neograničenim količinama, besplatan je.   Peškiri i posteljina su čisti i spremni za korišćenje. Ima čajnu kuhinju, a kupatilo je sa tuš kabinom. Ono što je najveći plus kod ovog apartmana je upravo ta lokacija koju sve vreme spominjemo, jer zaista, lokacija je ono što najviše zanima sve one koji se raspituju za ponudu apartmana. Ne morate koristiti gradski prevoz kako biste došli do najatraktivnijih delova grada, jer se nalazite u samom centru svih dešavanja. U okolini apartmana Diplomatik se nalaze mnoge prodavnice, banke, restorani, kafići i radnje sa najpoznatijom brendiranom garderobom. Što se tiče kulture grada, okruženi ste muzejima, pozorištima, tu je i Trg Republike, Kalemegdan, Skadarlija i mnogo toga zanimljivog. Zbog svega navedenog, očigledno je da je apartman Diplomatik prava stvar za Vas, posebno ako dolazite u većem broju. Apartman je četvorosoban i više nego dovoljan za boravak deset osoba, koliki je maksimum za ovaj stan. Veličine je 80 metara kvadratnih i možete ga iznajmiti po ceni od 60 evra na dan.

Dovoljno prostran apartman, veselih boja, je Apartman Metropol. 

Poznato je da Beograd važi za pravu metropolu, zbog toga ovaj apartman nosi adekvatno ime, a između ostalog se nalazi i u blizini hotela Metropol.   Apartman je na adresi Bulevar kralja Aleksandra, sa lokacijom na Vracaru. Ovaj smeštaj se nalazi na četvrtom spratu zgrade, koja poseduje lift. Apartman u svom sastavu ima dnevni boravak i dve odvojene spavaće sobe. U dnevnoj sobi se nalazi garnitura, dok u jednoj spavaćoj sobi imate na raspolaganju dva bračna kreveta, a u drugoj jedan bračni krevet. Kuhinja je kompletno opremljena, a sadrži i trpezariju. Kupatilo je sa kadom i sadrži veš mašinu, kao i čiste peškire. Grejanje je centralno, ali Vam je i u ovom apartmanu na raspolaganju klima uređaj. Možete uživati u gledanju kablovske televizije na jednom od dva televizora koja se nalaze u stanu ili možete surfovati brzim WiFi internetom. Možete ispijati jutarnju kafu na jednoj od dve terase koje ovaj apartman takođe sadrži. Čista posteljina je još samo jedna od podrazumevanih stavki u ovom stanu. Lokacija i ovog apartmana je takođe odlična jer se u blizini nalazi park Tašmajdan, Vukov spomenik, a preko puta je i pravni fakultet. Sam centar grada takođe nije mnogo daleko od stana. Do njega možete stići laganom šetnjom ili ako baš želite i gradskim prevozom. Kada smo već kod prevoza, iza zgrade u kojoj se apartman nalazi, je obezbeđen (fizički i tehnički) besplatan parking. Apartman je takođe veličine od 80 kvadratnih metara, ali je trosoban. U njemu komforno može boraviti maksimalno osam osoba. Iznajmite apartman Metropol po ceni od 60 evra na dan. Apartmani u Beogradu jeftino nude smeštaj po svačijem ukusu, a na našem sajtu možete videti ponude koje će to dokazati.

Vrlo dobro znamo da Vam se često zahvaljujemo na ukazanom poverenju, ali to radimo samo zato što nam zaista Vaše pohvale i sugestije mnogo znače. Zbog toga smo i dostigli sve ove uspehe, a apartmani su najbolji pokazatelji svega toga.
Uživajte u našim uslugama, jer je Vaše zadovoljstvo naš uspeh. 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.