share with friends

Mnogi su ovo pitanje postavljali po forumima koji se bave iznajmljivanjem smeštaja, hotelijerstvom, apartmanima i generalno turizmom. Često se vrše poređenja koja za cilj imaju da neku ponudu prikažu boljom i dostupnijom u odnosu na ostale. Tako je i ponuda "stan na dan" povela vođstvo u odnosu na veliki broj hostela, makar kada je o Beogradu reč. Neki klijenti nisu baš najbolje upoznati sa onim što ova ponuda pruža i često nas kontaktiraju samo zbog informacija šta sve mogu da dobiju. Upravo zbog toga što je ovo jedna od najviše traženih tema na Guglu ponovo ćemo Vam ukazati na prednosti ponude "stan na dan".

ZAŠTO STAN NA DAN A NE HOSTEL?

Za sve one koji su odgledali američki horor film Hostel, upravo to postane prva asocijacija na pomenu same reči. Naravno, ne toliko ekstremno, ali kada je reč o samom smeštaju, neki hosteli znaju biti prava horor mesta. Smeštaj je neretko veoma loš, higijenski uslovi takođe, a cena tog istog smeštaja se ne razlikuje previše od cene koju dobijate korišćenjem ponude "stan na dan" u apartmanima. Ono što je takođe povoljnije ako uzmete "stan na dan", to je da imate na raspolaganju apsolutno sve kao da se nalazite u svom stanu. Svaki stan iz velike ponude naših apartmana je potpuno opremljen i prilagođen svima, tako da ćete od tehničkih i kuhinjskih sadržaja imati gotovo podjednake stvari, bilo da iznajmite manji ili veći apartman. Kada je o ovome reč, ne možete očekivati da u hostelu dobijete potpunu opremljenost, počevši od klima uređaja, kablovske televizije ili interneta. Naravno, sve u zavisnosti od hostela do hostela, dok je u svetu njihova usluga dosta razvijenija i ozbiljnija od one koje možete pronaći u regionu, hosteli su još uvek nešto što gosti koji se nađu u Beogradu radije preskaču, osim u krajnjoj nuždi. Zbog čega biste platili gotovo isto novca za lošu i nebezbednu uslugu, kada možete dobiti mnogo više korišćenjem ponude "stan na dan" kod naših apartmana.

ZAŠTO STAN NA DAN A NE HOTEL?

Iako su hoteli mnogo bolja opcija od hostela, opet ne mogu biti bolja opcija od "stan na dan" ponude. Možda Vam to nije najjasnije, ali svakako ćemo Vam pojasniti. Kada rezervišete dan u hotelu, to najčešće košta mnogo više nego što biste platili privatan smeštaj. Hoteli uglavnom skuplje naplaćuju svoje usluge jer su u njih uključeni i obroci. Iako iznajmljivanjem privatnog smeštaja ne dobijate nijedan obrok, u kuhinji imate na raspolaganju apsolutno sve da ga pripremite sami. Uz rezervacije "stan na dan" ponude, često ćete dobiti i savete koji restorani su najpovoljniji, imaju određene akcije ili popuste za goste naših apartmana, tako da svoje obroke možete sami da kreirate i prilagođavate svom džepu. Hoteli traže mnogo više papirologije i popunjavanje određenih formulara, dok je kod nas sasvim dovoljno da rezervišete, uplatite određeni avans i prilikom iznajmljivanja smeštaja pokažete svoju ličnu kartu na uvid. Imate apsolutnu privatnost u svom smeštaju, a dobijate istu uslugu. Ako niža cena a isti kvalitet ne mogu da Vas ubede da pre iznajmite "stan na dan" nego sobu u hotelu, onda Vam preporučujemo da isprobate oba i sami uporedite da li smo bili u pravu ili ne.

Zašto stan na dan? Ako Vam još uvek nije jasno, rezimiraćemo sve prethodno navedeno:
-Zato što je usluga kvalitetna.
-Zato što su niže cene.
-Zato što imate zagarantovani mir i privatnost.
-Zato što pristajemo na kompromise.
-Zato što nam se gosti uvek rado vraćaju.
-Zato što smo u poslu već dugi niz godina i znamo potrebe naših gostiju.
-Zato što za cilj imamo obostrano zadovoljstvo.
-Zato što posedujemo apsolutno sve za kvalitetan boravak.
-Zato što ćete od nas otići odmorni, zadovoljni i sa više energije.
-Zato što se nećete pokajati!

Kako nabrajanje ne bi otišlo u nedogled, savetujemo Vas da uštedite sebi novac i živce iznajmljivanjem stana na dan, odlični su za jednokratnu upotrebu, a opremljeni za boravak koliko god želite da ostanete u Beogradu. Kada nemate gde, stan na dan je idealno rešenje za kratkotrajna zadržavanja. Zašto stan na dan, jednom rečju, ZATO!