Zašto izabrati apartman na dan pre nego hostel

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Na tržištu je sve veća konkurencija kada je reč o apartmanima za izdavanje, ali ono što je sigurno je činjenica da su postali popularniji od hotela i hostela. Mnoga istraživanja i ankete korisnika su pokazala da će se turisti radije odlučiti za iznajmljivanje stanova u Beogradu na dan nego hostel. Do toga su dovele mnoge povoljnosti u svetu apartmana, ali i bolji uslovi u odnosu na one koje hosteli pružaju.

    Apartman na dan je svakako nešto što više odgovara onima koji se u Beogradu zadržavaju jednu noć, a prednosti su mnogobrojne. Kada se klijenti uvere u kvalitetnu uslugu određenih agencija za izdavanje apartmana, više se nikada ne vraćaju hostelima, a njihova preporuka povlači i nove korisnike apartmana što dovodi do sve većeg broja apartmanskih gostiju.

    Zašto izabrati apartman na dan pre pre nego hostel je pitanje koje ima više odgovora, a mi smo tu da Vam ih damo.

    Razlika u ceni

    Ovo je ubedljivo jedna od važnijih stavki prilikom odabira apartmana na dan u odnosu na hostel. Ukoliko uzmete u obzir sve ono što dobijate prilikom rezervisanja apartmana na dan u odnosu na ono što dobijate prilikom najma hostelskog smeštaja, sami ćete se uveriti u to da su apartmani mnogo bolja opcija. Cena koju platite kada rezervišete apartman na dan nekada može biti jeftinija i za deset evra u odnosu na rezervaciju hostela. Takođe u cenu koju plaćate za rezervaciju apartmana ulaze i troškovi interneta i kablovske televizije, uz neke možete besplatno koristiti garažno ili parking mesto, dok kod većine hostela nemate obezbeđene ove uslove. 

    Razlika u kvalitetu

    Kada je reč o našim apartmanima, za svaki od njih možemo garantovati da će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Udobnost koju apartmani pružaju svakako nosi više poena nego neki od hostela, što je i istraživanje dokazalo. Prvenstveno možete biti uvereni da ćete u našim apartmanima uvek imati kompletno opremljen i udoban smeštaj. Počevši od čiste posteljine, što je najosnovnija potreba svakog klijenta, zatim peškira, ali i celokupnog smeštajnog prostora, apartmani ubedljivo prednjače u odnosu na hostele u kojima, nažalost, nisu uvek najsjajniji higijenski uslovi. Apartmani veoma vode računa o oržavanju higijene na visokom nivou. Veliki broj klijenata koji su u početku koristili usluge hostela nose neke od loših iskustava upravo kada je reč o higijeni. 

    Beneficije apartmana na dan naspram hotela

    Kada se odlučite za iznajmljivanje apartmana na dan, za svoj novac želite da dobijete sve ono što ste platili. Mnogi hosteli ne daju gotovo ništa osim sobe za prenoćište, a tu uslugu Vam naplate mnogo više u odnosu na ono što Vam pružaju. Kod apartmana na dan za svoj novac dobijate mnogo više i od onoga što ste očekivali. Udobnost naših apartmana Vam obezbeđuje opuštanje i pravi odmor koji Vam je preko potreban, posebno kada se u Beogradu zadržavate samo jedan dan, a razlog su najčešće poslovne obaveze.

    Svi naši apartmani sadrže osnovne stvari za što udobniji boravak, a u cenu apartmana su uključeni internet, kablovska televizija, LCD televizori, klima uređaj, mnogi dodatni tehnički aparati koji će Vam boravak učiniti lakšim i boljim. Takođe imamo u ponudi i stan na dan sa đakuzijem, što je zaista idealno za opuštanje nakon napornog dana. Za mnoge od hostela se ne može reći isto, jer veliki broj njih ne sadrži klima uređaje, internet, ali ni kablovsku televiziju. Njihova namena jeste za jednokratno zadržavanje u gradu (zbog čega ste često i smešteni u višekrevetnu sobu sa neznancima), ali to ne mora da znači da Vaš boravak treba da bude nekvalitetan. Naročito zato što za gotovo istu ili manju sumu novca u apartmanima na dan dobijate mnogo više.

    Na kraju, zašto izabrati apartman na dan pre nego hostel je definitivno iskustvo koje su imali klijenti sa hostelima, a potom i apartmanima i nakon toga uvideli ogromnu razliku. Pored toga što je konkurencija među apartmanima velika, činjenica je da agencije koje izdaju apartmane velikom brzinom zamenjuju hostele. Naši apartmani kao jedni od vodećih u ovom poslu bez sumnje napreduju ka tome da postanu apartmani van svake konkurencije, a u prilog tome govori na hiljade zadovoljnih klijenata tokom prethodnih godina rada. Ono što nas takođe izdvaja od ostalih je konstantna težnja za razvojem i napretkom, ispitivanje tržišta i prilagođavanje klijentima, kako bi obe strane bile na dobitku.

    Apartman na dan, uvek tu, za Vaš miran san.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.