Color running Belgrade

Blog / Upoznajte Beograd

  • Sadržaj
  • Jedna od najzanimljivijih i najspecifičnijih trka, koja je inspirisana festivalom boja „HOLI“ i koja se održava širom sveta, stiže i ove godine u Beograd. Ova trka ima za cilj samo dobru zabavu, druženje i promovisanje vrednosti motivacije, drugarstva i kvalitetnog načina življenja. Svake godine na hiljade ljudi širom sveta se okupi na Color Runnig trci da obeleži sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je apsolutno svima, od profesionalnih trkača, do amatera i rekreativaca, zapravo svima koji žele da probaju nešto drugačije.

    Datum održavanja

    Color Running trka će se održati u Beogradu na Dorćolu i to treću godinu zaredom. Zvaničan naziv trke je „Color Running powered by Tikkurila", a zakazana je za 17. septembar. S početkom od 12 časova započeće najšarenija trka u gradu. Ovo je jedna od najpopularnijih trka u svetu koja učesnicima donosi jednu dozu adrenalina, a očekuje se dolazak mnogih trkača koji žive van Beograda. Oni se nakon trke i silnog uzbuđenja mogu okupati i sparti sve te silne boje i odmoriti u smeštaju koji su rezervisali, a naš savet je stan na dan. Jeftino i udobno rešenje za sve trkače koji dolaze u Bg da se dobro provedu i budu deo ovog svetskog dešavanja.

    Nagrade za najbolje

    Pet stotina trkača će učestvovati u urbanoj, obojenoj trci u čistoj beloj Color Running majici. Na svakom pređenom kilometru trke koja će biti duga pet kilometara, volonteri će biti zaduženi da Vas zasipaju najšarenijim bojama. Nakon završene trke, svi učesnici će biti obojeni od glave do pete, a najbolji će biti nagrađeni od strane Urban Fitness Hangar tima. Boje koje se koriste su organskog porekla i koriste se u svakodnevnoj ishrani, i potpuno su zdrave naravno. Skidaju se veoma lako jednostavnim pranjem vodom. 

    Program

    Pored trke za starije, deo programa je namenjen i najmlađima. Veliki broj zabavnih aktivnosti za decu pripremljen je od strane organizatora i partnera dečijeg izdanja trke. Dečiji program koji se sastoji od zagrevanja mališana će početi u pola deset, a trka koje se održava na 300 metara počinje u 10 časova. Broj najmlađih trkača je ograničen na dvesta. Svaki od mališana koji završe trku će dobiti medalju, a troje najboljih i vredne nagrade. Kompanija Reebok je spremila odlične robne nagrade za najbrže takmičare u muškoj, ženskoj i dečijoj kategoriji. Možete trčati ili pešačiti tokom trke od tridesetak minuta, a za pravi color party će biti zadužen jedan poznati srpski DJ.

    Gde i kako se prijaviti

    Uplate do 31. avgusta će iznositi 1350 dinara, a uplate do 8. septembra će koštati 1500 dinara. Cena uplate za dečiju trku će do 31. avgusta iznositi 750 dinara, a do 8. septembra 850 dinara. Svi učesnici dobijaju majice osim onih koji se za trku prijave nakon osmog septembra, ali će svakako moći da učestvuju u trci. Za trku se možete prijaviti preko računa organizatora trke. AK RUNNING broj br: 170-0030016763001-26. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci Color RUNNING 2017 za IME_PREZIME.

    Da biste preuzeli svoje startne pakete javite se u prostorije Ustanove kulture Parobrod koja se nalazi u ulici Kapetan Mišina 6a. Paketi će se preuzimati 15. i 16. septembra u terminu od 12 do 19 časova. Ukoliko volite avanturu, akciju, druženje i kišu boja, ova trka je prava stvar za Vas. Samo na vreme razmišljajte o smeštaju svi vi koji dolazite sa strane - apartmani Dorćol su super opcija jer se i sama trka održava upravo u ovom popularnom beogradskom naselju.

    Pridružite se svima koji razmišljaju baš kao Vi i žele da se prepuste jednom od najurbanijih događaja u našem gradu. Neka sedamnaestog septembra Beograd bude posut najlepšim bojama.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.