Rezervacije mojih apartmana

Blog / Apartmandžije

U okviru sekcije Rezervacije koja se nalazi u korisničkom panelu, delu Moji Apartmani koji je rezervisan isključivo za vlasnike apartmana, možete videti hronološki izlistane sve rezervacije koje smo ostvarili za Vaše apartmane.


 

Zelenom bojom će biti označene rezervacije koje su već ostvarene, dok će plavom bojom biti označene one koje tek treba da budu ostvarene.

U ovoj sekciji su Vam na jednom mestu dostupni brojni podaci koji se odnose na sve Vaše apartmane. Ovde možete videti pre koliko dana se desila rezervacija odnosno za koliko dana će se desiti. Zatim datum dolaska i odlaska gosta i broj dana koliko će boraviti u Vašem apartmanu. Pored ovoga možete videti i naziv za stan na dan koji je rezervisan kao i ime i prezime gosta.

08 Oct 2021
Najbolji apartmani na Zlatiboru za odmor sa decom. Zlatibor je idealno mesto za relaksaciju, pogotovo za uživanje cele porodice. Odaberite najbolji apartman.
05 Oct 2021
Ovim tekstom smo želeli da pokažemo kako Beograd zaista može da bude pristupačan, ali i koliko boravak u njemu može da pruži. Beograd zahteva više od jednog