Sergej Ćetković u Sava Centru

Blog / Koncerti

Sergej Šetković će i ove godine tradicionalno održati koncert - 14. oktobra u Velikoj dvorani Sava Centra s početkom u 20 časova. Ovo je jedan od najpopularnijih pop pevača u regionu, čiji tekstovi i muzika iznova uspevaju da oduševe njegovu publiku, zbog čega njegova popularnost neprestano raste.

Ulaznice za koncert možete nabaviti na prodajnim mestima u okviru Gigstix mreže, kao i na blagajni Sava Centra. Požurite sa kupovinom karata jer ih ovaj sjajan čovek i muzičar uvek sve rasproda. Ako planirate da posetite Beograd radi koncerta i tražite prenoćište u Beogradu - jeftino a kvalitetno, znajte da je moguće. Najbolje je da potražite nešto u blizini Sava centra, a apartmani na opštini Novi Beograd za iznajmljivanje su sjajna opcija, a ispašće Vas jeftinije čak i od hostela ukoliko dolazite sa još nekim. 

Cene ulaznica za koncert:

  • 1500.00,
  • 1800.00 i
  • 2000.00 dinara. 

Sergej Ćetković je poreklom iz Crne Gore. Rođen je 8. marta 1976. godine u Podgorici. Bavi se isključivo pop muzikom i do sada je snimio veliki broj najlepših balada koje su postale ogromni hitovi. U početku, Sergej Ćetković je bio član crnogorske grupe Vatrena srca gde je učestvovao kao klavijaturista i prateći vokal. Solo karijeru započinje 1998. godine, nastupom na Sunčanim skalama sa pesmom "Bila si ruža".

Dve godine kasnije izdaje svoj prvi samostalni CD pod nazivom "Kristina". Svoj prvi album je izdao u decembru, nakon muzičkog festivala koji se održava u Budvi, tada je nastupio sa pesmom "Sati, dani godine". Pored ove pesme, proslavio se i sa pesmama "Probudi me", "Grad", i "Zaustaviću vrijeme" koja se pokazala kao ogroman hit, a za svaku od ovih pesama je snimio i spot.

Nakon ovih pesama uz koje se početno proslavio, Sergej snima novi album u decembru 2002. godine. Sledeće godine na festivalu u Budvi se pojavljuje sa pesmom "Postojim i ja", kada je osvojio nagradu za najbolji aranžman. Godine 2004. i 2005. je izbacio još dva albuma  sa velikim brojem poznatih pesama, a najpopularnija među njima je bila pesma "Pogledi u tami", koja je postala jedan od najvećih hitova ovog pevača i dan danas je veoma slušana. Na beogradskom takmičenju Beovizija 2007. godine dobija nagradu za pop pevača godine.

Poslednji album Sergeja Ćetković pod imenom "Moj svijet" je odličan povod da publika nakon dve godine ponovo uživa u muzici ovog proslavljenog pevača. Sergej Ćetković će u intimnoj atmosferi podeliti sa publikom neke od najlepših stihova iz dosadašnje karijere, kao i sa poslednjeg albuma "Moj svijet". U okviru Sergejeve koncertne turneje promovisaće pesme sa novog albuma uz odličan zvuk svog benda i scenografiju koja će upotpuniti doživljaj svih prisutnih.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.