Pregled svih utisaka u korisničkom panelu

Blog / Apartmandžije

U okviru korisničkog panela postoji sekcija utisci koja je predviđena kako za goste tako i za vlasnike. Ovde ćete na jednom mestu moći da vidite sve utiske koje ste Vi ostavili o vlasnicima (ukoliko ste gost) kao i one koje su oni ostavili o Vama, i obratno. Više o tome kako se ostavljaju utisci možete pročitati ovde.

Postoje dve sekcije: Utisci od Mene i Utisci o Meni. Klikom na jednu odnosnu drugu opciju moćićete da vidite utiske koje su drugi ostavili o Vama, odnosno utiske koje ste Vi ostavili o drugima.

Ukoliko ste vlasnik i do sada niste ostvarili nijednu rezervaciju apartmana putem našeg sajta, odnosno ukoliko ste gost i do sada niste boravili u apartmanima oglašenim na našem saju, sekcija Utisci o Meni će izgledati ovako:
 

Dok će sekcija Utisci od Mene izgledati ovako:

Pritiskom na dugme pretraga bićete automatski preusmereni na stranicu pretrage gde ćete moći da pregledate apartmane koji su u ponudi.

Sa druge strane, ukoliko ste gost koji je već boravio u stanu na dan koji je oglašen na našem sajtu, ili ste vlasnik koji je već realizovao rezervacije preko našeg sajta, sekcija Utisci o Meni će izgledati ovako:

A sekcija Utisci od Mene će izgledati ovako:
 

Nemojte zaboraviti da ostavite utiske. Ako se sami ne setite, ništa ne brinite, mi ćemo Vas podsetiti.

08 Oct 2021
Najbolji apartmani na Zlatiboru za odmor sa decom. Zlatibor je idealno mesto za relaksaciju, pogotovo za uživanje cele porodice. Odaberite najbolji apartman.
05 Oct 2021
Ovim tekstom smo želeli da pokažemo kako Beograd zaista može da bude pristupačan, ali i koliko boravak u njemu može da pruži. Beograd zahteva više od jednog