Intimo Stil

Blog / Apartmani

Znamo da su prošli svi veći praznici za koje biste lepšu polovinu častili poklonom kao što je noćenje u jednom od ova dva apartmana, ali za dobru uslugu nama nikada nije bio potreban povod, jer je boravak u ovim apartmanima svakako dovoljan da uživate svaki put kao da je neki poseban datum u pitanju.  Na kraju krajeva, nije bitno da li je rođendan, zadovoljstvo ili posao, mi smo vam uvek na raspolaganju sa odličnom uslugom.

Trudimo se da vam ugodimo što boljim ponudama i da redovno proširujemo broj apartmana koje posedujemo. Potražnja za našim uslugama raste iz dana u dan, pa shodno tome mi konstanto radimo na pobojšanju naših usluga. Sa vašim preporukama raste i interesovanje drugih gostiju i na tome smo vam veoma zahvalni. 

Danas vam iz naše ponude predstavljamo dva prelepa apartmana na Vračaru za koje garantujemo da će vam se svideti.

APARTMAN INTIMO:

Možda je ovaj apartman, baš kao što mu ime kaže, najbolji apartman za mlade parove ili bračne partnere. Ušuškan tako da svakim detaljem odaje utisak ekskluzivnosti i romantike, sam pogled na fotografije ovog apartmana će vas navesti da razmislite o iznajmljivanju istog. Uopšte nema potrebe čekati na određen datum i povod da bi se uživalo u ambijentu koji ovaj stan pruža.

Za početak, apartman je u ulici Čuburska 11 na trećem spratu zgrade sa liftom. Sastoji se od spavaće sobe u kojoj se nalazi udoban bračni krevet, ali to nije sve, u toj istoj sobi vam je na raspolaganju i đakuzi, odlično upakovan u sklopu sobe i postavljen tu upravo za vaše uživanje. Kuhinja je takođe kompletno i moderno opremljena. Uvek podrazumevani internet, kablovska televizija i LCD tv. Grejanje je centralno, a dostupni su vam i klima uređaj, kao i muzička linija. 

Pored ovog apartmana u zgradi se nalaze još tri iz naše velike ponude, a to su Idea, Kristal i Spa, o kojima smo već pisali. Zvog toga ova lokacija gde su nam, sada već četiri apartmana na jednom mestu, odgovara najviše i za grupne posete. U zgradi gde se apartmani nalaze na raspolaganju vam je i super market Idea, gde možete naći sve na jednom mestu od potrebnih namirnica dok boravite u apartmanu. U blizini Vam su Hram Svetog Save i Autokomanda, a ni druge lokacije vam nisu daleko obzirom na dobru povezanost svih delova grada sa ovom lokacijom, gde ćete gradskim prevozom lako stići na određeno mesto. Struktura stana je studio, od 35 metara kvadratnih i u njemu mogu boraviti dve osobe. Cena APARTMANA INTIMO je 60 evra na dan.

APARTMAN STIL:

Želite apartman sa stilom? Onda je APARTMAN STIL idealan za vas. Duh klasičnog stila sa primesama modernih delova koje stanu daju utisak dva različita doba. Nalazi se na adresi Krušedolska 3 na Vračaru, na šestom spratu zgrade sa liftom. Sastoji se od dve sobe, dnevne i spavaće. U dnevnoj sobi se nalazi LCD tv, sa kablovskom televizijom, naravno stan je pokriven i bežičnim internetom. U spavaćoj sobi se nalaze dva singl kreveta. Kuhinja je moderna i kompletno opremljena, sa trpezarijom. U apartmanu su Vam na raspolaganju i dva klima uređaja. Kupatilo je sa tuš kabinom, a u apartmanu imate i veš mašinu. Pogled iz apartmana se pruža na Hram Svetog Save, koji se nalazi u neposrednoj blizini. Apartman je na veoma traženoj i popularnoj lokaciji, u njegovoj blizini imate i dosta kafića, prodavnica i restorana. U ovo stanu od 50 kvadrata mogu boraviti maksimalno 2 osobe. Cena ovog smeštaja iznosi 49 evra na dan.

Cilj nam je da vas uvek obaveštavamo o svim aktuelnostima u gradu, ali i da  govorimo o našim uslugama među kojima je izdavanje apartmana Beograd najpopularnija. Zbog toga i jesmo tu, da vam obezbedimo prenoćište, kao i informacije o najboljim žurkama Beograda. Uvek proverena usluga i proverene informacije.

Zahvaljujemo vam se na ukazanom poverenju, nastavićemo da se razvijamo isključivo zbog vašeg interesovanja za naše usluge i zadovoljstvo koje je više nego očigledno svaki put kada nam vraćate ključeve od apartmana. Ostanite uz nas i uvek budite u toku. Vaši Apartmani Beograd.

02 Jul 2020
Kako će se ove godine letovati, i da li će neizvesnost povodom pandemije pokvariti sve naše planove za odmor? Možda nećemo moći da letujemo pod istim okolnosti
27 May 2020
Aerodrom Nikola Tesla je najpoznatiji i najveći aerodrom u Srbiji. Aerodrom je 2006. godine dobio ime našeg najvećeg naučnika Nikole Tesle, koje nosi i danas!