Who see i Marčelo na otvaranju KST bašte

Blog / Noćni život

Sa lepim vremenom, dolaze i lepe stvari, kao što su koncerti i žurke na otvorenom, bašte kafića, ali i bašte klubova. Maj nam donosi još lepše vreme i još lepše događaje. Verovatno je najlepši događaj u maju koncert pevača po imenu Enrique Iglesias, o čemu smo Vam već pisali. U Beogradu uvek ima neki dobar koncert, svirka ili žurka. Svrha svega toga je ista, a to je da se publika dobro provede i zabavi. Tek dolaze velike žurke i festivali, tako da su svi ovi koncerti u maju samo uvertira u ono što nas tek čeka, a o čemu ćemo Vas na vreme obavestiti. Kao što smo već naveli, ovaj period je vreme kada svi veći klubovi otvaraju svoje bašte, pa premijere tih događaja ne mogu da proteknu bez odličnih i popularnih muzičkih izvođača. Upravo se na otvaranju bašte Kluba studenata tehnike pojavljuju prave zvezde hip hop muzike.

Otvaranje je zakazano za 26. i 27. maj, a prvi dan je rezervisan za ljubitelje rep muzike. Njihova imena ne treba specijalno najavljivati jer su svima dobro poznati, ali svakako zaslužuju da Vas podsetimo nekih detalja iz njiohve karijere. Radi se o crnogorskom muzičkom rep sastavu Whoo see i Marčelu, koji je poznat kao jedna svestrana ličnost, bavi se muzikom, a istovremeno je i pisac i profesor.

Who see sastav čine Dejdan Dedović i Mario Đorđević. Zvanično počinju da se bave muzikom 2003. godine pesmom Boka Boka. Njihova popularnost postaje mnogo veća 2013. godine kada se pojavljuju kao predstavnici Crne Gore na prestižnom takmičenju za pesmu Evrovizije. Nosioci su i značajne MTV nagrade za najboljeg regionalnog izvođača. Sarađivali su sa mnogim našim izvođačima i više puta nastupali u gradovima širom Srbije. Takođe su nastupali u Novom Sadu na popularnom Exit festivalu. Ovdašnja publika ih rado sluša, a jedan od njihovih hitova koji je dostigao veliku popularnost je svakako pesma pod nazivom "Đe se kupaš".

Kada je reč o Marčelu, o ovom popularnom Paraćincu smo već pisali, pa da se ukratko podsetimo nekih delova njegove biografije. Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo, rođen je 22. januara 1983. godine u Paraćinu. Svoju muzičku karijeru počinje 1997. godine i od tog trenutka pa sve do danas Marčelo je stekao poseban status među mladim, a i starijim poštovaocima njegove muzike. Tokom muzičke karijere izdao je albume De Facto, Puzzle Shock, Treća strana medalje, Deca i Sunce, i poslednji njegov album je pod imenom Napet Šou. Sa svakog albuma ima po nekoliko hitova, a opšte je poznato da su njegovi stihovi završili u mnogim vežbankama osnovnih i srednjih škola, kao pismeni zadaci. Osvojio je mnoge nagrade, izdao je svoje tri knjige, a takođe radi u uredništvu izdavačke kuće koja izdaje stripove. Česti je učesnik mnogih tribina za mlade, ali i pokretač raznih humanitarnih akcija.

Drugog dana otvaranja, nastupiće domaće grupe Artan Lil, kao i dobro poznat i sve popularniji bend među mladima Ničim Izazvan. Karte za ovaj događaj će se naći u prodaji od 25. aprila po ceni od 500 dinara za prvih sto karata. Bukirajte povoljno stan na dan i očekujte sjajan provod.

Budite među prvima 26. i 27. maja na otvaranju KST bašte uz odličnu muziku i kvalitetan program.

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.