Restorani u centru Beograda

Blog / Ugostiteljstvo

Beograd ima veliki broj kafića, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata. U samom centru grada se nalazi veliki broj poslastičarnica, fast food lokala, picerija, ćevabdžinica, kao i elitnih restorana. Mnogi od njih se nalaze na našem sajtu kao jedna od glavnih preporuka, a najbolji način da upoznate neku zemlju je i njena kuhinja. O restoranima tradicionalne i internacionalne kuhinje smo već više puta pisali, ali sada ćemo za Vas izdvojiti samo neke od najboljih restorana u samom centru Beograda za koje morate čuti.

Red Bread

Restoran Red Bread Vas može iznenaditi svojom kreativnošću kada je u pitanju spremanje i serviranje hrane. Ovde ćete bez sumnje da isprobate hleb koji do sada verovatno niste imali prilike da okusite. Samo ime restorana je nastalo zahvaljujući njihovom ukusnom hlebu koji se sprema sa sušenim paradajzom. U velikoj i bogatoj ponudi zdrave ishrane možete očekivati i veliki broj ceđenih sokova, čuvene smoothies napitke, zdrave potaže i salate, kao i sendviče u crvenom hlebu. Ne izostaje ni ponuda za vegeterijance, kao ni sve Vas koji želite kvalitetan, ukusan i zdrav doručak, ručak ili večeru.

Prijatan ambijent lokala će učiniti da potpuno uživate u svom obroku, a do njega ćete lako doći, jer se nalazi na Dorćolu, na adresi Dositejeva 22 Beograd. Red Bread radi svakog dana od 08h do 23h.

Casa Nova

Ukoliko želite da isprobate nove ukuse italijanske i francuske kuhinje, restoran Casa Nova je upravo ono što Vam treba. Po originalnim receptima uživaćete u njihovoj bogatoj ponudi jela, ali i usluzi visokog kvaliteta. U ponudi se nalaze odlična piletina i ćuretina spremljene po receptima francuske i italijanske kuhinje. Naravno tu su i neizostavne paste, bifteci i salate. Plodovi mora ovde su pravi delikates i bez sumnje će raspametiti Vaša čula. Ukoliko budete gost ovog restorana, obavezno morate isprobati specijalitet kuće "Sicilijanski točak", detalje ovog preukusnog jela Vam nećemo otkrivati, ali znajte da je ovo jedno od najukusnijih jela koje ćete ikada probati. Uz odličan izbor hrane ide izaberite među ogromnim brojem italijanskih, francuskih, argentinskih, čileanskih, austrijskih i domaćih vina ono koje će najslađe ići uz poručeno jelo. Uživaćete i u najboljim palačinkama u gradu - sve vrste palačinki, svih filova i ukusa možete isprobati u restoranu Casa Nova. Enterijer je samo još nešto što će upotpuniti ovo Vaše gastronomsko putovanje u centru Beograda, nakon čega ćete se najbolje odmoriti ukoliko iznajmite smeštaj do koga možete doći laganim hodom za pet, deset minuta najviše. Tu su hoteli u centru Beograda - ima apartmana koji se nalaze u hotelima, a znatno su jeftinija varijanta nego da iznajmite sobu u hotelu. Celo mesto odiše stilom, čemu dodatno doprinose i zvuci lagane italijanske muzike.

Restoran u centru Beograda na adresi Gospodar Jovanova 42a, na Dorćolu u starom gradu. Radno vreme restorana je svakog dana od 12h do 24h.

Stepenice

Kada želite prelep pogled na reku dok uživate u preukusnom obroku, restoran u centru Beograda Stepenice će Vam upravo to i pružiti. Ovdećete pronaći spoj ukusa, tradicije i urbanizma, domaćeg i svetskog, spoj ukusa i doživljaja. Kada je reč o hrani, preovladava ukus mediteranske kuhinje, možete uživati u ribljim specijalitetima, kao i jelima sa roštilja. Veliki broj čokoladnih poslastica je takođe u ponudi, razni sladoledi, kolači i palačinke će dodatno zasladiti svaki Vaš obrok. Kako se bliži Dan zaljubljenih, ovo mesto Vam svakako naša preporuka je odlazak na večeru sa svojom boljom polovinom, kao i apartmani u Beogradu - spa edition u kome ćete uživati i zaboraviti na sutra. 

Restoran se nalazi u samom centru grada na adresi Velike Stepenice 1. Radno vreme restorana je svakog dana od 09h do 24h, a petkom i subotom od 09h do 01h.

Obavezno posetite neki od restorana i isprobajte nove ukuse koje će vaša nepca dugo pamtiti.

 

 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.