Kako odabrati apartman u Beogradu?

Blog / Apartmani

 • Sadržaj
 • Beograd svakodnevno vrvi od posetilaca - od neumornih backpacker-a, preko poslovnih ljudi, turista, klabera, i raznih drugih profila ljudi. Međutim, ono što svi imaju zajedničko jeste da moraju da pronađu adekvatan smeštaj u Beogradu za to vreme. Dosta posetilaca nema tu sreću da ima rodbinu kod koje može da odsedne, a prijatelji često ne dolaze u obzir jer ne žele da narušavaju privatnost, kako svoju tako i njihovu. Stoga mnogi pribegavaju da ostanu u hotelu ili hostelu, ili u krajnjem slučaju, iznajme privatan smeštaj. Samo u Beogradu postoji na desetine agencija koje se bave ovom vrstom posla i koji nude najrazličitiji smeštaj koji bi odgovarao i najzahtevnijem posetiocu.

  Pre nego što krenete u lov na adekvatan beogradski apartman, morate pre svega imati na umu nekoliko stvari:

  1. Koja je vaša svrha dolaska u Beograd?
  2. Koliko dugo planirate da ostanete? Da li ste u Beogradu na neodređeno, ili tačno znate vreme dolaska i odlaska?
  3. Da li dolazite sami, sa partnerom, starijim osobama, ili malom decom?
  4. Koliki je vaš budžet? 
  5. Da li ste spremni na to da nemate uslugu kakvu imate u hotelu? To podrazumeva da ćete ponekad morati sami da kuvate obroke, čistite apartman, perete sopstven veš, itd…

  Poslovna poseta Beogradu

  Uzimajući u obzir sve ove faktore, morate dobro razmisliti kakva vrsta apartmana bi vam najviše odgovarala. Na primer, ukoliko dolazite poslom na neku konferenciju, ili razgovor, sajam zapošljavanja ili slično, trebalo bi razmotriti iznajmljivanje stanova na opštini Novi Beograd koja je veliki poslovni punkt grada. U blizini su konferencijske sale, razne firme, Sava Centrar, Beogradski Sajam, i mnogo drugih važnih mesta.

  Prilagodjeni posebnim potrebama

  Ukoliko dolazite sa starijom osobom otežanog kretanja, možete pogledati ponudu stanova koji su prilagođeni osobama sa invaliditetom. Mnoštvo njih se nalazi u blizini centra grada, privatnih klinika, gradske bolnice, i imaju liftove, rampe sa kolica, i druge pogodnosti u stanu koje će vam svakako olakšati ostanak.

  Apartmani za celu porodicu

  Dolazak sa decom je poseban izazov! Ali iznajmljivanje apartmana će vam svakako olakšati ostanak. Ukoliko su vam klinci izbirljivi, možete lako pripremiti njihov omiljeni obrok u apartmanu jer ćete imati pristup kuhinji i sudovima. U zavisnosti od lokacije možete planirati dnevne aktivnosti, a mi vam svakako preporučujemo da iznajmite apartman umesto da se gurate kod rodbine na trosedu na rasklapanje.

  Parking ili Garaža

  Apartmani nude vrhunsku uslugu u odnosu na druge smeštaje. Dolaze u raznim oblicima i tipovima opremljenosti ali svakako olakšavaju život i putovanja. Ne morate, recimo, zauzimati mesta u koferu peškirima, fenom za kosu, hranom - to već možete pronaći u apartmanu. Mnogi nude besplatan parking ili garažu, a ukoliko nemaju, mogu vam obezbediti uz minimalnu naknadu. Osim toga, takođe možete dobiti popust na dužinu iznajmljivanja, tako da se na kraju više isplati iznajmiti apartman nego recimo ostati u hotelu.

  Mi pronalazimo idealan apartman za Vas

  Pronalaženje apartmana je lako kada znate šta je tačno što vam treba. Mnogi ljudi koji se jave našoj agenciji recimo, nisu sigurni šta je najbolje za njih, međutim naše osoblje im postavi prava pitanja koja bi im omogućila da pronađu adekvatno mesto gde će se osetiti kao kod kuće. Sledeći put kada budete planirali da dođete u Beograd, uzmite u obzir pitanja koje smo danas podelili sa vama, i shvatićete koliko je zapravo lako pronaći smeštaj u Beogradu.

  26 Jan 2021
  Slatkoteka je mesto u kome ćete obradovati svoja čula eksplozijom ukusa neodoljivih poslastica, koje nikoga ne ostave ravnodušnim.
  26 Jan 2021
  Ordinacija Cabunac - najbolje iz oblasti estetske stomatologije i anti-aging medicine. Ona je postigla savršenu kombinaciju stručnosti i primene tehnologije.