Top 5 apartmana u Beogradu

Blog / Apartmani

Ukoliko želite top uslugu, najviši kvalitet i sjajne cene, odlučite se za jedan od naših top 5 apartmana u Beogradu. Od velikog broja naših vrhunskih, ali i vrlo raznovrsnih apartmana, nudimo Vam sužen izbor u nameri da Vam olakšamo da se odlučite. Pred Vama su apartmani koji nude fenomenalne pogodno, pa odaberite ono što Vam se dopada i odgovara Vašim potrebama.

1. ROYAL 1 

Ono što ovaj apartman krasi je svakako lep dizajn enterijera, nešto što Vam prvo zapadne za oko kada tražite smeštaj. Ako uz lep apartman ide i povoljna cena, plus besplatno parking mesto, šta još treba dodati da biste odabrali baš Royal 1? Opremljen je kompletno i to veoma modernim nameštajem. Enterijer je prilagođen savremenim trendovima urbanosti i praktičnosti, a sve ovo upakovano je u jednu veoma povoljnu cenu. Smešten je u Beogradskoj ulici, na drugom spratu stambene zgrade. U apartmanu koji sadrži spavaći deo, nalazi se komforan bračni krevet, veliki ugradni plakar i LCD. Lux kuhinja je kompletno opremljena, a tu je i deo za sedenje sa stočićem i dve stolice. S obzirom na to da je apartman predviđen za boravak najviše dve osobe, ovde ćete imati apsolutno sve za tu priliku. Kupatilo je sa tuš kabinom, a čista posteljina i peškiri su još jedan od podrazumevanih sadržaja apartmana. Možete se poslužiti i fenom i peglom, a s obzirom na to da dolaze topli dani, na raspolaganju Vam je i klima uređaj. Grejanje je centralno i u stanu je uvek savršena temperatura. Na raspolaganju Vam je i mini bar koji se nalazi u apartmanu, a njegov sadržaj kao i lista proizvoda sa cenama su Vam takođe dostupni. Apartman je smešten na odličnoj lokaciji, na samo par koraka od Slavije, a do samog centra grada, odnosno Trga Republike, možete stići peške za desetak minuta. Super ste povezani gradskim prevozom sa svim delovima grada. Naravno, besplatan parking za sve koji dolaze sopstvenim vozilom je još samo jedna od pogodnosti ovog apartmana.

2. SUNSHINE DT 

Apartman u kom će Vas ogrejati sunce, smešten takođe u sam centru grada u Kosovskoj ulici, odakle će Vam sve biti na dohvat ruke. Predviđen je za boravak najviše šest osoba i idealan je ukoliko u Beograd dolazite sa porodicom ili prijateljima. U njemu ćete moći odlično da funkcionišete bez obzira na to da li će Vas biti troje ili šestoro. Apartman se nalazi na četvrtom spratu zgrade koja poseduje lift, veličine od 56m2 apartman Sunshine dt je veoma prostran i okupan suncem, otuda i naziv. Poseduje kuhinju sa ugradnom rernom, miktrotalasnu ugradnu ploču, ketler, toster, posuđe i sav pribor za spremanje hrane. Sav nameštaj u ovom apartmanu je veoma udoban, pa su miran san i odmor zagarantovani. Kupatilo sadrži i veš mašinu, fen, tuš kabinu i čiste peškire. Grejanje je na struju uz pomoć norveških radijatora, a takođe Vam je na raspolaganju i klima uređaj. Naravno poseduje i LCD televizor, kablovsku, kao i internet bez kog nije nijedan od naših apartmana. Spavaća soba sadrži klizni orman, ogledalo i veliki francuski ležaj. Apartman je kompletno renoviran i sadrži apsolutno sve za normalno funkcionisanje. S obzirom na to da se nalazi u blizini Trga Republike, Doma omladine i Terazija, u blizini su brojne prodavnice, kafići, restorani i sva aktuelna mesta u gradu.

3. SARA 

Apartman Sara koji se nalazi u ulici Slavujev venac, blizu Vukovog spomenika i tržnog centra Zira. Ovaj stan na dan u Beogradu se nalazi na prvom spratu najnovije zgrade koja poseduje samo dva sprata. S obzirom na to da se radi o novogradnji, ovaj apartman sadrži i potpuno nov nameštaj i opremljen je svim neophodnim sadržajima. U dnevnoj sobi se nalazi veoma udobna garnitura na razvlačenje kao i kuhinja sa trpezarijom. Odvojeno je smeštena spavaća soba u kojoj se nalazi bračni krevet i ormar. Kupatilo je sa tuš kabinom, a i ovde su obezbeđeni čisti peškiri. Sa terase apartmana možete uživati u pogledu na grad. Njegova prednost, pored toga što se nalazi u najnovijoj zgradi i blizu svih bitnih lokacija, je to što poseduje i svoju garažu, pa ukoliko dolazite automobilom, imate gde da ga smestite bez opterećivanja i to besplatno. U blizini apartmana Sara se nalazi i Tašmajdanski park gde možete uživati u šetnjama i zelenilu. Blizu je stanica gradskog prevoza, pa možete vrlo lako i brzo da stignete do željene destinacije. Četiri osobe će sasvim dobro funkcionisati u ovom dvosobnom apartmanu, pa ukoliko je Zvezdara kraj u kom želite smeštaj, Sara je idealna za vas.

4. ONE SPA 

Želite luksuz i potpuni užitak? One spa je baš ono što Vam je potrebno. Pored toga što se nalazi u strogom centru grada, srcu pešačke zone Knez Mihailove ulice, apartman odiše luksuzom, umetnošću, komforom i prestižom. Ovo je samo jedan iz velike kolekcije naših luksuznih apartmana i svakako spada u top kategoriju. Kapacitet apartmana je dve do tri osobe, ali ovo nije običan apartman, već luksuz u 51 kvadratni metar. One Spa je sastavni deo mini hotela na jednoj od najprestižnijih lokacija u gradu. Moderan dizajn drveta i ukrasne oplate od kamena koji krasi enterijer sa dobrom kombinacijom svetala. Predah od obaveza, stresa, mnogobrojnih poslova i dosadne svakodnevice, pronaći ćete upravo u ovom apartmanu. Ukoliko doplatite 5 evra, možete dobiti i doručak u obližnjem restoranu. Kada je reč o parkingu, moguć je u obližnjoj garaži kod Narodnog pozorišta, uz doplatu od 15 evra po danu.

5. CLOUD 

Za kraj smo ostavili našeg favorita, ovo je apartman koji će Vas svojim enterijerom bukvalno oduševiti. Ako želite pravi doživljaj luksuza i urbanog enterijera, apartman Cloud će nadmašiti Vaša očekivanja. Kako mu i ime kaže, ovaj apartman će Vas baciti među oblake. Nalazi se u samom centru Novog Beograda u novoj zgradi, na adresi Bulevar Zorana Đinđića. Apartman je na sedmom spratu zgrade koja poseduje lift, a u neposrednoj blizini je opština, crkva i tržni centar Merkator. Apartman je nov i potpuno opremljen, a kapacitet smeštaja je do četiri osobe. U svom sklopu poseduje đakuzi kadu, saunu sa podnim grejanjem, kompletno opremljenu kuhinju koja sadrži free mini bar i espresso aparat, internet sa maksimalnom brzinom prenosa podataka, LCD TV sa 160 kanala i klima uređaj. Higijena u apartmanu je na najvišem nivou i sve što se u njemu nalazi je veoma visokog kvaliteta. Ukoliko odaberete ovaj apartman, nikako se nećete pokajati, a uživaćete maksimalno.

Mi već imamo svog favorita, a na Vama je da odaberete onaj koji Vam se najviše dopada. Bilo da se odlučite za neki klasičan ili su lux apartmani sa đakuzijem ono što želite, mi smo izdvojili najbolje na našem sajtu. Pred Vama top pet apartmana, a svaki izbor je pravi. Dobrodošli!

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.