Spektakl u Sava centru, koncert Željka Vasića

Blog / Koncerti

Željko Vasić je jedan od omiljenijih pevača domaće muzike među srpskom publikom na čiju radost će se održati koncert 24.12. 2016. godine u 20 časova u Velikoj dvorani Sava Centra. Njegovi fanovi imaće priliku a uživaju u starim i novim pesmama, a zabava je zagarantovana.

Ovaj sjajan muzičar na našoj muzičkoj sceni traje već dugi niz godina, tokom kojih je pridobio veliki broj slušalaca kako naše, tako i okolnih zemalja. Zbog toga ne čudi što za njegove nastupe vlada veliko interesovanje, jer je jedan od retkih koji je tokom svoje karijere ostao veran pop muzici i nastavio da stvara ono čime je i započeo svoju karijeru. Pesma koja je postala evergrin domaće pop muzike je svakako Žena kao ti. Sa ovom pesmom se Željko Vasić prvi put pojavljuje na festivalu Sunčane skale, davne dvehiljadite godine i osvaja prvo mesto. Od tog trenutka njegova karijera kreće uzlaznom putanjom, a popularnost njegove muzike sve više počinje da raste.

Željko Vasić 2004. godine objavljuje četiri pesme kao maxi singl intro. Tadašnji BK sound dobija veliku popularnost i beleži ogroman tiraž, a već naredne godine dobija priznanje na prestižnom takmičenju Beovizija, za najbolje debitantsko izdanje. Njegova priznanja od strane mnogih eminentnih radio i tv stanica počinju da se nižu, a broj ljubitelja njegove muzike se znatno povećava.

Nakon objave novog singla Samo moja, pesme koja se u samom startu izdvojila kao veliki hit, Željko Vasić najavljuje svoj drugi studijski album koji je objavljen u junu 2008. godine za tadašnju muzičku kuću Goraton. Sa tog albuma, Željko je izbacio pet video spotova i to za pesmu Samo moja, Ne verujem ja, Sva od sna i Ne trebaš mi. Ubrzo je dobio priznanje i za Pop pevača godine, na čuvenom Radijskom festivalu.

Tokom prethodnih godina, Željko Vasić je nizao priznanja, koncerte, pesme i uspehe. Njegova muzika je ubedljivo ostavila jak trag u svetu domaće pop muzike. U poslednje četiri godine objavio je singlove koji su postali veliki hitovi, a reč je o numerama Zanjiši kukovima, Voli me i ne voli me i Željo moja jedina. Album Letnji intermezzo je objavio 2013. godine, a nakon toga pravi malu muzičku pauzu, kada je reč o novim pesmama.

Nakon mnogih turneja koje je imao širom naše zemlje, ali i regiona, Željko u maju 2016. godine objavljuje album Nema dalje, za izdavačku kuću Pop music. Tada izlazi i cd sa Željkovim koncertom iz Sava Centra koji je rađen 2013. godine. Njegove pesme poput Lako je umreti, Jugoslavija, kao i duet sa Ninom Badrić Lozinka za raj su takođe postale veoma popularne i omiljene kod slušalaca. Imao je i duetsku pesmu sa jednom našom pevačicom narodne muzike, Nedom Ukraden, koja je urađena u pop stilu i osvojila mnoge simpatije.

Za sve obožavaoce ovog izvanrednog čoveka i muzičara koji planiraju da dođu u Beograd - pogledajte kakvi se mogu naći apartmani na Novom Beogradu u blizini Sava Centra, jer Vam je ovo dosta priuštivija opcija nego hotelska soba. Ukoliko želite samo prenoćište, iznajmljivanje stanova u Beogradu na dan na ovoj opštinije svakako opcija, pa se potrudite da rezervišete na vreme.

Cene ulaznica iznosiće 1.200 dinara, 1.600 i 2.000, pa ako želite da prođete što jeftinije, požurite da kupite svoju kartu i provešćete se nezaboravno.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.