Bijelo dugme u Kombank areni

Blog / Koncerti

Bijelo dugme je grupa koja je obeležila celu jednu epohu Jugoslovenske rok muzike i sada smo opet u prilici da ih slušamo uživo 19. i 20. novembra 2016. u Kombank Areni, s početkom u 20:30 časova. Oni su jedinstvena grupa koja spaja sve zemlje bivše Jugoslavije svojim pesmama. Kada se čuje neka od njihovih pesama, mnogi se sa setom vrate u neka davna lepša vremena. U muzici Bijelog Dugmeta podjednako uživaju sve bivše zemlje Jugoslavije bez ikakvih političkih podela.

Upravo je koncert idealan razlog da svi ponovo budemo jedno i delimo ljubav prema najlepšim pesmama jugoslovenskog roka. Muziku Bijelog dugmeta slušaju sve generacije, one koje su odrasle uz njihove pesme, ali i one koje su su došle mnogo kasnije. Zbog toga ne čudi podatak da se na njihovim koncertima okupljaju stari podjednako kao i mladi. Iako ovi momci više ne stvaraju novu muziku, hale u kojima održavaju koncerte su uvek pune i ovo je upravo razlog zbog koga često organizuju nastupe. 

Koncert će se održati i dvadesetog novembra zbog velikog interesovanja publike, pa ne sumnjamo da će ova dva dana biti epicentar pravog muzičkog spektakla u Kombank Areni. Nastup Bijelog dugmeta u Beogradu će biti 25. po redu u našoj prestonici.

Karte za koncert o kom će mnogi pričati možete nabaviti na blagajnama Eventima i u poslovnicama Raiffeisen banke po sledećim cenama:

VIP backstage od 3.500,00 RSD
Regularna cena 3.500,00 RSD
Fan Pit od 2.790,00 RSD
Parter od 1.590,00 RSD
Nivo 200 - I Kat. od 2.790,00 RSD
Nivo 200 - II Kat. od 2.490,00 RSD
Nivo 400 - I kat. od 1.590,00 RSD
Nivo 400 - II kat. od 1.190,00 RSD

Bijelo dugme je više od dve decenije bila ubedljivo jedna od najpopularnijih grupa na prostorima zemalja bivše Jugoslavije. Ova grupa je osnovana u Sarajevu, davne 1973. godine, i od njenog nastanka pa sve do 1989. godine, izdali su devet albuma. Vođa ove grupe, kao i njen jedini stalni član, bio je čuveni muzičar Goran Bregović. Mesto pevača grupe su na smenu zauzimali Željko Bebek, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa.

Grupa se raspala 1989. godine, kada se i raspala SFRJ. Ponovno okupljanje grupe se dogodilo 2005. godine, na turneji u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu. Tokom svoje karijere, grupa je stvorila mnogo hitova koji će se i godinama koje dolaze pevati i slušati. Neke od tih hitova, poput "Ružica si bila", "Tajna veza", "Lažeš", Đurđevdan", "Pljuni i zapjevaj" i još mnoge druge čućete na predstojećem koncertu.

Kako je Bijelo dugme grupa koja je definitivno ostavila traga na našoj sceni, očekuje se veoma velika posećenost koncerta u Kombnk Areni. Zbog toga se nadamo da ste karte već nabavili, a za smeštaj još uvek imate nešto vremena. Stanovi za izdavanje u Bg-u na kraći period su najudobnija opcija naročito ukoliko Vam je potrebno samo jeftino prenoćište u Beogradu

Dođite da ponovo budemo jedno uz najlepše pesme Bijelog dugmeta. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.