Zoom, Glamour i Zvonce

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Potreban Vam je smeštaj, mi smo uvek u igri. Ako ste još uvek u dilemi, ne znate kome da se obratite, a stan Vam je hitno potreban, Apartmani Beograd Vam nude, ne jedan, već tri apartmana u ovom čitanju.   Zato pozvonite i zumirajte naše glamurozne apartmane. 

    APARTMAN ZOOM:

    Ako ste mislili da jeftini stanovi za izdavanje u Beogradu ne postoje, onda malo bolje pogledajte naš sajt. Podesite svoj objektiv na ZOOM i procenite unutrašnjost ovog studio apartmana, na primer. Nalazi se na Vračaru, na adresi Kneginje Zorke u prizemlju stambene zgrade. Za sve one koji ne znaju, apartmani koji se nalaze na Vračaru su uglavnom u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save. Tako je i Apartman Zoom na lokaciji koja je ne samo u blizini Hrama, već i Kliničkog centra i Tiršove. Sam apartman je u lepšem delu Vračara, a za one koji vole pozorište, tu je i pozorište Slavija, u blizini je i istoimeni Trg. Stan ima pristojno uređenu dnevnu sobu, sa prostranim francuskim ležajem. Kuhinja sadrži sve neophodne elemente za korišćenje, kupatilo je sa tuš kabinom i sve je uređeno sa ukusom. Nameštaj u apartmanu je udoban za odmor i opuštanje. Dok se opuštate možete uključiti klima uređaj i uživati u gledanju kablovske televizije na LCD televizoru, ili možda surfovati besplatnim WiFi internetom. Stan poseduje i ketler, mikrotalasnu pećnicu, kao i čistu posteljinu i peškire. Grejanje je centralno, ali Vam to u ovim toplim danima sigurno neće biti potrebno.   Apartman je odlično povezan sa drugim delovima grada, u blizini je i stanica gradskog prevoza. U okruženju imate sve što Vam je potrebno, počevši od prodavnica, kafića, restorana, kao i restorana brze hrane. Apartman je studio, sa svojom veličinom od 28 kvadratnih metara idealan za boravak dve osobe. Cena Apartmana Zoom je 37 evra na dan. Pogledajte izbliza i nećete mu naći manu.  

    APARTMAN GLAMOUR:

    Prednost Apartmana Beograd je ta što posedujemo apartmane koji će biti pogodni i najrazličitijim profilima ljudi. Kod Apartmana Glamour neće biti lažne skromnosti ako kažemo da ime opravdava izgled. Apartman Glamour se nalazi u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića, smešten na prvom spratu zgrade koja poseduje lift. Lociran na Novom Beogradu, ovaj apartman ima sve što Vam treba da osetite dašak glamura. U stanu se nalazi glamurozan bračni krevet, veoma prostran, sa LCD televizorem i kablovskom. WiFi internet je neizostavan deo svakog apartmana pa i ovog. Apartman poseduje kuhinju, kupatilo, a na raspolaganju Vam je i mini bar. Ono što će Vam se posebno svideti je činjenica da se u Apartmanu Glamour nalazi i đakuzi, koji je tu samo za Vašu relaksaciju. Na raspolaganju Vam je i klima uređaj, za ove vrele letnje dane koji su u najavi. Možete uživati uz muziku mini linije koja je takođe dostupna u apartmanu. Grejanje je centralno, a peškiri i posteljina su besprekorno čisti. Ovaj apartman je na samo pet minuta od poznate Kombank Arene i takođe blizu Sava Centra. Apartman je jednosoban, 51 kvadratni metar, idealan za boravak dve osobe. Glamour možete iznajmiti po ceni od 100 evra na dan.

    APARTMAN ZVONCE:

    Na Vama je da pozvonite i otvorićemo Vam vrata Apartmana Zvonce koji se nalazi na adresi Albanske spomenice, opštine Palilula. Apartman se sastoji od dnevnog boravka koji je takođe i spavaća soba. Opremljen je bračnim krevetom, kao i delom za sedenje. Kuhinja je kompletno opremljena i poseduje trpezarijski deo. Kupatilo je sa tuš kabinom, a grejanje u ovom apartmanu je pomoću TA peći. TV je sa kablovskom televizijom, dostupan Vam je i internet, a peškiri i posteljina su uvek čisti. Apartman je lociran blizu Vukovog spomenika i Tašmajdanskog parka. Ako se uputite ka strogom centru grada, brzo ćete stići gradskim prevozom, samo nekoliko minuta vožnje. U blizini se nalazi javna garaža, ukoliko dolazite svojim automobilom. Struktura Apartmana Zvonce je studio, 32 kvadratna metra. Maksimalno dve osobe mogu uživati u korišćenju apartmana po ceni od 30 evra na dan.
    Nismo sigurni da li smo Vam olakšali ili otežali, ali smo Vam svakako ponudili još veći izbor apartmana u Beogradu za izdavanje nego što ste ranije imali. Tri različita apartmana sa tri različite cene, shodno Vašim željama i mogućnostima. Koji god odabrali, bićete zadovoljni i nećete se pokajati. Ostavljamo Vam da odlučite i pripremamo nove apartmane za sledeći blog. Zbog toga nas redovno čitajte i delite naše objave na svojim društvenim mrežama, možda je neko imao istu dilemu kao Vi, pomozite im da odaberu najbolje.  
    Vaši Apartmani Beograd.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.