share with friends

Mnogi su ovo pitanje postavljali po forumima koji se bave iznajmljivanjem smeštaja hotelijerstvom, apartmanima i generalno turizmom. Često se vrše poređenja koja za cilj imaju da neku ponudu prikažu boljom i dostupnijom u odnosu na ostale. Tako je i ponuda "stan na dan" povela vođstvo u odnosu na veliki broj hostela, makar kada je o Beogradu reč. Neki klijenti nisu baš najbolje upoznati sa onim što ova ponuda pruža i često nas kontaktiraju samo zbog informacija šta sve mogu da dobiju. Upravo zbog toga što je ovo jedna od najviše traženih tema na Google-u, ponovo ćemo Vam ukazati na prednosti ponude stan na dan.

Zašto stan na dan a ne hostel?

Za sve one koji su odgledali američki horor film Hostel, upravo to postane prva asocijacija na pomenu same reči. Naravno, ne toliko ekstremno, ali kada je reč o samom smeštaju, neki hosteli znaju biti prava horor mesta. Smeštaj je neretko veoma loš, higijenski uslovi takođe, a cena tog istog smeštaja se ne razlikuje previše od cene koju dobijate korišćenjem ponude stan na dan u apartmanima. Ono što je takođe povoljnije ako uzmete stan na dan, to je da imate na raspolaganju apsolutno sve kao da se nalazite u svom stanu. Svaki apartman iz naše ponude Stan na dan BG je potpuno opremljen i prilagođen svima, tako da ćete od tehničkih i kuhinjskih sadržaja imati gotovo iste stvari, bilo da iznajmite manji ili veći apartman. Kada je o ovome reč, ne možete očekivati da u hostelu dobijete potpunu opremljenost, počevši od klima uređaja, kablovske televizije ili interneta.  Zbog čega biste platili gotovo isto novca za lošu i nebezbednu uslugu, kada možete dobiti mnogo više korišćenjem ponude stan na dan kod naših apartmana.

Zašto stan na dan a ne hotel?

Iako su hoteli mnogo bolja opcija od hostela, opet ne mogu biti bolja opcija od ponude stan na dan. Kada rezervišete dan u hotelu, to najčešće košta mnogo više nego što biste platili privatan smeštaj. Hoteli uglavnom skuplje naplaćuju svoje usluge jer su u njih uključeni i obroci. Iako iznajmljivanjem privatnog smeštaja ne dobijate nijedan obrok, u kuhinji imate na raspolaganju apsolutno sve da ga pripremite sami. Uz rezervacije stan na dan ponude, često ćete dobiti i savete koji restorani su najpovoljniji, imaju određene akcije ili popuste za goste naših apartmana, tako da svoje obroke možete sami da spremate i prilagođavate svom džepu. Hoteli traže mnogo više papirologije i popunjavanje određenih formulara, dok je kod nas sasvim dovoljno da rezervišete, uplatite određeni avans i prilikom iznajmljivanja smeštaja pokažete svoju ličnu kartu na uvid. Imate apsolutnu privatnost u svom smeštaju, po potrebi i diskreciju koju posebno garantuje ponuda Secret apartmani Beograd. Ako niža cena a isti kvalitet ne mogu da Vas ubede da pre iznajmite stan na dan nego sobu u hotelu, onda Vam preporučujemo da isprobate oba i sami uporedite da li smo bili u pravu ili ne.

Zašto stan na dan?

Ako Vam još uvek nije jasno, rezimiraćemo sve prethodno navedeno:

  • Kvalitetna usluga.
  • Niže cene.
  • Zagarantovani mir i privatnost.
  • Mogućnost kompromisa.
  • U poslu već dugi niz godina i znamo potrebe naših gostiju.
  • Cilj nam je obostrano zadovoljstvo.
     

Kako nabrajanje ne bi otišlo u nedogled, savetujemo Vas da uštedite sebi novac i živce iznajmljivanjem stana na dan, odlični su za jednokratnu upotrebu, a opremljeni za boravak koliko god želite da ostanete u Beogradu. Kada nemate gde, stan na dan je idealno rešenje za kratkotrajna zadržavanja.