Bacite pogled na apartman View i apartman Ivona

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Iz svakog novog teksta u kom Vam predstavljamo naše apartmane možete videti samo jedno, a to je perfekcija. Perfektnost u uređenju enterijera, perfektnost u radu sa klijentima. Ono što je do nas obavljamo sa velikim profesionalizmom i bez propusta. Kada Vam predstavljamo apartmane kao što su ova dva koja ćete danas upoznati, jedino što možemo da kažemo je to da njima i ne treba poseban uvod ili priča. Oni su sami po sebi dovoljni da Vas privuku i bez velike reklame, ali svakako Vam do njih treba putokaz, a to je ono što ćemo Vam danas dati. Uputićemo Vas na apartmane koji su različite kvadrature i cene, a opet će Vam biti teško da odaberete jedan. Mi to najbolje znamo, jer stojimo iza svakog kutka ovih apartmana.

    APARTMAN VIEW

    Apartman sa razlogom nosi ovo ime, jer ne možemo da odlučimo da li je bolji pogled na sam apartman ili pogled sa njegove terase. Stan je u centru Beograda,na adresi Gospodar Jovanova. Još bolji pogled iz ovog apartmana Vam omogućava to što se nalazi na dvanaestom spratu zgrade koja, naravno, poseduje lift. Ima prelepu spavaću sobu u kojoj se nalazi udoban bračni krevet sa čistom posteljinom, i dnevni boravak u kom se nalazi trosed na razvlačenje. Kuhinja je kompletno opremljena i pored osnovnih stvari za korišćenje, sadrži i mašinu za pranje sudova. Kada je reč o kupatilu, ono je sa tuš kabinom, a sadrži i čiste peškire. Grejanje u apartmanu je centralno i stan je veoma topao, što Vam je i najvažnije s obzirom na ove hladne novembarske dane. Dostupan Vam je i WiFi internet, kablovska, LCD televizor, kao i pegla, fen i klima uređaj. Na raspolaganju Vam je i osnovna kozmetika koja se nalazi u apartmanu. Sam stan je dosta svetao i lepo uređen kvalitetnim nameštajem. Sadrži i terasu sa koje se, kako smo već rekli, pruža prelep pogled na Beograd. Za sve koji dolaze autom, u neposrednoj blizini apartmana se nalazi javna garaža. Sve Vam je na dohvat ruke, sva bitna mesta u gradu: muzeji, pozorišta, restorani, butici, banke, apsolutno sve što Vam zatreba. Apartman je jednosoban, 30 kvadratnih metara i idealan za boravak najviše četiri osobe. Iznajmite apartman View sa prelepim pogledom za samo 35 evra na dan. Ako podelite trošak iznajmljivanja sa još nekim, praktično imate stan na dan u Beogradu za 20e i manje.

    APARTMAN IVONA

    Ovo je apartman koji odiše veličinom i stilom. Sve će Vam biti jasno i nakon pogleda na fotografije ovog stana, na našem sajtu Apartman se nalazi na adresi Jelisavete Načić u neposrednoj blizini čuvene Skadarlije. Ovaj stan je na četvrtom spratu zgrade koja poseduje lift. Stan ima čak tri spavaće sobe i dnevni boravak. U svakoj spavaćoj sobi se nalaze udobni i prostrani kreveti za spavanje, a sve sobe su uglavnom sređene sa motivima zelene boje. Dnevni boravak je takođe veoma prijatnog ambijenta, veoma lepo sređen i sa stilom. Kuhinja je kompletno opremljena i sadrži trpezarijski deo, kao i mašinu za pranje sudova. Apartman ima odvojeni toalet, kao i kupatilo sa đakuzi kadom i veš mašinom. U stanu Vam je na raspolaganju i pribor za peglanje, čista posteljina, peškiri, klima uređaj, WiFi internet, kablovska televizija, LCD televizori, pa čak i računar. Grejanje je etažno u ovom apartmanu. Terasa je veoma prostrana i daje prelep pogled na Skadarliju.Sam apartman je potpuno obezbeđen i siguran, na raspolaganju Vam je video nadzor, a vrata su blindirana. Postoji i mogućnost prevoza uz doplatu. Apartman je u blizini čuvene Bajlonijeve pijace, ali i mnogih popularnih pesta u gradu, tu su banke, kafići, restorani, menjačnice, muzeji, pozorišta, i tako dalje. Glavni aduti ovog apartmana su odličan enterijer, komfor, lokacija i povoljna cena. Stan je četvorosoban, veličine 160 kvadratnih metara, od kojih je 50 samo za terasu. Maksimalan broj osoba koje u njemu mogu boraviti je šest. Ovaj veličanstveni smeštaj može biti Vaš po ceni od 60 evra na dan.

    Nadamo se da smo rešili sve Vaše nedoumice ili smo Vas bacili u nove predstavljanjem ova dva apartmana. U svakom slučaju, jedno je jasno, oko agencije nema dvoumljenja, Apartmani Beograd su van konkurencije. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.