Sting u Beogradu

Blog / Koncerti

Konačno jedan od dugo očekivanih koncerata u našoj zemlji! Na zadovoljstvo svih na prostoru Balkana, Beograd će u septembru ugostiti čuvenog pevača Stinga u Kombank Areni. Nakon što su rasprodati svi koncerti u Evropi, Južnoj i Severnoj Americi, kao i Meksiku, Sting konačno u okviru svoje turneje dolazi u Srbiju. Ovaj neprevaziđeni muzičar je već jednom nastupao u Kombank Areni, pre šest godina, sa pratnjom simfonijskog orkestra, a sada će ponovo 17. septembra u 20h naša publika uživati u njegovim pesmama.

Prethodno Stingovo gostovanje u Beogradu, odnosno tadašnja turneja je okarakterisana kao kruna Stingovih koncertnih nastupa. Tokom svoje turneje, koja nosi slogan „57th & 9th“ Sting je do sada obišao preko 50 gradova širom Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije. Kritike koje prate turneju su samo pozitivne i govore da se u samoj srži nalazi izuzetno moćan talenat za pisanje pesama, tečne melodije i kako ovaj koncert zaslužuje počasnu titulu. Danas verovatno ne postoji osoba na planeti koja za njega nije čula jer je jedan od napoznatijih i najpopularnijih muzičara na svetu. Njegovi hitovi nemaju rok trajanja i mnoge njegove pesme su bezbroj puta obrađivane od strane mnogih drugih muzičara.

Za one koji su se krili ispod nekog kamena i nisu sigurni ko je ovaj genijalni čovek, Sting je kompozitor, pevač, autor, glumac i aktivista. Rođen je u Engleskoj, ali se 1997. godine seli u London gde zajedno sa Stewartom Copelandom i Andy Summersom osniva čuveni bend „The Police“. Bend je sa objavljenih pet studijskih albuma osvojio šest Grammy i dve Brits nagrade, da bi 2003. godine ušli u rock’n’roll „Kuću slavnih“. U svojoj višedecenijskoj i više nego uspešnoj karijeri, Sting je prodao preko 100 miliona albuma. Ova neverovatna cifra govori o tome koliko je njegova muzika popularna i rado slušana širom sveta.

U samostalnoj karijeri, Sting se smatra jednim od najraznovrsnjih umetnika što je i dovelo do toga da osvoji još deset Grammy nagrada, kao i dve Brit nagrade, zatim Emmy, Zlatni Globus, a nakon toga je imao i četiri Oskar nominacije, Tony nominaciju i nagradu veka koju dodeljuje Billboard magazin. Pored mnogobrojnih priznanja, dobio je i titulu „Osoba godine“.  Sting podržava i mnoge humanitarne organizacije, poput Rainforest, Fund, Amnesty International i Live Aid.

Sting nam svojim nastupima na ovoj turneji pokazuje jednu novu snagu, raznovrsnost i dubinu rok muzike. Listu pesama čine njegovi solo materijali, ali i klasični hitovi benda „The Police“, uz koje svi pevušimo svaki put kada ih čujemo na TV-u ili radiju. Za Stinga kažu da je sačinjen od onoga od čega se prave legende, a do sada u više navrata dokazao da je itekako dostojan svake nagrade i priznanja koje je tokom svoje preuspešne karijere dobio. Njegov dvanaesti solo studijski album je njegov prvi pop/rok projekat nakon više od decenije. Reč je o kolekciji od deset pesama koje nam otkrivaju širok spektar Stingovih stilova. 

Ulaznice za koncert u regularnoj prodaji će iznositi 2990 dinara pa naviše. Možete ih pronaći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet Centra Beograda, Doma Omladine, Ušće Shopping centra i online putem. Potrudite se da do svojih ulaznica dođete što pre kako se ne bi dogodilo da se rasprodaju. Takođe na vreme rezervišite i smeštaj u Beogradu ukoliko dolazite sa strane - stan na dan Novi Beograd je idealna opcija ako planirate samo da prespavate, jer možete izabrati nešto u neposrednoj blizini Arene pa se ne morate cimati sa gradskim prevozom ili plaćati preskupo taksi.

Obavite sve neophodno u dogledno vreme i budite među onima koji će uživati u Stingovim hitovima poput Englishman in New York, Desert Rose, Stolen Car, I Can’t Stop Thinking About You i mnogim drugim.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.