Apartmani Beograd, jeftino a kvalitetno

Blog / Apartmani

Svi dobro znamo koliko putovanja ponekad mogu biti stresna i naporna. Teškoj je odlučiti se koje stvari su najpotrebnije i šta sve treba spakovati, koje prevozno sredstvo je najpogodnije a verovatno najveći problem je kako pronaći povoljan i dobar smeštaj. Postoje slučajevi u kojim vas pri dolasku dočeka nešto poptuno drugačije od onog što ste rezervisali, ali tada je već kasno, da ne pominjemo i preskupo, da promenite svoj izbor. Da više ne biste lupali glavom o zid i bespotrebno kidali svoje dragocene živce, Apartmani u Beogradu su tu da obave ovaj deo posla umesto vas. Na vama je samo da odaberete apartman koji vam se sviđa. Naši apartmani su najjeftiniji apartmani u Beogradu i zato budite uvereni da će vas dočekati tačno to što ste odabrali i to po odličnoj ceni.


Za početak Vam predstavljamo apartman "Obilićev Venac".

Odlično uređen apartman, koji se nalazi na Obilićevom Vencu. Svojom lokacijom vam omogućava da bez muke prošetate Kalemegdanskim parkom, ili odete do Trga Republike, a odatle skrenete u Knez Mihajlovu, ulicu koja je uvek prepuna veselih ljudi, mnogobrojnih kafića, uličnih prodavac i talentovanih muzičara. Omiljena destinacija turista, u njoj se uvek nešto zamiljivo odigrava i sigurno je da vam ne može dosaditi. Ovaj stan je jednosoban, opremljen, veoma povoljan i u njemu može boraviti maksimalno 4 osobe. S obzirom na lokaciju i kvalitet, možemo slobodno reći da je cena veoma povoljna. Možete ga iznajmiti za samo 30 evra i uživati u udobnosti koju vam ovaj stan pruža.

Sledeći stan iz ponude Apartmana u Beogradu je stan "29. Novembar".

Sa lokacijom u centru grada, ovaj stan se nalazi, u ulici Bulevar Despota Stefana, na samo pet minuta pešačenja od već pomenutog Trga Republike. Stan je veoma blizu Skadarlije, ulice koja odiše duhom nekog drugačijeg Beograda i sa razlogom ostaje jedna od najupečatljivijih lokacija u Beogradu. U njoj se nalaze neki od najpoznatijih kafića i restorana sa izvrsnom srpskom kuhinjom. Ovde se takođe nalazi dosta veoma posećenih klubova, sa odličnim žurkama. Stan je dvosoban, i može da primi do 4 osobe. Dakle za samo 40 eura možete iskoristiti prostor kvalitetno opremljenog dvosobnog stana u samom centru grada. Kvalitet koji ide uz cenu, opravdava poverenje naših klijenata koji nikada nisu imali zamerke na usluge koje im nudimo. Ukoliko vam je ova lokacija primamljiva, ne gubite vreme i rezervišite stan na vreme. 

Stan sa umetničkim imenom, "Picasso".

Ovaj apartman se nalazi u ulici koja se zove Gospodar Jovanova i takođe je u blizini svega do sad navedenog. U neposrednoj blizini ovog stana je i Beogradski Zoološki Vrt koji vam, ukoliko ste ljubitelj, životinja,  preporučujemo da posetite. Zapravo, sama lokacija ovih stanova je takva da se mnoge značajne ulice, nalaze veoma blizu. Slike poznatog slikara Pabla Pikasa su nekome možda skupe, ali cena našeg Picasso apartmana je veoma pristupačna. Kvalitetno opremljen stan za dvoje, po ceni od samo 35 evra je zaista odlična ponuda. Uz iznajmljivanje stana postoji i mogućnost doplate za parking mesto, ukoliko vam je ono neophodno. 

Planiranje puta ne mora uvek biti gnjavaža, ukoliko znate da vas čeka dobar smeštaj, sređen i opremljen svima vama treba. Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nam ih postavite, uvek ćemo vam rado izaći u susret. Zbog ukazanog poverenja naših mušterija, obezbedili smo i neke promo akcije, a o čemu se radi takođe možete proveriti na  našem sajtu. 

17 Jun 2021
Predstavljamo vam sve najvažnije informacije o vakcinaciji protiv korona virusa i iznajmljivanju smeštaja sa popustom za vreme vakcinacije.
14 May 2021
Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i stručnom timu najvišeg ranga u oftalmologiji, Sveti Vid će brzo i kvalitetno rešiti vaše probleme sa kataraktom.