Apartman na dan, dva...

Blog / Apartmani

Apartmani za izdavanje na dan u Beogradu je idealno rešenje za turiste i poslovne ljude koji planiraju samo da prenoće u srpskoj prestonici. Iako apartmane iznajmljuju na više dana, nedelja i meseci, mi vam nudimo opciju iznajmljivanja na dan u kojoj ćete uživati podjednako i u situaciji da vam je smestaj potreban samo na dan ili dva.

Odsedanje u hotelu je luksuz koji većina nije u mogućnosti da priušti sebi, a kvalitet hostelskog smeštaja ne odgovara mnogima, naročito onima koji su na poslovnim putovanjima. Zato smo mi došli na ideju spojimo najbolje od oba, i omogućimo najbolji smeštaj našim mušterijama - apartmani u Beogradu na dan.

Apartmani na dan su idealno rešenje za sve koji borave u Beogradu kraći period - nude visok kvalitet po veoma pristupačnim cenama. Kako smo se uvek trudimo da izađemo u susret svojim gostima i njihovim potrebama, imamo apartmane na svim lokacijama u Beogradu, uz garanciju da ćete se u njima osećati kao u svojoj kuću uz visok stepen udobnosti i privatnosti. Bez obzira na to da li ostajete jedan ili dva dana, nedelju ili mesec dana, mi ćemo vam toi omogućiti.

Nema potrebe da brinete za lokaciju, sigurno ćemo vam pronaći stan koji je u blizini onoga zbog čega ste došli. Centar Beograda ili neki drugi kraj kao što su Vračar, Zvezdara i bilo koji drugi - svuda imamo stanove u čijoj blizini se nalaze stanice autobuskog prevoza. Pogledajte našu listu apartmana u ponudi - Stan na dan Beograd ako želite da pronađete savršen smeštaj.

Apartmani u Beogradu pružaju vam priliku da iznajmite stan u Beogradu na kraći period, kakav ste oduvek želeli. Pored toga, svi naši stanovi na dan su na atraktivnim lokacijama. Moramo naglasiti da su svi apartmani u potpunosti opremljeni, a nivo udobnosti je isti kao u hotelima, a često i bolji. Naši apartmani mogu ugostiti od 1 osobe do čak 18, i to veoma jeftino, jer konstantno pokušavamo da vaš boravak bude što prijatniji.

 

12 Oct 2020
Ovo elitno naselje gradiće se u 3 velike faze, od kojih će samo prva imati pet teških i zahtevnih etapa. Glavni cilj Beograda na vodi jeste da Beograd postane v
29 Sep 2020
Restorani Zlatibor nude veliku ponudu najboljih restorana na Zlatiboru sa svim vrstama kuhinja. Svakako naša preporuka je da posetite restorane domače kuhinje