Pronađi apartman

Pretražite apartmane na mapi i odaberite Vama odgovarajući apartman u Beogradu!

Rezerviši

Pošaljite nam rezervaciju i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku!

Upoznaj Beograd

Osetite duh Beograda, uživajte u tradicionalnoj srpskoj kuhinji i odličnom noćnom provodu!

Za više informacija nemojte se ustručavati da nas kontaktirate!

Vodič kroz Beograd

Svuda podji u Beograd u provod dodji,

Restorani Beograd

Restorani Beograd ~ lista 50 najboljih Restorana u Beogradu! Svi Restorani Beograda na jednom mestu. Ukoliko tražite idealan restoran za poslovni ručak, proslavu Vama bitnih događaja ili romantičnu večeru sa dragom osobom, ovde ćete pronaći najbolji. U Beogradu postoji veliki broj svih vrsta restorana. Tu su riblji restorani, zatim restorani italijanske ili kineske kuhinje, pa i oni koji služe sve vrste jela, sa svih kontinenata. Svi tipovi restorana na svim lokacijama u gradu, različitih kapaciteta i ponuda. Preporučićemo samo one restorane gde je najbolja i najraznovrsnija kuhinja. Uvek ćete biti informisani koji restorani imaju promotivne cene hrane i pića, kao i da li vrše dostavu hrane. U bilo kom trenutku možete pogledati da li Vam odgovaraju cene koje se kreću u tim restoranima, kao i njihova lokacija. Lako ćete dobiti sve potrebne informacije ako budete pratili naše smernice ka najboljim restoranima u Beogradu.

Stomatološke Ordinacije Beograd

Svaka stomatološka ordinacija u Beogradu ide u korak sa bilo kojom svetskom ordinacijom iz oblasti stomatologije. Ali ono po čemu se izdvajaju od svetskih stomatološki ordinacija je znatno niža cena. Upravo iz tog razloga je Beograd jedna od najpopularnijih destinacija za dentalni turizam. Niske cene i visok kvalitet usluge, je ono što Vam svaka stomatološka ordinacija u Beogradu garantuje. Od savremene dijagnostike i svih stomatoloških intervencija, poput popravke zuba, beljenja, izrade mostova, krunica, faseta, pa sve do lečenja parodontopatije, sve ove usluge možete pronaći u brojnim stomatološkim ordinacijama.

Kafane Beograd

Određene kafane Beograda su jedan od zaštitnih znakova grada. Te kafane su poznate po svojim boemima, poznatim piscima, muzičarima ili političarima koji su u ranijim vremenima svoje velike poslove ugovarali baš u takvim kafanama. Takve kafane Beograda i dan danas postoje kao obeležje jednog vremena i one su baš onakve kakve su nekada bile. U Beogradu se u poslednje vreme povećao broj svih vrsta kafana, od onih najstarijih i autentičnih, do modernijih i urbanijih kafana. Možete otići na veče starogradske muzike, ali i na veče poslednjih hitova današnje narodne muzike. Prednost Beograda je ta što uvek imate mogućnost izbora. Kada su u pitanju kafane Beograda izbor je zaista veliki, a mi vršimo selekciju najboljih, zato nas redovno pratite i uvek ćete biti u toku sa svim dešavanjima.

Kafici Beograd

Kafići Beograda su postali mesto na koje odlazite kako biste uživali sa svojim društvom u Vašem omiljenom piću uz obavezan ček in na društvenim mrežama, sa ponekom selfie fotografijom. Svaki grad, pa i Beograd ima kafiće u koje odlazi određena grupa ljudi. Tako postoje kafići Beograda gde se zna koji su stalni gosti i oni obično imaju svoja mesta u nekom uglu kafića. Ulice poput Obilićevog venca, Strahinjića Bana ili Knez Mihailove imaju svoje kafiće po kojima ih ljudi prepoznaju. Mnogi Beograđani uglavnom znaju kako se kreću cene u određenim kafićima, pa ih shodno tome biraju. Poznato je da postoje kafići u strogom centru Beograda koji važe za jedne od elitnijih i ekskluzivnijih, te su njihove cene nešto više od kafića koji se nalaze u sporednim ulicama. Kako biste znali da odaberete najbolji kafić za sebe, pratite naše objave.

Zdrava Hrana

Potrudili smo se da Vam obezbedimo listu lokacija na kojima možete pronaći prodavnice zdrave hrane. Zdravlje na usta ulazi, a Beograd Vam nudi različite načine da stignete do Vašeg zdravlja. U prodavnicama zdrave hrane ćete pronaći organsku i ručno pravljenu hranu koja će doneti zdravlje na Vaše trpeze. Nudi Vam se široki izbor žitarica, semenki, sireva, mesa i ostalih namirnica koje dolaze sveže i bez ikakvih aditiva.

Blog

Na našem blogu uvek Vas očekuju samo sveže vesti o apartmanima kao i dešavanjima u gradu. Nastavite da nas čitate, Vaši Apartmani Beograd

03 Dec 2018
Vila “Jelena” se nalazi na Dedinju, jednom od najlepših i najluksuznijih delova Beograda.
28 Nov 2018
Pozorišta u Beogradu predstavljaju hramove glumačke umetnosti pa je tako i pre par dana zvanično otvoreno i novo pozorište Teatar na Brdu.
27 Nov 2018
Zaboravite na hladnoću u decembru uz nastupe omiljenih muzičara u Beogradu!

Saznaj gde da izadješ večeras

Pogledajte šta smo ove nedelje izdvojili za Vas. Ne propustite priliku da saznate koji restoran, klub, splav ima najvecu promociju ove nedelje

Restorani Beograd

Klubovi Beograd

Kafane Beograd

Kafići Beograd

Restorani Beograd

Restorani Beograda mogu da pariraju mnogim svetskim restoranima. Kada je u pitanju raznovrsna kuhinja, kvalitetna usluga i savršen ambijent, restorani Beograda imaju veliki broj svojih aduta. Svaki deo Beograda ima restoran određene kuhinje. Mnogi od njih su restorani koji u Beograd donose duh nekih drugih, dalekih zemalja, što čini da se stranci osete kao kod svoje kuće, a domaći probaju neke nove ukuse. Domaća kuhinja je nešto po čemu smo prepoznatljivi širom sveta, te su restorani Beograda puni domaćih proizvoda i jela. Ovde ćete pronaći najbolje restorane, pa čak i one brze hrane, pošto su uveliko postali nezaobilazni za makar jedan obrok tokom dana. Informisaćete se o svim restoranima na jednom mestu, bićete uvek među prvima koji će na vreme imati prave vesti gde je najbolja hrana, najpovoljnije cene i najlepša atmosfera.

Klubovi Beograd

Splavovi Beograda pružaju nešto što retko koji drugi objekti mogu, pravu relaksaciju. Na splavove Beograda ne morate uvek doći u društvu, nekada i sami možete uživati pored reke u ispijanju kafe, sa svojim mislima. Dunav i Sava imaju neke od najlepših splavova koji će Vam pružiti mir i spokoj, dalje od gradske gužve i bliže prirodi. Ovo je karakterističnije za splavove na Savi, pored kojih se nalazi prelepo šetalište sa velikim brojem zelene površine. Kao i sa restoranima ili kafićima, postoje splavovi koji su idealni za opuštanje i lagano druženje sa prijateljima, ali i oni gde se na kafu odlazi sa namerom da se ugovori neki posao ili jednostavno da osoba bude viđena. Splavovi Beograda su tu da svakome obezbede ono što želi, upravo ih zbog toga ima mnogo i svaki od njih je poseban na svoj način. Ukoliko želite da znate koji od splavova zahtevaju dress code, a koji su tu za svakodnevnu opuštenu varijantu, ostanite uz nas jer pružamo najnovije informacije.

Kafane Beograd

Ovde ćete pronaći samo odabrane kafane sa najboljim svirkama i najboljom atmosferom u gradu. Beograd je poznat po velikom broju čuvenih kafana u kojima je uvek najbolji provod. U svakom trenutku ćete biti u toku sa svim aktuelnostima u najpopularnijim kafanama koje Beograd ima, a ima ih puno. Kako ne biste lutali i tražili koje je najbolje mesto za provod, tu je naša kategorija "Kafane" uz pomoć koje ćete lako dobiti sve potrebne informacije. Veliki broj starih kafana, ali i novih sa modernijim ambijentom je ono što možete da posetite kada se nađete u Beogradu. Upravo sve ove kafane u gradu imate na jednom mestu, na našem sajtu.

Kafići Beograd

Najpopularnija mesta u Beogradu na kojima možete popiti jutarnju kafu, popodnevno piće i večernji koktel. Mnoge gradske ulice su čuvene po najpopularnijim kafićima. Kafići koji nude najbolju uslugu, sa najlepšim ambijentom, a nalaze se u Beogradu. Saznajte gde je najopuštenija atmosfera za druženje sa prijateljima, koji su najpopularniji kafići za čekiranje na društvenim mrežama i kako da do njih dođete. Svaka ulica u gradu ima kafić koji je karakterističan za nju i po kom je ona poznata. Kafići koji su među najboljima u gradu i gde se oni nalaze, lako ćete pronaći na našem sajtu jer smo mi uvek u toku sa svim aktuelnostima. Preporučujemo Vam najbolja mesta za kafu u Beogradu, pratite nas i uvek budite u toku sa novitetima.