Šoping centar Rajićeva u srcu Beograda

Blog / Upoznajte Beograd

Beograd dobija još jedan šoping centar i to u samom centru grada u Knez Mihailovoj ulici. Ovaj šoping centar je smešten na odličnoj lokaciji s obzirom da kroz Knez Mihailovu ulicu dnevno prođe 20 hiljada ljudi. Otvaranje je zakazano za 14. septembar 2017. godine a objekat se nalazi na uglu tri ulice i to Knez Mihailove, Kralja Petra i Uzun Mirkove. Svim turistima će pružiti potpuni doživljaj istovremenog uživanja u gradskim znamenitostima, kulturnim dešavanjima u centru grada kao i kupovini, nakon čega se mogu odmoriti i naspavati u udobnosti koju pružaju stanovi u centru  Beograda (izdavanje), ukoliko dolazite sa strane.

Prefinjenog ali i urbanog dizajna, ovaj šoping centar je delo autora Milana i Vladimira Lojanice koji su se potrudili da objekat bude na visokom nivou i da prati svetske standarde arhitekture. Nimalo neće zaostajati za svetskim šoping centrima i sadržaće apsolutno sve što će kupovinu činiti lakšom i kvalitetnijom. Beograđani kažu kako će ovo svakako biti još jedno obeležje Knez Mihailove i da je objekat sam po sebi veoma dobro isplaniran i uklopljen u čitav koncept ove ulice.

Prostor veličine 15.300 kvadratnih metara biće sasvim dovoljan da u njega stane više od 80 lokala brendirane robe, bilo da je reč o garderobi ili tehnici. Mnogi brendovi će se po otvaranju šoping centra Rajićeva prvi put naći na našem tržištu, što ovo mesto dodatno čini jedinstvenim. Pored velikog broja lokala u kojima ćete obavljati kupovinu, tu je i veliki broj restorana sa prelepim pogledom na Beograd iz nešto drugačijeg ugla. Nakon dugog šopinga, opustite se i u nekom od kafića šoping centra Rajićeva. S obzirom da je Knez Mihailova kroz istoriju oduvek bila mesto na koje su mnogi dolazili kako bi se bavili trgovinom, konačno je dobila i jedan šoping centar dostojan svoje istorije. Kompleks je sagrađen od prirodnih i industrijskih materijala, najsavremenije tehnologije i urbanog eksterijera i enterijera. Uz poštovanje tradicije i spoja modernog, ovaj kompleks će dati novu draž glavnoj ulici u Beogradu.

U šoping centar Rajićeva moći ćete da uđete sa svih strana i to iz: Knez Mihailove, Pariske, Uzun Mirkove i ulice Kralja Petra. Zbog posebnih ulaza biće dostupan za sve one koji dolaze sa različitih strana grada. Ovaj šoping centar će imati svoj supermarket, kao i apoteke, mobilne operatere, sve od elektronike i kućnih potrebština. Investicija vredna 80 miliona evra je pokazatelj da se u Rajićevoj ulici nalazi nešto što je veoma značajno i kvalitetno, pa će samim tim posetiocima pružati poseban užitak i ugodan boravak. Zajedno sa luksuznim hotelom koji će se pripojiti centru i sa 450 podzemnih parking mesta, prostiraće se na oko 60.000 kvadratnih metara. Ne sumnja se da će ovo mesto postati jedno od centralnih mesta svih gradskih događaja. Značaj šoping centra je u tome što će privlačiti ne samo turiste već i naše sugrađane, a i njegovom izgradjnom je obezbeđeno oko 1000 radnih mesta.

Na otvaranju se očekuju mnogi muzički programi i zabava za sve prisutne, a kako je do tog datuma ostalo nešto manje od mesec dana, interesovanje mnogih sve više raste. Ne sumnjamo da će ovo postati još jedan od simbola grada i Knez Mihailove ulice kada je reč o velikim tržnim centrima pa ukoliko budete u Beogradu na dan otvaranja, budite među prvima koji će prisustvovati ovom događaju. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.