Steve Bug pod otvorenim nebom Barutane

Blog / Noćni život

Žurke pod otvorenim nebom su uvek važile za jedne od najboljih. Prednost je ta što se ne nalazite u zagušljivom prostoru, na vazduhu ste i možete mnogo više da uživate nego u nekom od klubova gde Vam ni prevelika gužva ne dozvoljava da se pokrenete. Žurke na otvorenom su odlične jer imate dovoljno prostora gde god da se sklonite, a podjednako ćete uživati u muzici koja odjekuje i van granica tog prostora. S obzirom da je leto godišnje doba kada se ovakve žurke i festivali najviše održavaju, ove letnje sezone ih ima sasvim dovoljno i u Beogradu. Počevši od Beer Festa koji je na otvorenom i jedan od najvećih događaja u Beogradu, pa do nekih drugih festivala koji se svake godine održavaju u našem gradu.

BARUTANA

Ovaj prostor se zvanično koristi od 1995. godine za mnoge kulturne i umetničke događaje. Do danas pleni svojim autentičnim izgledom koji su mnogi posetioci, ali i izlagači i izvođači pohvalili. Barutana se sastoji iz spoljašnjeg i unutrašnjeg dela. Njen spoljašnji deo je najaktivniji u letnjem periodu i najčešće se koristi za žurke koje su veoma posećene. Prostor koji Barutana poseduje je proglašen za jedan od najakustičnijih prostora u Evropi i to od strane inostranih DJ-eva. Unutrašnji deo Barutane se koristi isključivo za umetničke izložbe, a letnja bašta samo za klubska dešavanja. Upravo će ovu baštu napuniti čuveni DJ i producent Steve Bug.

STEVE BUG

Di-džej koji dolazi z Nemačke i veoma je popularan među našom publikom, te se za njegov nastup odavno interesovao veliki broj slušalaca elektronske muzike. Steve Bug je poznat i kao "Džentlmen tehna" i važi za jednog od najomiljenijih producenata i di-džejeva na planeti. Njegova muzika je skladnost fuzije ritma i bas linije, što kod publike izaziva pravo divljenje s obzirom da je jedan od najveštijih muzičara kada se radi o elektronskoj muzici. Baza mu je u Berlinu, ali odatle putuje na sve važne festivale širom sveta, neki od tih festivala su i HYTE, BPM i Nuits Sonores. Pored toga nastupa u samo odabranim klubovima kao što su klub Space, Watergate, Pacha, Panorama Bar i još mnogo drugih gde se vrti najkvalitetnija muzika. Započeo je mnoge nove trendove i smatraju ga biserom elektronskog izdavaštva. Steve Bug je takođe i vođa čuvene Poker Flat kuće i zajedno sa još nekim velikim imenima muzike uspeo da je pozicionira na globalnom nivou kao jedan od glavnih izvora savremene house muzike. Ova muzička kuća na sceni postoji gotovo dve decenije i iza sebe ima 176 izdanja.

DOMAĆA PODRŠKA

Momci koji su zaduženi za zagrevanje publike i održavanje pozitivne atmosfere pred nastup Steve Bug-a, biće Kristijan Molnar i Vlada Janjić. Ovi momci su poznati po svojim vrućim vajbovima i fenomenalnim setovima što ih je dovelo na visoku poziciju kada je reč o domaćoj sceni elektronske muzike. Barutana će zaista postati polje puno baruta od energije koja će se širiti među prisutnima 19. avgusta. Sve ovo je samo zagrevanje za predstojeći veliki festival koji se održava na Kalemegdanskoj tvrđavi i koji će i ove godine ugostiti neka od najtraženijih imena elektronske scene. Upravo zbog toga je zvanični naziv žurke na Barutani "Prepare to Apgrade".

Ulaznice za nastup Steve Bug-a u Barutani se mogu pronaći na prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Pretprodajna cena ulaznice iznosi 600 dinara. Za one koji ne znaju, klub Barutana se nalazi u donjem delu Kalemegdana, odnosno donji grad bb. Kod nas možete pronaći stan na dan baš po svojoj meri kada je reč o kvalitetu i ceni, pa iznajmite neki koji se nalazi u blizini Kalemegdana, kako ne biste morali da se opterećujete gradskim prevozom.

 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.