Srećna Nova 2017 godina

Blog / Apartmandžije

Kao i svake godine, na samom kraju sumiramo utiske koji su obeležili prethodnih 365 dana. Ova godina je za nas bila i više nego uspešna, stekli smo veliki broj novih klijenata, poslovnih partnera i prijatelja. Isto tako smo u odnosu na prethodnu godinu povećali broj smeštajnih kapaciteta i tu svakako nije kraj našim poslovnim planovima. Svaka Nova godina je novi izazov za nove poduhvate kojima se radujemo, a naročito kada znamo da u tome nismo sami, već da i Vi činite deo našeg razvijanja i kolektiva.

Na globalnom nivou, ova godina možda nije bila toliko sjajna i mnogi jedva čekaju da se završi, ali na kraju svega, uvek se prisećamo samo lepih trenutaka. Za nas kao firmu, 2016. godina bila je puna uspeha, te se nadamo da će sledeća biti makar podjednako uspešna. Za Beograd, ova godina je takođe bila i više nego uspešna. Glavni grad Srbije je prema statističkim podacima rađenim u novembru mesecu, posetilo preko pola miliona stranaca. Takođe veliki broj turista iz drugih krajeva naše zemlje rado dolazi u Beograd. 

Kada je reč o Vama naši dragi klijenti, nadamo se da ste imali srećnu, zdravu, uspešnu, bogatu i zaljbuljenu godinu. Da su mnogi od Vas pronašli svoj izvor sreće i zadovoljstva, upoznali pravu ljubav, možda zasnovali porodicu, dobili na lotou, otišli na svoje mesto iz snova... Sve što niste postigli u ovoj 2016-oj godini, želimo da nadoknadite u 2017-oj!

Ono što želimo apsolutno svima je prvenstveno mir. Možda rečenica "mir u svetu" zvuči kao kliše, ali to je ubedljivo ono što nam je svima preko potrebno u ova luda vremena. Ponovo vam želimo puno putovanja i novih poznanstava. Svaki predeo koji posetite, svaka osoba koju upoznate na neki način menja Vaš život i poglede na svet, zato putujte i družite se što više, iskoristite svoju godinu na najbolji način. Recite sebi "OVO JE MOJA GODINA!" i trudite se da bude apsolutno takva.

Postavite sebi nove ciljeve, realne/nerealne, ali ih postavite i pokušajte da ih ostvarite. Budite uporni u onome što želite, ako želite dovoljno jako. Pročitajte barem jednu knjigu u mesecu, idite u pozorište isto toliko, ako već ne možete više puta. Posetite makar jedan od naših prelepih muzičkih festivala - kada jednom osetite tu energiju i slobodu, dobićete snagu da uživate u onome što Vas čini srećnim bez trunke kajanja.

Družite se sa svojim prijateljima, organizujte jednodnevni izlet, okupite se i obeležite to velikim brojem fotografija, uramite neku da Vas podseća na taj poseban trenutak. Napravite prvi korak, nakon njega svi ostali su mnogo lakši. Pošaljite barem jednom nedeljno humanitarni sms, nekome će to značiti više nego što mislite. Kada ste Vi srećni, srećni su i ljudi oko Vas, zato se trudite da usrećujete sebe, obradujte sebe parfemom, garderobom koju ste oduvek želeli, cipelama, bilo kojim odevnim predmetom. Nemojte uvek čuvati nove stvari za posebne prilike, napravite svaku priliku posebnom. Isprobajte nove ukuse, nove destinacije. Živite punim plućima i živite baš onako kako Vi želite, a ne kako Vam drugi to nameću.

Toliko je želja koje Vam želimo u ovoj 2017-oj, da barem polovina mora da Vam se ostvari! I to nisu nemoguće želje, to su one sitnice na koje često zaboravljamo, na koje ne mislimo jer se vodimo time da ima vremena da odložimo za kasnije. Nema vremena, sve što želite uradite sada! I ova Nova godina će proći brzo, kao i svaka pre nje, ne dopustite da Vam tako prođe i život pitajući se da li bi sve bilo drugačije da ste samo pokušali. Pokušajte! Obogatite život uspomenama, da biste sutra imali najlepše priče za svoje unuke.

Želimo Vam srećnu Novu godinu, ali i nove pobede, pokušaje i dostignuća! Postanite ono o čemu ste nekada maštali, budite malo sebični i poželite nešto najbolje na svetu samo za sebe, a onda čvrsto grabite dok to ne dobijete. Novih godina je mnogo i biće ih još, ali je život samo jedan i neka Vam bude veseo, magičan, svetlucav i pun muzike, baš kao novogodišnja noć.

Što se nas tiče, nastavićemo da ispunjavamo Vaše želje kada je u pitanju izdavanje stanova u Bg- u. Za Vas smo obnovili ponude, podigli usluge na još viši nivo u pokušaju da Vma obezbedimo najprijatniji mogući boravak i sredili da Vas apartmani u centru Beograda povoljno koštaju, čak i u vreme novogodišnjih praznika. 

Apartmani u Beogradu Vam od srca čestitaju predstojeće praznike!

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.