Stomatološka ordinacija Dr Predrag Kostić – kada želite uslugu na najvišem nivou

Blog / Dentalni turizam

Kada je reč o vašem osmehu, treba dobro da razmislite kome ćete prepustiti brigu. U svoj osmeh treba ulagati, ne samo zato što je to prvo što primetimo na čovekovom licu, već i zato što zdravlje kompletnog organizma zavisi od upravo od zdravlja zuba. U poslednjoj deceniji iznikao je veliki broj privatnih stomatoloških ordinacija, da više ne znate na osnovu čega da se odlučite i kako da prepoznate kvalitet.

Ukoliko ste već našli stomatologa kojim ste u potpunosti zadovoljni, nikako ga nemojte menjati jer nije lako danas pronaći nekoga kome možete verovati. Međutim, ako niste do sada bili te sreće ništa ne brinite, mi smo tu da vas uputimo samo na najveće stručnjake, kao što je stomatološka ordinacija Dr Predrag Kostić. Činjenica da traje sada već 15 godina, dovoljno govori o kvalitetu i profesionalizmu po kome su najviše i poznati. Nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 55, ali verujte nam na reč da se ovde leče i oni koji žive mnogo dalje.

Sve moguće stomatološke usluge koje su neophodne da bi vaš osmeh zablistao kao nikada do sada, može vam pružiti visoko kvalifikovani stomatološki kadar zbog koga ova ordinacija svakog dana ima sve više redovnih klijenata. Izuzetno se posvećuju svojim pacijentima i trude se da im u svakom smislu izađu u susret. To čine tako što se trude da vam protetske radove srede u rekordnom roku, što znači nema čekanja po sedam i deset dana kao u većini drugih ordinacija. Upravo to je ono što ih znatno izdvaja od konkurencije i čini jednom od najboljih ordinacija koju ćete naći u Beogradu.

“Sve intervencije izvode se primenom najsavremenije tehnologije i materijala kojima se obezbeđuje potpuni uspeh lečenja.” To bi značilo da koliko god da je zdravlje vaših zuba narušeno, ovde će sve učiniti da vaš osmeh vrate u savršeno stanje. Ovde primenjuju materijale najnovije generacije i poslednje metode lečenja, tako da dobijate usluge koje su na nivoima evropskih standarda, zbog čega je stomatološka ordinacija Dr Predrag Kostić najbolji izbor koji ćete doneti. Usluge koje su vam dostupne su: 

  • Estetska stomatologija
  • Stomatološka protetika
  • Implantologija
  • Parodontalna hirurgija
  • Lečenje kanala korena-Endodoncija
  • Oralna hirurgija
  • Ortopedija vilica
  • Hijaluronski fileri
  • Intralipoterapija

Dobro ste pročitali. Pored stomatoloških radova, ovde možete i otkloniti neku neželjenu boru, zaokrugliti obraze, izaći sa punijim i lepšim usnama, itd. Isto tako se možete rešiti lokalizovanih suvišnih masnih naslaga, bez odlaska pod skalpel. Ukoliko imate nataložene masne naslage na stomaku, butinama, podbradku ili bilo kom drugom delu tela, ove ćete se veoma lako i brzo rešiti tog upornog problema. Lepo kažu da možete dobiti sve na jednom mestu.

“Pristup pacijentima je na zavidnom nivou i u kombinaciji sa modernom opremom i stručnošću daje dozu sigurnosti svakom pacijentu koji nam pruži priliku da brinemo o zdravlju njegovih zuba i izgledu njegovog osmeha.” Zato probajte i uverite se da je ordinacija Dr Predrag Kostić najbolja odluka koju možete doneti kako biste došli do najlepšeg osmeha.

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.