Doček Nove godine sa prenoćištem

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Došao je kraj još jedne godine. Nekome je bila manje, nekome više uspešna. Nesumnjivo je da je bila prepuna raznovrsnih događaja i da nam je na njenom kraju preko potreban odmor. Tokom njega želimo da se izolujemo od svega i prepustimo potpunom uživanju sa dragim ljudima. Nekoliko dana tokom novogodišnjih praznika savršena su prilika za to.

    Kako se bliži dugo očekivana najluđa noć, sve više razmišljamo o tome kako i gde je dočekati. Želimo da pronađemo savršen način da proživimo noć, čiji će kraj predstavljati početak jednog novog perioda našeg života. Mnogo je opcija da to ostvarimo. Neki su rezervisali svoje mesto u nekom od restorana ili klubova, određen broj će se odlučiti za neki od gradskih trgova, privatnih žurki ili će Novu godinu dočekati u svom domu, u krugu porodice, a neki će pronaći savršen prostoru nekom od apartmana širom Srbije, u kojima će sa društvom napraviti odličnu proslavu! Kako biste lakše došli do savršenog dočeka, mi vam u nastavku teksta iznosimo par zanimljivih predloga.

    Doček Nove godine u Srbiji

    Veliki broj mesta u Srbiji na trgovima ili svojim centralnim delovima priprema kvalitetne koncerte, prateće programe i aktivnosti. Osim ovoga, ugostiteljski objekti u okviru gradova spremni su da vam za doček Nove godine ponude vrlo kvalitetan muzički program uz opuštenu i prijatnu atmosferu i mogućnost degustacije ukusnih jela i dobrih pića. Zahvaljujući svemu tome, doček Nove godine u Srbiji je idealna prilika za sticanje predivnih uspomena i kvalitetne praznične trenutke sa dragim ljudima. Kako biste na najlepši mogući način ušli u novu godinu, izdvajamo za vas tri mesta u Srbiji u koja će vam pružiti savršen provod. Ono što je velika pogodnost jeste što navedene destinacije sadrže veliki izbor smeštajnih jedinica, te u njima možete obezbediti doček nove godine sa prenoćište. Preporučujemo da to ne bude samo jedna, već i više noći.

    Doček Nove godine Beograd

    Nova godina u Beogradu predstavlja pravi događaj! Prestonica Srbije svake godine organizuje niz programa u kojima mogu uživati posetioci različitih generacija. Osim ovoga, glavni grad Srbije nudi niz svojih sadržaja i atrakcija koji će vam biti na raspolaganju tokom novogodišnjih praznika. Predlažemo da vaš praznični boravak u Beogradu upotpunite: 

    • Proslavom na platou ispred Doma Narodne Skupštine, koja podrazumeva muzičke koncerte najpoznatijih pevača u našoj zemlji. Program obično počinje 30. decembra, kada na scenu stupa neko od poznatih lica iz sveta šou biznisa. Najveća žurka očekuje se 31. i tada najveći broj posetilaca dolazi u Beograd. Ono što je važno napomenuti jeste da se muzički program sastoji od repertoara pop i rok izvođača, te novokomponovane folk ili hitova popularnih DJ-eva. Ponoćni koncert biće propraćen dugotrajnim vatrometom. Odličan provod je zagarantovan.

    • Dobrim provodom u beogradskim restoranima, kafićima, kafanama i na splavovima. Beograd je poznat po odličnoj ponudi gastronomskih objekata, koji nude odličan muzički program i veoma dobro osmišljene dočeke. Na raspolaganju su splavovi u Savamali, kafane širom grada i pabovi u centru Beograda. Na vam je da se odlučite za opciju koja se najviše uklapa u vašu sliku savršenog dočeka. Da biste priuštili doček u prestoničkim objektima, potrebno je da izdvojite u proseku između 40€ i 50€. 

    • Boravkom u kvalitetnim beogradskim apartmanima. Prestonica vam nudi izuzetno kvalitetne smeštajne jedinice, u kojim možete iskusiti savršen odmor. Apartmani u Beogradu su priprimili stanove različitih struktura, lokacija i cena, tako da možete birati i pronaći onaj koji će po vašim merilima pružiti idealan praznični odmor. 

    Doček Nove godine Novi Sad

    Prestonica Vojvodine je, što se turističke ponude tiče, jedna od najboljih destinacija u Srbiji. Tokom čitave godine ovaj grad pruža mnoštvo raznovrsnih događaja i prilika da turisti dožive predivne uspomene. Tokom prazničnih dana Novi Sad postaje svojevrsna atrakcija i prostor u kome na najbolji mogući način možete da uđete u Novu godinu. Doček u Novom Sadu pruža niz događaja i pogodnosti.

    Vaš praznični boravak upotpuniće: 

    • Koncerti koji se organizuju na Trgu slobode, koji će izvoditi najpoznatiji pevači pop, rok i folk muzike. 
    • Bogar program koji se organizuje i za Pravoslavnu Novu godinu. Odlična prilika da uživate i doživite kvalitetne trenutke.
    • Brojni kafići koji nude odličan muzički program, ukusan meni i raznovrsnu kartu pića.
    • Kvalitetni stanovi, u kojima možete provesti divne trenutke sa dragim osobama. Stan na dan Novi Sad ponudiće vam prijatan doček sa prenoćištem, a na vama je da iz širokog izbora izdvojite objekat koji će biti vaš savršen praznični prostor. Mi predlažemo apartman 75 - jedan od najkvalitetnijih objekata iz ponude. Nalazi se u centralnom naselju Podbara i može da primi 6 osoba, koje će morati da izdvoje 150€ za prazničnu noć u apartmanu. 

    Zlatibor - Doček Nove godine

    Najposećenija planina u Srbiji prostor je koji pruža pravu zimsku idilu. To je turistička destinacija koja nudi mnoštvo sadržaja i zimskih manifestacija, koje će ispuniti vaše vreme i učiniti borake vrlo kvalitetnim. Doček Nove godine na Zlatiboru biće pravo ispunjeno iskustvo, a vaše vreme podeljeno kvalitetno i sadržajno.

    Predlažemo neke od najpoznatijih zimskih atrakcija, koje su savršene za ispunjen doček: 

    • Doček na Kraljevom trgu, na kome se održava niz koncerata i raznovrsnih aktivnosti. Zlatiborska turistička organizacija organizuje vrlo sadržajan program, koji pored kocerata obuhvataju i dečje pozorišne predstave.
    • Skijanje i uživanje u zimskim čarolijama u okviru ski centra Tornik - najveće zimske celine na planini. 
    • Panoramsko posmatranje Zlatibora u Gold gondoli, najvećoj instalaciji ovog tipa u svetu. Gondola omogućava da sa visine posmatrate sve lepote Zlatibora - od centra i Zlatiborskog jezera, preko Ribnice, pa do Tornika. 

    Osim ovoga, Zlatibor vam nudi priliku da uživate u vrlo kvalitetnom smeštaju. Zlatibor apartmani koji se nalaze u samom centru planine vrlo su moderni, opremljeni najnovijim elementima i brojnim dodatnim pogodnostima. Oni su savršena prilika da priuštite sebi i dragim osobama idealan doček sa prenoćištem. 

    Srećna Nova godina!

    Nadamo se da će vam ova godina biti puna avantura, dobrih poslovnih poduhvata, da ćete biti okruženi samo lepim stvarima i dobrim ljudima. Sve što niste ostvarili u prethodnoj neka donese ova nova godina. Mnošto međusobnog poštovanja i razumevanja, ljudske solidarnosti i tolerancije. Da oni koji nisu, pronađu pravu ljubav, da se ostvare na svim poljima, da čine dobro i da im se dobro vrati. Novogodišnja noć je pravo vreme da sebi zadate nove ciljeve i čvrsto donesete neke odluke koje će vam život učiniti kvalitetnijim. Mi vam želimo i puno zabave, kvalitetnih žurki, koncerata, događaja, zimovanja, letovanja, muzike, veselja. Da u ovoj godini više putujete i upoznajete druge delove svoje zemlje, a i drugih krajeva naše divne planete. Da vas čine radosnim i one sitnice koje se događaju svakoga dana. Uživajte u svemu što vas okružuje, delite osmehe onima koji deluju tužno, poklanjate pažnju dragim osobama. Da novca imate taman onoliko koliko vam je potrebno, sreće dovoljno da je delite sa drugima, ljubavi za prave osobe i zdravlja.

    Apartmana u Beogradu tu su da vam svaku godinu učine još lepšom, obogate je novim putovanjima i prelepim uspomenama. Neka naša saradnja traje još dugo, a naše usluge obogate vaše trenutke. Srećnu Novu godinu žele vam Apartmani u Beogradu

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.