Depil Concept - Najkvalitetnija Epilacija u Gradu

Blog / Upoznajte Beograd

  • Sadržaj
  • Mlad i inovativan tim stručnjaka, vrhunska tehnologija, kvalitetni proizvodi, praćenje trendova i prilagođavanje zahtevima korisnika - epiteti koji najbolje opisuju Depil concept. Ovaj centar je već dugi niz godina lider u oblasti epilacije i brige o zdravlju i dobrom izgledu kože. Brend je stvoren 2007. godine u Portugalu sa idejom da novi koncepti estetike i fototerapije budu dostupni svima. Uz vrhunske stručnjake i odličnu tehnologiju Depil Concept već dugi niz godina pruža korisnicima najbolku moguću negu i savršena rešenja za uklanjanje dlaka. Najveća garancija kvaliteta njihovih usluga jeste veliki broj zadovoljnih korisnika, koji se uvek ponovo vraćaju i rado preporučuju Depil Concept. Zadovoljstvo klijenata potiče iz stalnog usavršavanja usluga i praćenja najnovijih tehnoloških dostignuća, kao i uvažavanja želja i praćenja učinkovitosti usluga. U svrhu toga, centar je razvio sertifikat garancije - koji, ukoliko tretman nije postigao željene efekte, pruža klijentima ponovljeni tretman (uz simboličnu naknadu). 

    Sve ovo pokazuje da salon stavlja klijente na prvo mesto i omogućava im da dobiju uslugu najvšeg nivoa. U nastavku teksta predstavljamo vam širok asortiman usluga, koji će još jednom pokazati zbog čega je Depil Concept najbolji prijatelj vaše kože. 

    Usluge koje salon pruža

    Centar je zaslužio lidersku poziciju zahvaljujući veliki dijapazonu usluga koje prilagođene svim tipovima kože, te raznim potrebama tela i lica.Osim širokog izbora, vrlo važna pogodnost je i to što sve tretmane obavlja iskusni tim profesionalaca, kojima su na raspolaganju najnovija tehnološka dostignuća i najprirodnija kozmetika. Predstavljamo vam sve usluge koje Depil Concept nudi: 

    • Epilacija

    Uz upotrebu Diodnog lasera sve neželjene dlake biće otklonjene brzo, bezbolno itrajno. Osim što je učinkovita, ova metoda, koja je pogodna i za muškarce i za žene, sprečava i pojavu neželjenih efekata, pa stoga nakon nje neće biti izazvane fleke na epidermisu. U proseku, potrebno je od 5 do 7  tretmana da bi se odstranio najveći procenat dlaka, a prvi rezultati su itekako vidljivi već posle prvog tretmana. Depil concept je radi potpune usluge svoje klijente pripremio epilacijski set (briač, zaštitne naočare, kremu za negu epilirane kože), koji je namenjen potpunoj higijeni i održavanju kože.

    • Fototerapija lica 

    Tretman koji brzo i jednostavno rešava sve probleme sa licem, koji nastaju usled delovanja raznih spoljašnjih faktora. Otklonite akne, fleke, rešite se rozacee i otklonite prve znake starenja: bore i opuštenu kožu. Fototerapije koje Depil Concept sprovodi savršena su trajna rešenja za navedene poteškoće.

    • Fototerapija tela

    Kao i problemi na licu, tako i sve neželjene pojave na telu biće otklonjene u Depil Conceptu zahvaljujući fototerapijama. Rešite se mrežastih vena, akni na leđima, rukama i grudima i fleka, koje se mogu pojaviti na različitim delovima tela. Oko 10 tretmana biće dovoljno da se potpuno oslobodite ovih problema i dođete do glatke i negovane kože tela. 

    • Depilacija voskom

    Ova usluga se zasniva na nanošenju najkvalitetnijeg voska, koji prija svim tipovima kože i ne stvara iritacije. Vosak savršeno prijanja dlaci i efikasno uklanja neželjene dlake kako sa lica, tako i sa svih ostalih regija. 

    • Tehreading ili depilacija koncem

    Jedna od starinskih metoda, koja se zasniva na uklanjanju dlaka uz upotrebu pamučnog konca, koji se zavrće i povlači preko kože. Ovaj tretman savršen je za ljude koji imaju osetljivu kožu jer ne stvara nikakve alergijske reakcije, bubuljice, niti iritaciju, a vrlo je učinkovit kada je u pitanju smanjivanje rasta dlake i borba protiv urastanja. Threading je najpogodniji za oblikovanje obrva.

    • Nadogradnja trepavica sa farbanjem trepavica

    Tretman savršen za dame koje žele da postignu izražajniji izgled i na neko vreme prestanu da se brinu o urednosti svojih trepavica. Ova metoda čini vaše trepavice dužim i uvijenijim, čime se ulepšava čitavo lice, a vaše oči čine odmornim. Savršen efekat i potpun izgled učiniće farbanje obrva - tehnika koja zamenjuje svakodnevno nanošenje šminke i povećava vidljivost trepavica. Rezultati ovih tretmana traju oko 2 meseca. 

    Osim kvalitetnih usluga, ovaj salon lepote nudi i visoko kvalitetne proizvode za negu lica i tela. Linija za telo zasniva se na prirodnim sastojcima i antioksidantima, koji štite kožu od spoljnih faktora. Hidraskin i Hidracare za negu lica zasnivaju se na elementima morske biosfere i pružaju koži čišćenje, toniranje i hidrataciju.

    Kontakt i adresa

    Ukoliko želite da brinete o svojoj koži na najbolji način i pružite joj savršenu negu, zakažite što pre svoje termine u Depil Concept centru. To možete učiniti na brojeve telefona: 011 23 40 270 ili 065 31 77 377 ili putem mejla: office@depilconcept.rs. Radno vreme centra je: svakog radnog dana od 09 do 21h i subotom od 10 do 19h. Kvalitetne usluge i stručno osoblje očekuje vas na adresi Kneza Miloša 17.

    Depil concept poseduje i drugu poslovnicu u Beogradu, na adresi: Rada Končara 9, Zemun. Kontakt i radno vreme ovog salona: 069 1 777 800 i zemun@depilconcept.rs, od ponedeljka do petka od 10 do 20h i subotom od 10 do 18h. 

    Izaberite potrebnu uslugu i podarite svojoj koži najbolju zaštitu i savršenog prijatelja u borbi protiv svih njenih nesavršenosti.

     

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.