Restorani Novak

Blog / Ugostiteljstvo

Novak Đoković - prvi teniser u svetu. Sigurni smo da svi vrlo dobro znate ko je Novak Đoković i dosta toga o njegovom životu, ali današnja pobeda na Australijan Openu nas je podstakla da posvetimo jedan tekst o ovom vrhunskom sportisti i velikom čoveku koji je rođen u Beogradu. Naša agencija se možda bavi izdavanjem stanova u Beogradu na dan, ali svi zaposleni u njoj su strastveni fanovi našeg dragog tenisera i veoma smo uzbuđeni što on svakom svojom novom pobedom pooljšava sliku Srbije i donosi nam uvek nove posetioce.

Novak Đoković, rođen 22. maja, 1987. godine u Beogradu. Ima dva mlađa brata i obojica se profesionalno bave tenisom. Novak počinje da se bavi tenisom od svoje četvrte godine, kada je prvi put uzeo teniski reket u ruke u teniskom kampu na Kopaoniku. Sa dvanaest godina, Novak počinje da pohađa minhensku tenisku akademiju Nikole Pilića. Pored maternjeg jezika Novak odlično govori i engleski jezik. Tokom dosadašnje karijere, Novak je osvojio toliko medalja da su mnogi naši građani navikli na to i kažu kako nas je Novak razmazio pobedama, pa od njega ne očekujemo ništa manje. Njegovi najveći rivali tokom takmičenja bili su, takođe vrhunski teniseri, Rafael Nadal, Rodžer Federer i Endi Marej.  Poslednja pobeda u nizu ostvarenih je pobeda na Australijan Openu. Ovom pobedom, Novak Đoković je je postao najuspešniji teniser Australijan opena u eri ovog turnira, jer je osvojio šestu titulu. O njegovim profesionalnim uspesima bi mogli da govorimo još dugo, ali verujemo da se Novak ovde neće zaustaviti i od njega očekujemo još mnogo dobrih mečeva.

„Vera je najvažnija reč za mene, važnija čak i od nade. Da biste ostvarili svoje snove, potrebno je da zaista verujete u njih.“

Osim što se bavi humanitarnim radom (pomogao je stotinama škola, nastavnika, porodica, i na desetine hiljade dece) - Novak ima i svoj lanac restorana, a mi ćemo Vam govoriti o dva koji se nalaze u Beogradu i zovu se Novak.

Nalaze se na Dorćolu i Novom Beogradu. To su restorani internacionalne kuhinje sa mnoštvom vrhunskih jela i brigom o tome da ona odgovaraju svačijem ukusu. Usluga je vrhunska a enterijer autentičan, restorani Novak su omiljeni među svim generacijama i u to ćete se uveriti kada u jedan kročite. Pomešanost generacija je uočljiva i svi oni dolaze ovde zbog odlične usluge i još bolje hrane, ali i ljubavlju prema Novaku Đokoviću. Vaša čula će uživati u najboljim salatama i sosevima, stekovima i mnogim drugim specijalitetima. Dostupan je i poseban bezglutenski meni za sve koji vode ovaj način ishrane. Takođe možete uživati u bogatom asortimanu najboljih i najpoznatijih vina iz svih regiona. Tu su i kafe na sto načina ali i najbolji dezerti u gradu. Prostor restorana možete iskoristiti i za korporativne prezentacije, promocije, koktel žurke, ali i razne vrste proslava. U sklopu Novak restorana se nalazi i Pizzeria Red Bull. Jedan restoran se nalazi na Dorćolu u ulici Tadeuša Košćuška 63 a. Drugi Novakov restoran je na Novom Beogradu, adresa Bulevar Arsenija Čarnojevića 54a/4. Oba restorana su podjednako odlična i usluga je na vrhunskom nivou, a nikako drugačije ne bismo ni očekivali on našeg omiljenog tenisera. Ukoliko iznajmite stan na Novom Beogradu preko naše agencije, preporučujemo vam da obavezno posetite Novak restoran i isprobate neke od njegovih specijaliteta.h

Svi turisti koji se nađu u zemlji slavnog tenisera žele da što bolje upoznaju njegov grad i zemlju. Najbolje mesto od kog ćete početi su svakako restorani NovakApartmani u Beogradu mu ovom prilikom čestitaju na pobedi i žele još mnogo osvojenih turnira.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.