Ajkula - Prevoz robe, nameštaja i selidbe kroz celu Srbiju

Blog / Upoznajte Beograd

  • Sadržaj
  • Prilikom selidbe, prevoza robe ili različitog nameštaja izuzetno je važno da iza sebe imamo kvalitetnu i dobru organizaciju. Iako od toga zavisi sam kvalitet i proces selidbe, dobra organizacija uticaće na efikasnost sprovođenja iste. Zbog toga, važno je pronaći adekvatnu agenciju koja će moći u svakom trenutku da pomogne prilikom ovakvih organizacija koje mogu potrajati dugo i često budu mučne. Kao izuzetno kvalitetna i pouzdana agencija za selidbe ističe se Ajkula, koja pored selidba nudi svojim klijentima mnoštvo različitih usluga. 

    Firma za selidbe i transport Ajkula definitivno pruža najbolje usluge, a sve to uz jeftine i izuzetno pristupačne cene. Ova agencija za selidbe i transport osnovana je još 2006. godine u Beogradu, a još od tada uživa poverenje mnogih klijenata. Tome svedoči podatak da je agencija za selidbe - Ajkula jedna od najboljih i najpouzdanijih u čitavom gradom, ali i širom naše zemlje. Osim mnogobrojnih utisaka klijenata koji se mogu čuti i videti na svakom koraku, mnogobrojne recenzije na internetu dokazuju da je ova agencija pravi i kvalitetan izbor. 

    Dugogodišnje iskustvo i potpuna lojalnost klijenata

    Agencija Ajkula nudi svojim klijentima različite usluge koje se tiču selidbe i preseljenja. Neke od usluga jesu kombi selidbe i transport, selidbe i prevoz kamionom, selidbe firmi i poslovnih prostora, selidbe stanova, kuća i vikendica kao i prevoz, montaža i skladištenje nameštaja i mnoge druge. Zahvaljujući velikoj razvijenosti i poverenju koje su stekli od mnogobrojnih klijenata, agencija Ajkula već dugi niz godina organizuje i međugradske selidbe. Svaka od usluga se izvršava na najvišem nivou, a ona može proteći sa ili bez radnika, u zavisnosti od vaših potreba i afiniteta. Velika angažovanost i dobra organizacija zaposlenih omogućiće vam sigurnu i uspešnu selidbu.

    Agencija Ajkula trudi se da svaku uslugu izvrši za vas u najkraćem mogućem roku, kao i na najprofesionalniji način. Ukoliko vam je potrebna manja selidba u glavnom gradu, nju je moguće izvršiti čak i istog dana od vašeg poziva. Bez prethodnog zakazivanja i obaveštenja moguće je izvršiti i prevoz bele tehnike ili menjanje nekog komada nameštaja novim. Međutim, kada je u pitanju preseljenje kompletnog stana sa demontažom ili montažom nameštaja, potrebno je unapred pozvati agenciju kako bi ona na najbolji način uspela da organizuje predstojeću selidbu.

    Agencija Ajkula - Najbolje usluge širom Srbije

    Ono čime agencija Ajkula definitivno može da se pohvali jesu izuzetna prevozna sredstva kojim firma raspolaže. Firma poseduje kombi prevoz poslednje generacije, kao i nov kamion za selidbe. Kombi vozila firme mogu biti idealna opcija za uske ulice sa lošim prilazom u centru grada, gde svakako za kamione postoji i zabrana kretanja. Zahvaljujući dobroj organizaciji i kvalitetnim prevoznim sredstvima, agencija Ajkula može da vam ponudi neke od sledećih usluga: 

    • Selidbe kombijem ali i kamionom, koje su moguće za neke veće i krupnije selidbe;
    • Preseljenje starog ili novog nameštaja i odvoženje istog na deponiju ili otpad;
    • Montaža različite vrste nameštaja, kao i pakovanje u zavisnosti od potrebe;
    • Prevoz nameštaja iz velikih i popularnih salona.

    Kao što za bilo kakav vid selidbe agencija Ajkula ima rešenje, tako će i za drugačije vidove preseljenja nameštaja agencija ponuditi najbolji izbor. Ukoliko želite da menjate vaš stari i dotrajali nameštaj novim i modernijim, agencija će uz samo par koraka odneti vaš stari nameštaj na deponiju. Moguće je odneti na otpad gotovo bilo koji nameštaj ili uređaj koji imate u domu a više vam nije potreban, kao što su na primer trosed, dvosed, dotrajali kreveti i francuski ležajevi, ali i bela tehnika, sudo mašine, tv uređaji i mnogi drugi elementi. 

    Osim prevoza, agencija Ajkula može da vam ponudi i uslugu montaže nameštaja sa potpunom garancijom na sve izvršene usluge. Budući da agencija poslednjih 10 godina ima ugovore sa nekolikol salona, kod njih rade zaista profesionalni montažeri sa višegodišnjim iskustvom. Prilikom selidbe je takođe mogu vršenje pakovanja samo za vas i vaše potrebe, zahvaljujući tome što agencija poseduje različite kutije, puc i streč folije, transportnu ćebad i mnoge druge elemente. 

    Zahvaljujući dobroj i efikasnoj saradnji sa velikim firmama, agencija Ajkula već godinama prevozi za vas nameštaj iz velikih salona poput Emmezete, Ikee, Vitoroga, Kvadra i mnogih drugih. Takođe, transport bele tehnike za vas se radi iz velikih i popularnih salona kao što su Bosch, Gorenje, Tehnomania, Win-Win, Home center i mnogih drugih radnja koje prodaju novu ili polovnu belu tehniku. 

    Kakve su cene usluga u agenciji Ajkula?

    Agencija Ajkula nudi svojim klijentima izuzetno povoljne i pristupačne cene, zbog čega ih mnogi biraju prilikom ovog velikog poduhvata. Na samu cenu selidbe može da utiče mnogo faktora, koji umnogome određuju visinu usluge. Kao nekoliko glavnih faktora svakako se ističu spratnost na adresama utovara-istovara, blizina prilaza teretnog vozila, broj potrebnih radnika za selidbu, količina potrebnog materijala za pakovanje i mnogi drugi. Pored toga, i studenti mogu da imaju veliki popust prilikom selidbe - dovoljno je da pokažu svoj indeks i tako sebi obezbede jeftinije preseljenje iz doma ili stana. 

    Takođe, veliko je pitanje da li se selidba izvršava na teritoriji glavnog grada ili vam je ipak potrebna međugradska ili međunarodna selidba. U tom slučaju, cenu dodatno može da poveća rastojanje između gradova, cena putarina ali i carinski troškovi. Sva vozila kojima se obavljaju selidbe su izuzetno čista i uredna, redovno održavana i potpuno nova. Konkretne cene i tačne informacije možete saznati tako što ćete kontaktirati firmu putem broja telefona koji se nalazi na sajtu. Osim toga, kabina je nepušačka kako bi u njoj mogli neometano da se voze i klijenti prilikom selidbe, dok u vozilima postoje i trakasti zatezači kako bi se dodatno vezale stvari u vozilu. 

    Zahvaljujući višegodišnjem poverenju zadovoljnih klijenata, izuzetnom profesionalnošću i velikom angažovanošću prilikom svakog poduhvata, agencija Ajkula uživa veliki ugled i poštovanje u čitavom gradu, ali i šire. Zbog toga, njene usluge su nadaleko poznate i a svi zadovoljni klijenti svedoče o pravovremenoj usluzi i dobroj organizaciji koja je uvek na raspolaganju. Ukoliko ste zbog bilo kog razloga primorani na selidbu ili prosto želite da vaš dom zamenite drugim i modernijim, agencija Ajkula biće vaš pravi saveznik u menjanju života na bolje. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.