Seminar koji morate posetiti

Blog / BG Biznis

"OD RAZMIŠLJANJA DO REZULTATA"

Datum održavanja seminara koji Vam potencijalno može promeniti život održaće se 5. novembra 2016. godine u velikoj dvorani Sava Centra u Beogradu. Seminar počinje u 09h i trajaće 8 sati sa po dve pauze za kafu i pauzom za ručak. Ovaj mega seminar koji će voditi Bob Proktor pod nazivom Od razmišljanja do rezultata, pokazaće Vam na jedan jednostavan način kako da unapredite svoj život, ali i kako da postižete mnogo više uspeha na poslovnom planu.

Koliko vas je odgledalo čuveni motivacioni film The Secret, odnosno Tajna? Za one koji su ovaj film odgledali i koji je možda imao nekog uticaja na njihove živote, svakako će biti značajna informacija da Bob Proktor - najpoznatiji predavač filma Tajna dolazi u Beograd. Naše pitanje je koliko puta ste razmišljali šta sve možete uraditi za sebe i samo sebe? Koliko puta niste videli smisao ili svetlu tačku u svom odabiru fakulteta, posla, karijere veze, prijateljstava, braka? Spisak može biti veoma dug i deprimirajuć.

Ukoliko želite da promenite svoje poglede na život i načine na koje shvatate svet, onda morate doći na seminar koji će bez sumnje uticati na to da ubuduće radite samo na tome da Vaš život učinite bogatijim i ispunjenijim. Ovde nije reč samo o materijalnom bogatstvu, već i o duhovnom, što mnogi olako shvataju. Možete saznati kako da svojim pozitivnim mislima dođete do rezultata. Na kraju krajeva, sve počinje od nas samih.

Ono što prvo imamo je misao, potom reč i na kraju delo kao završni proizvod. Sve što želimo, možemo da ostvarimo ako čvrsto verujemo u to i oslobodimo se negativnih pritisaka okoline. Mnogi će reći kako su to često prazne priče, ali onda shvatite da imate one koji su uspešni i one koji to žele da postanu, ali se prvenstveno sve zasniva na želji. Uspeh ne mora najčešće značiti i ispunjenost, ali je dobar preduslov za to. Sve u našem životu se zasniva na našim željama, delima i spoljašnjim faktorima. Ono na šta mi možemo da utičemo su svakako želje i dela, ali da li uvek vidimo šansu u svim okolnostima? O tome ćete sigurno čuti mnogo više na ovom seminaru.

Bob Proktor je širom sveta smatran najboljim učiteljem Zakona privlačenja. Film Tajna je jedan od najgledanijih i najpoznatijih filmova motivacionog karaktera i u njemu možete videti dosta dobrih poruka upravo od Boba Proktora koji gotovo 50 godina radi u oblasti razvoja mentalnih potencijala. On je takođe autor jedne od najprodavanijih knjiga Rođeni ste bogati, a kroz svoje knjige, kurseve, personalne treninge i seminare je uspeo da promeni milione života.

Seminar je namenjen svima koji žele da odu van granica "trenutno mogućeg" i da razbiju svoje lične blokade. Sva ograničenja koja imate na nivou zdravlja, veza, finansija, karijere, ovde će biti razbijena ili makar smanjena, zato što je ovaj seminar nešto što je potrebno svima. Ukoliko ste menadžer ili poslodavac i želite da iz svojih timova izvučete veći potencijal, istovremeno motivišući zadovoljstvo i kod zaposlenih ili ste zaposleni a želite da napredujete u karijeri, ovde možete pronaći odgovore kako da to i ostvarite.

Svi oni koji planiraju da dođu u Beograd kako bi odslušali ovaj seminar i poboljšali svoj život, treba da znaju da postoje stanovi u Beogradu-u koje mogu iznajmiti na dan i u blizini Sava Centra. Ovako nešto zaista ne treba da propustite, posebno ako u poslednje vreme previše razmišljate o svom životu i o tome kako niste u potpunosti zadovoljni. Pređite sa svojih misli i reči na dela i tako ćete doći do rezultata. Posetite seminar koji Vam može promeniti život!

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.