Body beauty balance 2020 - Savršena nega lica i tela

Blog / Upoznajte Beograd

  • Sadržaj
  • Potrebno vam je mesto koje će kvalitetno voditi računa o vašoj koži, brinuti o lepoti i zdravlju vašeg lica i tela i kroz to vam pružiti osećaj zadovoljstva i samopouzdanja? Želite da pored sebe imate siguran i kvalitetan tim koji će vam pružiti potrebne savete i preporuke kako da na pravi način brinete o svojoj koži? Na pravom ste mestu. Dobro došli u Body Beauty Balance 2020 - salon lepote koji je za kratko vreme postao lider u oblasti kozmetičkih usluga i brige o lepoti i nezi kože lica i tela. Njihov kvalitet je odmah prepoznat, pa je kroz samo nekoliko meseci salon postao omiljeno mesto Beograđanki. O kvalitetu usluga svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata, koji najtoplije preporučuju Body Beauty Balance centar.  

    Ono što ovaj centar izdvaja od drugih jeste stručni tim iskusnih stručnjaka, koji poseduju visoko obrazovanje iz oblasti kozmetike i nege. Zaposleni svoje znanje upotrebljavaju na pravi način zahvaljujući tome što im je na raspolaganju kvalitetna, najnovija tehnologija. Tretmani se u salonu započinju prvim korakom koji podrazumeva detaljnu dijagnostiku, nakon čega se preuzimaju potrebnaci koraka. Oni podrazumevaju upotrebu najkvalitetnije francuske kozmetike SOTHYS i MATIS.

    Ova savršena kombinacija rešiće sve vaše kozmetičke probleme i vaš izgled učiniti zdravim i negovanim. Ona od salona čini prostor kome se veruje i u koji ćete se uvek zadovoljno vraćati. Osim kvaliteta i stručnosti, velika prednost salona Body Beauty Balance 2020 jeste i vrlo širok asortiman usluga koje pružaju. Zahvaljujući tome, u ovom kozmetičkom centru možete dobiti potpun tretman. Više nećete morati da zakazujte na više različitih mesta - Body Beauty Balance je sve što treba vašoj koži. 

    Usluge salona Body Beauty Balance 2020

    Ovaj deo teksta dodatno će vas uveriti u tačnost konstatacije da je salon Body Beauty Balance jedan od najboljih salona lepote u Beogradu. Razlog za to je, pre svega, širok asortiman usluga koje ćete moći da birate, a koje su tu da vam pruže savršenu negu i negovan izgled. Poseta salonu pružiće vam sledeće vrste tretmana: 

    Tretmani lica

    pružiće vašem licu detoks i dubinsko čišćenje. U okviru tretmana možete izabrati različite programe:

    • Anti aging - u koji spadaju mezoterapija dermapenom, radiotalasni tretmani lica, biološki tretmani lica, mezoterapija bez igle. Ove usluge se kreću od 1500 do 5000 dinara

    • Nega i održavanje lica: higijenski tretman, ultrazvučna špatula - čišćenje, masaža lica, masaža lica, vrat i dekoltea. Ove vrste usluga su vrlo povoljne: od 800 do 2800 dinara
    • Matis i Sothys tretmani: Radiance tretman voćnom kiselinom, korektivni tretman za akne (Sothys), Initiale tretman (Matis). Najtraženiji Radiance tretman sa blagim voćnim kiselinama možete priuštiti za 3500 dinara.
    • Oxygeneo tretman kiseonikom - tretman koji će vas koštati 6000 dinara, a koji vašoj koži pruža najbolja moguća rešenja. Ova usluga se zasniva na procesu oksigenizacije, u toku koga se proizvodi ugljen-dioksid, čime se povećava nivo kiseonika u krvi i stvara veća prokrvljenost i pojačan ćelijski metabolizam. U okviru ovog tretmana možete birati između: NEE revive - podmlađivanje anti aging ili NEEbright - uklanjenje hiperpigmentacije.

    Tretmani tela

    usluga koja će najviše uticati na povratak samopouzdanja i osećaj zadovoljstva sobom. U okviru ovoga najtraženiji su tretmani koji obezbeđuju: 

    • Mršavljenje i zatezanje kože, a što može biti postignuto: ultrazvučnom kavitacijom, radiotalasnim liftingom tela i elektorstimulacijom ili Vacuum FIT 100 - najboljom formulom za smanjenje celulita i obima. Kako biste obavili jedan tretman iz ove oblasti, potrebno je da izdvojite između 800 i 2500 dinara, što je i više nego povoljno, posebno ukolio uzmemo u obzir količinu pozitivnog efekta i brojne povoljne promene koje ćete nakon tretmana osetiti.

    Epilacija

    Najbolji način da se rešite svih neželjenih dlačica i učinite svoju kožu glatkom i nežnom. U okviru salona epilacija se vrši Diodnim laserom, koji je potpuno bezbedan i koji bezbolno otklanja dlake raznih regija, utičući na njen folikul. Pogodan je i za muškarce i za žene, a rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana. Za potpun efekat potrebno je od 6 do 8 tretmana, u  zavisnosti od tretirane regije. Ono što je značajno napomenuti jeste da je pogodan za sve: od nausnica do stomaka, pazuha i intimne regije.

    Izbeljivanje zuba

    Savršen način da dođete do savršenog osmeha. Ova usluga omogućava da istog dana uvidite očiglednu razliku. Zasniva se na primerni kiseonik-peroksida u gelu, koji se nanosi na zub putem posebne UV lampe. Tretman nema neželjenih dejstava, tako da možete bez bojazni da obezbedite savršen osmeh.

    Cena: 3x 20minuta - 4000 dinara
    6 x 20 minuta - 6000 dinara

    Dodatne usluge
    Osim navedenih, Body Beauty Balance 2020 pruža niz dodatnih tretmana, koji će naročito uticati na to da se relaksirate i oslobodite od stresa. Oni su savršen način da pružite sebi opuštanje, koje će se itekako pozitivno odraziti na vaš celokupni izgled. Osim toga, ove usluge će vas na najbolji mogući način pripremiti za važne svečanosti, na kojima morate zablistati. Od dodatnih tretmana na raspolaganju su:

    • Masaže - relax, tarapeutska, anticelulit masaža i madero terapija
    • Laserski tretman za rast kose Hair Magic 
    • Trajna šminka - svilene trepavice 1 na 1, korekcija svilenih trepavica, puder obrve sa prvom korekcijom, air brus (samopotamnjivanje)

    Verujemo da je ovaj dugi spisak usluga pokazao da je Body Beauty Balance 2020 savršen izbor kada je u pitanje lepota, nega i zdravlje kože. Zato, ne čekajte! Uputite se u ovaj beogradski salon lepote i osvojite savršen izgled.

    Kontakt i adresa

    Ukoliko želite da postanete deo zadovoljnih korisnika, svoje termine možete zakazati na brojeve telefona: 011 24 42 233 ili 066 53 21 441, kao i putem mejla: bbbalance2020@gmail.com. Iskusni i ljubazni tim vas očekuje na adresi: Golubačka 11 svakog dana od 10 do 20 časova. Budite prijatelj svoje kože, priuštite joj potrebnu negu!

     

     

     

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.