Vlado Georgiev u Bašti kod Juge

Blog / Koncerti

Bašta kod Juge je jedan od onih barova koji će vas posle samo jedne posete naterati da se iznova i iznova vraćate. Prelepo uređen prostor koji se nalazi na Zemunskom keju, u neposrednoj blizini Hotela Jugoslavija, po čemu je i dobio ime. U blizini ulaza u Grand Casino, nalazi se mesto koje u toku dana radi kao kafić, bar i restoran, gde se možete opustiti uz reku u letnjem periodu kada su visoke temperature. Idealno mesto da odmorite svoje telo, a i duh, jer je bašta uređena sa pregršt biljaka i dosta fontana koje upotpunjuju idiličnu sliku o celom lokalu. Tokom dana ovde možete uživati u hrani i piću, a uveče od 21 čas, Bašta kod Juge se pretvara u lounge bar gde možete uživati u svim čarima noćnog izlaska. Uz veoma ukusne koktele i zvuke house muzike možete se dobro zagrejati za dalji noćni provod. Posle duge noći u gradu, naši jeftini stanovi su idealno mesto za odmor i punjenje baterija. 

Ova bašta poseduje i veliku binu na kojoj su mnoge naše zvezde rok i pop muzike održavale koncerte. Bašta kod Juge ima kapacitet od hiljadu gostiju i to je stavlja na jedno od vodećih mesta za izlazak u Beogradu. Moderno je opremljeno mesto, ukrašeno živahnim bojama, uz harmonično sređenu baštu pored reke odiše jedinstvenom atmosferom koja će vam sigurno prijati. Ovo je mesto gde je dobra atmosfera uvek prisutna i u to se uveri svako ko ovde svrati na piće ili ručak. Često ćete sresti neke od naših poznatih ličnosti kako ovde ispijaju piće ili uživaju u hrani koja je ovde fenomenalna. Bar Bašta kod Juge poseduje i veliki parking za sve one koji dolaze autom.

Ljubitelji popularnog pevača Vlade Georgieva u petak, 29. maja mogu uživati u njegovom koncertu, baš na ovom mestu. Uz kombinaciju predivnog ambijenta i atmosfere  koju pravi Vlado, ne sumnjamo da će ovo biti noć za pamćenje. Pripremite se jer je ostalo još malo vremena, a ovo je događaj koji obećava ludu zabavu. Pozovite i rezervišite sto za sebe i počnite sa pripremama za koncert. Leto je tek pred nama, a u Bašti kod Juge se atmosfera tek zakuvava. Tokom leta će gostovati mnoge zvezde domaće muzike, a Vlado Georgiev je samo jedan od njih koji će otvoriti sezonu dobrih žurki na ovom mestu, zato ako ste u mogućnosti dođite i nećete se pokajati.

U Zemunu ili bilo kojoj drugoj lokaciji u gradu, naše dnevno iznajmljivanje stanova u Beogradu je dostupno svima koji dolaze u srpsku prestonicu. Dakle, ukoliko vam je potreban smeštaj, nema potrebe da tražite dalje jer mi imamo sve što vam je potrebo. Takođe, ukoliko vam trebaju informacije o najboljim žurkama u gradu, samo pitajte. 

Apartmani Beograd uvek u toku, vaša obaveštajna služba Beograda.

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.