DDOR BG Car Show 2018 - Brzina, Snaga i Tradicija

Blog / Upoznajte Beograd

Ljudi prosto vole automobile, to je jednostavno tako. Takođe je činjenica to da se većina nas oslanja na automobile gotovo svakodnevno. Upravo zbog toga ne čudi to što je interesovanje za DDOR BG Car Show i Motopassion u konstantnom porastu. Ovome u prilog ide i činjenica da je u 2017. godini, u Srbiji registoravano 16% više novih vozila nego prethodne godine, a da čak 15% novih automobila spada u kategoriju luksuznih.

Ova manifestacija će se održati na dobro poznatom Beogradskom sajmu i trajaće od 22. do 28. marta. DDOR BG Car Show je najprestižnij i najveći auto-moto događaj u regionu iz godine u godinu, i kao takav privlači ogroman broj posetilaca što iz Srbije, što iz okolnih zemalja.

Kako hotelske sobe često umeju da budu skupe, čuli smo priče kako posetioci sajma noće u svojim kolima. Spavanje u kolima nikako ne može da bude udobno, sigurno ne koliko jedan stan na dan iz naše ponude, koji vam nudi svu udobnost jednog vrhunski opremljenog doma po neverovatno niskim cenama.

Šta vas sve očekuje na ovogodišnjem sajmu automobila i motora:

Izložba

Glavni događaj sajma je predstavljanje ponude najvećih svetskih brenodova posetiocima i potenijalnim kupcima. U ovo ne ulaze samo vozila već i kompletna ponuda delova, prateće i servisne opreme. BMW, Mercedes, Tojota i Folksvagen su samo neka od imena koja će svoje novitete predstaviti na ovogodišnjem sajmu. Kao i prethodnih godina, ceo prostor će biti maestralno uređen kako bi upotpunio doživljaj jedne vrhunske manifestacije, a tu će biti i predivne promoterke koje atmosferu čine još vedrijom.

Oldtajmeri

Jedna od zanimljivijih na prošlogodišnjem sajmu je definitivno parada oldtajmera "Memorijal princa Tomislava Karađorđevića". Kul, je reč koja najbolje opisuje ove veterane drumova koji i dan danas dominiriaju isto kao što su to činili pre 50, 60 ili čak 80 godina. Među njima će se našao čak i prvi srpski autobus koji je proizveden davne 1939. godine.

Motopassion

Ovaj deo je rezervisan za vas koji više volite da se vozite na dva točka. Trkači, čoperi, mopedi, skuteri kao i sva propratna oprema neophodna za bezbedno uživanje u vožnji. Pored svega toga, publici će se predstaviti razna udruženja, klubovi i predstavnici medija koji rade ka zajedničkom cilju promocije i afirmacije moto sporta u Srbiji. Bez obzira da li preferirate lagane skutere, klasične čopere ili trkačke zveri na dva točka, na Međunarodnom sajmu motorcikala ćete sigurno naćni nešto po svom ukusu. 

Izlaganje automobila je duga tradicija u Beogradu, a prva ovakva izložba je održana još davne 1938. godine. Ovakva priredba je nesumnjivo imala veliki uticaj na dalju popularizaciju motornih vozila, uzimajući u obzir da je tada u čitavoj Kraljevini Jugoslaviji bilo registrovano tek 12.000 automobila, koji su uglavom bili luksuz koji su mogli da priušte samo oni najimućniji. Koliko pažnje je privukao taj prvi sajam dovoljno govori činjenica da su se na njemu našla imena poput Bjuika i Kadilaka, kao i to da je prestolonaslednik Petar posetio sajam u pratnji svoje majke Marije.

Cena pojedinačne ulaznice će iznositi 300 dinara, dok će grupe i porodice imati posebne popuste. Ukoliko ste i vi među onima koji ne propuštaju sajam automobila ili planirate prvi put da posetite ovu veličanstvenu manifestaciju, pripremite se na vreme i rezervišite svoj stan na dan kako biste osigurali miran san nakon celodnevnog razgledanja moćnih mašina koje zasigurno ostavljaju bez daha. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.