Chippendales ponovo u Beogradu

Blog / Noćni život

Verujemo da se ovih mladih, pretalentovanih i prezgodnih momaka svi sećate, posebno ženska populacija. Momci koji su u Beogradu već nastupali pre nekoliko godina, ponovo se vraćaju. Svojim plesnim tačkama zapalili su masu i atmosferu doveli do usijanja, a ništa manje se ne očekuje ni ovoga puta. Naravno, ono što ovi momci rade je preporučljivo samo za osobe iznad osamnaest godina, ali i one sa jakim srcem, jer će nastup biti veoma uzbudljiv. Očekujemo i veliki broj posetilaca iz drugih gradova Srbije, a zbog toga smo i pripremljeni. Zato vam Apartmani Beograd nude stan na dan po vrlo povoljnoj ceni - pogledajte našu ponudu i uverite se i sami. Odlično provedeno veče uz vrhunsku muziku i nastup, a zatim odmor u luksuznom apartmanu u centru Beograda - ko to ne bi želeo? Kada već pričamo o nastupima, svako ko je pogledao film "Magic Mike", zna o kakvom nastupu se radi, a za one koji ipak ne znaju ili nikada nisu čuli za ove momke, evo ukratko o njima.

Chippendales su ozbiljna plesna grupa, najpoznatija po svojim odličnim nastupima kada je reč o profesionalnim muškim striptiz predstavama. Plesači su prepoznatljivi po gornjem delu kostima, kravate i košulje, kao i lisicama koje nose na golim grudima. Osnovani su 1979. godine i bili su prvi u svemu, a posebno prva muška striptiz trupa. Jedini cilj ovog posla bila je dobra zabava, malo novca i tačke su uglavnom namenjene ženskoj publici, zarad uživanja svih osoba ženskog pola. Kroz svoje kvalitetne nastupe i koreografije, pomogli su u tome da se skidanje ovog tipa legitimiše kao oblik popularne zabave. Danas je ovaj šou tu da pokaže svetu novi stil i licencira svoju intelektualnu svojinu za odabrane potrošače njihovih proizvoda u šta spada sve od odeće, pribora, čak i automata za video igre. Za ove momke je izgrađeno posebno pozorište od deset miliona dolara u Las Vegasu. Godišnje ih vidi skoro dva miliona ljudi širom sveta. Nastupaju u više od 25 gradova u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i 23 gradova u Centralnoj i Južnoj Americi, čak 60 evropskih gradova, četiri azijske zemlje i osam gradova Južne Afrike.

U Dvorani Doma sindikata, 16. aprila, ovi momci će zapaliti Beograd u okviru svoje turneje "Break The Rules 2016". Najatraktivniji plesači će Vas ostaviti bez daha, a interesovanje je veliko. Ponovo će oduševiti veliki broj Beograđana. Njihovi nastupi su eksplozivni, a kao takvi, mogu se samo lično doživeti, nikako prepričano. Bave se kombinacijom plesa, pevanja i striptiza, a uvođenjem čestih inovacija i ideja u svoje nastupe, uvek podižu atmosferu gde god da se pojave. Dokaz koliko su ovi momci uspešni je to da su tokom poslednjih 35 godina nastupili ispred 100 miliona gledalaca u više od 100 zemalja sveta. Trenutno se kao član njihove grupe u postavi nalazi i supermodel Tajson Bekford.

Karte možete nabaviti po cenama od 1.950 do 4.950 dinara. U prodaji se nalazi i mali broj VIP ulaznica koje podrazumevaju piće dobrodošlice i upoznavanje i druženje sa plesačima.

Smeštaj u Beogradu je vrlo povoljan, a apartmani u Beogradu na Terazijama su dostupni kod nas - budite u centru dešavanja.

Drage dame, želimo Vam da se zabavite, jer ovo nije ništa drugo do zabavne plesne predstave, pune zgodnih, nabildovanih plesača, pa uživajte.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.