Cigarettes after sex dolaze u Beograd

Blog / Koncerti

Jedna od najpoznatijih i najpopularnijih grupa Cigarettes After Sex, na radost i oduševljenje mnogih mladih, ne samo iz Srbije, već celog i regiona, dolazi u Beograd. Ova grupa dolazi iz Bruklina, a predvodi je Greg Gonzalez koji je izjavio da se posebno raduje dolasku u Beograd. Ova grupa je oformljena 2008 godine i svanjihova promocija vršila se putek interneta. Za jako kratko vreme su osvojili mlade širom sveta, njihova muzika je postala sve popularnija, a mnogi fanovi često njihov način rada porede sa čuvenom pevačicom Lanom Del Rey i popularnim izvođačem The Weeknd.

Kroz muzičke preporuke Cigarettes After Sex je grupa koja je stekla na milione pregleda na društvenoj mreži YouTube. Upravo ovaj neverovatan uspeh je doveo do velikog broja nastupa širom Evrope, Azije i SAD. Cigarettes After Sex su 9 juna ove godine izdali svoj najnoviji album koji će premijerno biti predstavljen beogradskoj publici. Ova grupa je opisana kao elementarna, meka i romantična, kao i slatka i sentimentalna. Svoje ime opisuju tako što kažu da podseća na ležanje u krevetu, dobru muziku i dobru cigaretu. Muzički kritičari ovu grupu opisuju kao lagane sanjare sa prekrasnim, nežnim vokalom i odličnim tekstovima. Cigarettes After Sex je grupa koja proizvodi melanholični, stariji pop, koji će slatko uzdrmati bilo kog slušaoca. Retro zvuk sa fenomenalnim tekstovima i melodijom koja na prvo slušanje osvaja je nešto što nikako ne smete propustiti. Njihova najpoznatija pesma Nothing's Gonna Hurt You Baby beleži milionske preglede i jedna je od najtraženijih na muzičkoj aplikaciji Deezer. Ostale pesme poput "I’m A Firefighter", "Dreaming of You" i "Starry Eyes" su najviše promocija imale kroz web medije, odnosno društvene mreže gde su se masovno delile i postavljale. Upravo ovaj vid promocija je doneo bendu izuzetno veliki broj jakih fanova. Na mapi njihove svetske turneje se našao i Beograd, a ova informacija je na našim društvenim mrežama, ali i sudeći prema komentarima na mnogim portalima, izazvala pravu histeriju oduševljenja. Na njihovom koncertu će biti promovisan studijski album, a pre Srbije, ovaj bend će nastupiti u Belgiji, Engleskoj, Francuskoj, Švajcarskoj, Hrvatskoj, Češkoj i Nemačkoj.

Cigarettes After Sex nastupiće prvi put u Beogradu 18. jula na bazenima Sportskog centra "11. april" s početkom od 20 časova. Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mestima DD Tickets i Ticketshop, kao i na njihovim web sajtovima. Cena ulaznice iznosi 1.700.00 dinara. Verujemo da ćete uživati u njihovoj muzici, a obzirom da je ovaj bend u usponu, Beogradu je čast i zadovoljstvo što se našao na mapi njihove velike turneje. Ukoliko želite da ih slušate, nabavite na vreme Vaše ulaznice na vreme. I vi koji niste iz BG-a rezervišite stan na dan Beograd barem nedelju dana ranije ako želite da prođete što povoljnije, jer za njihov koncert vlada veliko interesovanje, pa se obezbedite što pre.

Sudeći po mnogim koncertima koji nas tek čekaju, ovo će biti jedna sjajna letnja sezona u Beogradu.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.